В Ботев Пловдив по всяка вероятност ще отложат преобразуването на дълга към Сдружение “ПФК Ботев” в акции за 17-и юни, научи PlovdivDerby.com. По предварителни информации това трябваше да се случи на Общото събрание на акционерите на АД-то на 02.06, но технически проблеми и административни забавяния по всяка вероятност ще отложат така очакваните промени за 17-и следващия месец (юни).

Иначе планираното за утре извънредно общо събрание на Сдружението ще се проведе, спрямо предварителния дневен ред, който е заплануван, а именно:

 

  1. Вземане на решение СДРУЖЕНИЕ „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” да участва в процедурата по увеличаване капитала на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” АД. Размерът на увеличението на капитала и точния брой на емисията акции да се определят на заседанието на ОСА на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” АД, съобразно заключението на тройната оценителска експертиза по чл. 72. ал. 2 от ТЗ., която оценява вземането, което СДРУЖЕНИЕ „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” притежава към „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” и което ще бъде апортирано в капитала на дружеството с цел покриване стойността на новоемитираните акции.
  2. Вземане на решение всички новоемитирани акции, свързани с увеличението на капитала на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” АД, да бъдат записани само от акционера СДРУЖЕНИЕ „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ”.
  3. Вземане на решение стойността на новоемитираните акции да бъде покрита изцяло от акционера СДРУЖЕНИЕ „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ”, чрез апорт на непарична вноска в капитала на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” АД.

 

След финала на стадион Васил Левски в столицата президентът на канарчетата Ангел Палийски заяви, че на Ботев предстоят само светли дни. Той обяви, че Георги Самуилов не е спрял да подкрепя клуба през последните месеци и заяви, че се надява, Ботев да продължава да радва бизнесмена с успехи и занапред. Ден след спечелената Купа на България Георги Самуилов излезе с обръщение към всички във футболния клуб и към феновете, което завърши с “…надявам се, че в бъдеще ще изживеем заедно още много незабравими мигове.”

38 КОМЕНТАРИ

  1. Тати каза че ще ми къпи колело , ама друг път, ха,ха,ха.

  2. 11
    3

    А НАШИЯТ КЛОАКОМОТИФ-ВЕЛБЪЖД КОГА ЖА ИГРА Ф ЕФРОПАТА? ЮРУШШШШШШШШШ. ПУФ ПАФ, КЕНЦ!:)

    • 17
      4

      А на теб 100 % не ти пука за Локо. В момента играете срещу юношите на Лудогорец и биете, но вместо да гледаш и да се молиш ЦСКА да бие, ти си показваш комплекса Ботев Пд.

  3. 7
    15

    Пак ги пуснаха по пързалката , направо им се чудя дали са се родили прости, или впоследствие са станали такива.

    • 13
      3

      Вас ви пързалят от 5 месеца, а вие още не сте разбрали. Докато чакате ние да фалираме, вас ще ви закрият. Ама така ще е, докато се интересувате повече от Ботев, а не от Локо. Ако поне малко се интересувахте какво става в любимия ви клуб – нямаше да сте на това положение. То се вижда кои са простите. Поне прочети мнението на Нежния във фейса и на Виданов. Хората ви казват истината, но вие пак от Ботев се вълнувате. Ти специално не пропускаш да си покажеш злобата и комплекса.

      • 2
        10

        Само стой и гледай сеира на кочината , трева за хрупане дал Господ.

  4. 11
    22

    КУПУВАМ С НЕПАРИЧНА ВНОСКА ОТ 250 МИЛИОНА БОТЮФ2010!!!
    А Е ШМЕКЕРИ СМЕНИХТИ СОБСТВЕНИКА ЧЕСТИТУ:)))

    • 21
      10

      С кво ще купиш циганино, като Крушо пара не е давал от 6 месеца.

    • 6
      12

      Ава а пък ний с тейко жа продадем двата коча и петте мисира и жа игръйм и ний за дялове ба…..ся кът сме от Стряма да не сме селяна ва….и ний сми играчи ва да гоейба.

  5. 11
    13

    11 ти 17 ти все подобни ама коя година ще е??

  6. 27
    12

    ДА НЕ ВИ ПУКА БРАТЯ ЛАЙНОМЕТИ! ВАЖНОТО Е НАШИЯ СТОЛИПИНОВСКИ ТИМ ДА ВЪРВИ НАПРЕШ!!!!!!!!!!!

    • 6
      23

      ИЗГРЕВ БОЙС е циганско-мюсолмански фен -клуб на Ботев!Някой може ли от жълтата пасмен да отрече?Затова фекалчо си затвори лайняната муцуна и не се бъркай на пловдивския отбор в нещата!

    • 1
      9

      А ВА ЕЙЙ ХАХА КЛОАК ДА ТЕЙВА КУПУВАМ С НЕПАРИЧНА ВНОСКА ОТ 250 МИЛИОНА БОТЮФ2010!!!
      А Е ШМЕКЕРИ СМЕНИХТИ СОБСТВЕНИКА ЧЕСТИТУ:)))

  7. 12
    35

    Сериозен проблем може да прекърши мечтите на феновете на “Ботев” (Пловдив) да видят любимия си тим в евротурнирите следващото лято. Завръщането на “канарчетата” в Европа може да се отложи с година и половина. “Жълто-черните”, които направиха скъпа селекция и строят база за 30 милиона лева, нямат право да играят в следващото издание на евротурнирите, тъй като клубът не отговаря на един от критериите при лицензирането за участие в Шампионската лига и Лига Европа, пише вестник “7 дни спорт”.

    За какво става въпрос? Новосформираният клуб след фалита на Христоловия “Ботев” няма да е навършил три пълни години до 1 юни 2013 година, когато започва процедурата по лицензиране за участие в евротурнирите. Всеки тим, който кандидатства за Шампионската лига или Лига Европа, трябва да е играл в първенството на съответната държава поне 36 месеца. “Ботев” е клуб с близо 100-годишна история, но закриването на старото АД на Димитър Христолов и основаването на новото в края на юли 2010 година се брои за прекъсване. Така юридически “Ботев” днес е клуб на 2,4 години.

    Интересно е и друго. В член 12, алинея 3 от правилника на УЕФА за лицензиране и финансов феърплей е описано, че Изпълкомът на евроцентралата по свое усмотрение може все пак да допусне клуб за участие в турнирите. Проблемът е, че за да се случи това шефовете на “жълто-черните” трябва да си посипят главата с пепел, защото президентът на БФС Борислав Михайлов, чиято оставка поиска Ангел Палийски, е член на най-висшия орган на евроцентралата. Естествено, с неговото съдействие “Ботев” би имал по-голям шанс да заобиколи липсата на 2 месеца съществуване. Но ще имат ли очи от Ботев да молят Боби за помощ, след като искат оставката му?!

    “БОТЕВ” СИ ПАТИ ЗАРАДИ РУМЪНСКИ ИЗМАМНИЦИ
    Румънският Тимишоара бе отборът накарал УЕФА да въведе стриктни правила при лицензирането в евротурнирите. През 2009 година отборът закри старото си АД заради огромни дългове и направи ново. Местната федерация в разрез със своите разпоредби остави клуба в елитната дивизия. Впоследствие Тимишоара се добра до второто място в класирането и подаде документи за участие в Шампионската лига. УЕФА обаче бързо разкри измамата и не допусна румънците до участие в турнира. Впоследствие европейската футболна централа принуди румънската федерация да извади Тимишоара от елита на първенството. От всичко това се възползва ЦСКА, тъй като Янис Зику избяга от Тимишоара и заигра в Борисовата градина. После “червените” взеха няколко милиона от корейския Поханг.

    • 48
      8

      Ботев Пд е носител на Купата на България за 2016-2017 г. и е в ЛЕ. Явно това бръкна много надълбоко на някои хора и избиват комплексите и злобата си. Намери се кой да пише за история. Провери във УЕФА кога е създаден Локомотив Пловдив. Там си е Локомотив Пд 1936.

      • 29
        5

        Ако са 1926г.щяха да са ЛокомотивЪ!!Ъ-то е премахнато 1934г.Освен това-” През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
        От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”, за която има претенции от друг клуб.”Тъй че…

        • 3
          14

          Ако беше така ЛОКО нямаше да играе в турнирите на УЕФА,СЛЕД КАТО СТАНА ШАМПИОН 2004Г..Затова си затвори разреза на празнатаси тиква!

        • 1
          14

          И още нещо:вбългарската граматика.Ъ.-то в края на думата отдавна е премахнато! Отива на школо селянино коматевски!

        • 10
          3

          Бошко Балабан ме питаше вчера на летището в Париж как са неговите абонати – мърдат ли, мърдат ли..още.

    • 9
      3

      Тва в история славяно българска ли го чете?Ба си тъпака.

  8. 12
    19

    Ава туй ми мяса на ония муабет……Надявай са Пено на пияния ми х….й…..ама щом бат Самуилов га е казал аз му вярвам ба да вейба.

  9. 8
    17

    Скоро, много скор. В найлошия случай следващия петък

  10. 6
    17

    Все още не се знае дали сме получили лиценз за Лига Европа.

  11. 7
    19

    ЦИРК КАНАРСКИ В ПЪЛНО ДЕЙСТВИЕ ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

  12. 25
    6

    Хората правят каквото могат! Ако не беше така да сме се затрили. В тази насрана ситуация – трябват воля и търпение! Ако някой има мигновено решени – да го направи а не да плюе и сере по форумите!

    • 9
      2

      …каза Крушата и повече въобще не се появи на Лаута. Лека нощ, деца!

        • Крушо Ракетата ви праща много поздрави каза, че за Коледа ще даде по 10 лева на Бедните от Лаут Джамия !

Коментарите са затворени