3 буса с полиция ескортираха рейса на Ботев Пловдив на тръгване от Колежа. Както вече ви съобщихме зад Трибуна изток се бяха събрали фенове на канарчетата, недоволни от поредната излъгация на зеления терен.

Час и половина бяха нужни на играчите за да съберат смелост и да излязат през входа, като в обикновена вечер те правят това още по време на пресконференциите на треньорите след мача.

Вижте във видеото, как треньори и футболисти бяха изпратени от феновете.

60 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН КЛОАКОМОТИФЕЦА УТ СТУЛЮПИНУУ ...с клоакомутиф ф серсету:)

    ТОА ПИРГУФ НАПРАЙ ГУЛЯМУТУ ИЗЛАГАЦ!!!! КОФТИ АПАПИ!

  2. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    1
    1

    АПАПИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!!! АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! БИГОМ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!:)))))))))))))))))))

  3. 1
    2

    Станислав Стратиев е постоянно тук.Стикса няма спирачки.Ерол Париж,Париж също.Жалки комплексари.

    • Защо желаеш смъртта на родата от изгрев бойс!?

  4. 7
    4

    Жълти Канафриканци ,кога ще си вдигнете телефоните жени ..да се забавляваме с вас без полиция

    • 3
      4

      Хахаххахах майко мила… В началото на месеца я питайте П. , какво ни каза и дали някой не напълни памперса? Смешно е да сте толкова нагли!

      • Мухльо,ти обективното за наглост ли го имаш!?Няма среща с Армията на Лаута и да не сте НОКАУТ!

        • Ае мишко, не ме карай сега да пиша имената на насраните, които на 3-ти май 2023г. се оакаха… Не ми говори за телефони и глупости! Колко пъти ви каним в залата, все ви боли нещо! Там полиция няма!

  5. 3
    2

    Ехее, ама като дават пари за стюарди са много хубави, нали?

  6. 7
    4

    ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ: АЛО, ТОВА ТУК НЕ Е НУЖНИК, СПРЕТЕ ДА ДЕЙСТВАТЕ!

    • 5
      4

      Нужник е, Андрей. И ти го превърна в такъв

    • Възползваме се ,защото устните ви са нужник!

  7. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява Ботяф6
    5
    7

    Спокойно, ще става все по-лошо.
    Сега Ачо пак е начело, не че някога си е тръгва но поне беше в сянка.
    А ако го изгоните, то гоните Пеевски и тогава ще ви закрият със сигурност.

    Отбора е на Пеевски и винаги е бил. Той ви построи и стадиона. Същност построи си го на него, но ако не слушате…
    Така че: ТИХИ И ПОКОРНИ!!

  8. 5
    4

    АВА КУ ДАВАТИ КОН ДОК И КЕПЧУК МА БОЛИ УЯ КОЛХУ ША СВЪРШИ МАЧЪ

  9. 5
    6

    Аз Стоян канара съм от Стряма
    С трактора си пея на поляна
    Жълта тиква съм голяма
    Хем голяма хем лайняна…………..ва да сейба.

    • 3
      1

      На Стоян канара
      ………………………………….
      Стана известен вече тоз интригант!
      за мерзости подли пращи от талант!
      Ако ухапе той куче – завчас
      лошото куче би хванало бяс.
      Черната злоба, която му е в душата,
      влива в сайта интриги все нови и нови.
      На пепелянка да плюе в устата –
      ще я отрови!

      • 4
        4

        Ава Мите нищо не ти са разбира ва, жа мойш ли да гълчиш по с рима ва да тейба и мискинина дейба.

  10. 2
    2

    Уау, явно съм те засегнал! Да не цоцаш кинти и ти? Как се определяте кой е фен и кой не е? Фактите са ясни от половин година за този сезон, а шепата утайки, правещи се на мъже вчера, май са се вдъхновили от ултрасите на Милан и лекцията, която изнесоха на състава! И май не си наясно с много неща… Аз не твърдя, че съм запознат с всичко, но този цирк пред погледа на толкова деца, които присъстваха на мача ми дойде в повече! То не беше расисъм, то не беше чудо!? А на втория отбор, колко от тези филмари идват да подкрепят българчетата? Нали това им е болката! Ааа и пропуснах да питам срещата със Зингаревич преди мача с Лудогорец, някой нещо да каза? Нещо парички ли не иска да дава, че се впрегнаха толкова вчера?

  11. 11
    1

    ОТНОВО НИ ГОТВЯТ ПИЯВИЦА ЗА ДИРЕКТОР- ВЕЧНАТА АМБЪР- САЛФЕТКАТА ПАЛИЙСКИ. СЕГА ТРЯБВА ДА НАСОЧИМ УСИЛИЯТА СИ ДА НЕ ПОЗВОЛИМ ТОЗИ ЧЕРВЕНОБУЗКО ДА СЕ ВЪРНЕ. ВЕЧЕ СМЕ МУ ЯЛИ ПОПАРАТА. ЗНАЕМ МУ КАПАЦИТЕТА. ДА ХОДИ ДА СИ ГЛЕДА СЕРВИТЬОРКИТЕ И ДА ЗАБРАВИ ЗА БОТЕВ. НА НАС НИ ТРЯБВА ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ИЗГРАДИЛ И УПРАВЛЯВАЛ ПРОСПЕРИРАЩ КЛУБ, А НЕ ИЗМИСЛЕНИ И ФАЛШИВИ ГЕРОИ. ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ МОЩНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ ПАЛИЙСКИ. ОЩЕ НА СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ СКАНДИРА НЕ НА САЛФЕТКАТА. ЗИНГАРЕВИЧ ТРЯБВА ДА ПРЕДСТАВИ ДОСТОЕН КАНДИДАТ, А НЕ ОПЛЕТЕНИЯ В МОШЕНГИИТЕ ПАЛИЙСКИ.

    • 6
      6

      Ачо ви уговори подарените купи от Лудогорец

  12. 5
    3

    Сиганска работа, защо трябва да ги събличате, по добре да играят без фенове.
    100% сиганскоселска работа.

    • 4
      2

      Ти защо хвърляше бомби против Коко Динев ? Защо не ги оставих те без публика ? Ама сега даваш съвети и обиждаш

  13. 5
    5

    Само Ботев!
    Всичко ще бъде наред.
    Ще се оправят нещата.
    С мълчание нямаше да стане.

  14. 17
    4

    При положение, че знаем какви ще са резултатите до края на сезона, нещо тази акция вчера доста нескопосана ми изглежда! Охраната изградена от Бултрас файт клуб пак нещо ми изглежда нескопосана! Псевдо тарторите, жив зян! Защо ги оставиха да влезнат, после ги вадят, ала бала? И не разбирам този Христо Илиев как е възможно да се прави на тартор? Проблема е, че освен клуб, май и феновете, трябва да се прочистим от сганта!

    • 7
      6

      Ти да нямаш , сляп на окото , и глух на ухото ? Че ние по добре да изпаднем, дори да се разпаднем за известно време отколкото да се търпи това …
      Ти мазохист ли си …
      То и държавата е в разпад , защото все чакаме , невидимия герой , месията ….
      Чети баснята за неволята …много е поучителна….

      • 15
        3

        Повече от половината отбор замина под наем наляво надясно! С този пълнеш от играчи, какво очакваш? Когато ги махнаха играчите, защо кротуваха? За мен това вчера въобще не е свързано с футбол, а с разпределение на баницата! С тези смешни сцени мангалите се пръскат от кеф! А ти доволен ли си от организацията на “Улиганите”? Получават ли пари за охрана на мача? Адекватно ли се справят? Къде отиват парите от феншопа? А парите в кутиите? Как Илиянчо Плейна до преди два месеца го плюеха, а след това аплодисменти и го превърнаха в месия? Киха ли парички? Големите биячи, защо мангалите ги бият като празни гащи по поляни?

        • 2
          7

          Защо мангалите от изгрев бойс ще се кефят!?ФК Изгрев бойс Столипиново е регистриран като фк на ботевЪ!

          • 8
            2

            Уж си голям пловдивчанин , а не знаеш че Изгрев е квартал различен от Столипиново! Столипиново е ваш вилает!

        • 4
          3

          Първо , не вярвам да си от Ботев Пловдив , второ- изобщо не ми пука кой се пръска и от какво , трето-обичам отбора си повече , отколкото мразя други отбори , четвърто-баницата си е баница , играта на отбора си е друга работа , пето-никой не се разбягал , а бяха дадени от ръководството на клуба, играчите , които спечелиха бронзови медали…
          ШЕСТО-НАЙ ВАЖНОТО НЕ СЕ ЗАДЪРЖА НАЙ МИЛОТО НА БОТЕВ ПЛОВДИВ, А ИМЕННО ТОШКО НЕДЕЛЕВ…ЕМБЛЕМАТА НА ТОЗИ КЛУБ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ

  15. 17
    3

    СЛЕД СНОЩНИЯ РЕЗИЛ, ЗИНГАРЕВИЧ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ КРУТИ МЕРКИ, ИЛИ ДА СИ ХОДИ. КУРВАТА ВАЛЕНТИЧ ДА НЕ СЕ КРИЕ, А ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ ЗАЩО СЪСИПА ОТБОРА, ИЛИ НЕЗАБАВНО ДА НАПУСНЕ БОТЕВ И ГРАД ПЛОВДИВ. ТОЗИ ТАНДЕМ ЗИНГАРЕВИЧ-ВАЛЕНТИЧ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА СЪЩЕСТВУВА В ГРАДА. ЩОМ СЕ ОБИЧАТ, НЕКА СЕ ОБИЧАТ, НО НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ. ЯВНО ТОЗИ ТАНДЕМ СЕ Е ПРОВАЛЯЛ НАВСЯКЪДЕ ЗА ДА СЕ МЕСТЯТ ТОЛКОВА ЧЕСТО. ЖАЛКО, ЧЕ САЛФЕТКАТА НЕ Е ПРОУЧИЛ НА КОГО ПОВЕРЯВА БОТЕВ. ТОВА ГОВОРИ ЗА НЕГОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ КАТО РЪКОВОДИТЕЛ. УЧУДВАЩО Е, ЧЕ ПАК СЕ ГЛАСИ ЗА ДИРЕКТОР. САЛФЕТКОВ, СЛЕДВАЩИЯ СЪБЛЕЧЕН ЩЕ СИ ТИ. ПО ДОБРЕ НЕДЕЙ ДА РИСКУВАШ. НАТИСКАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С БОТЕВ! МОЛИВА И ТОЙ ДА ОТПРАШВА С 200 ЗА СЛАВИЯ, КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ ИЗБЯГА. ДОСТАТЪЧНО СЕ УЧИ НА ГЪРБА НА БОТЕВ. ВРЕМЕ Е КМЕТЪТ ДИМИТРОВ ДА СЕ СРЕЩНЕ СЪС ЗИНГАРЕВИЧ И ДА МУ ОБЯСНИ КАКВО СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО. НАСТАНАЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО И СЕ ИСКА РЕШИТЕЛНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ. ПРИНИЗЯВАНЕТО НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО. ПОЗДРАВЯВАМ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ. ТЕ ПОКАЗАХА, ЧЕ СМЕ НАРОД И НЕ ТЪРПИМ ГАВРА С НАС. ТРЯБВАШЕ, ОБАЧЕ ДА БЪДЕ ПОТЪРСЕНА СМЕТКА ОТ ИЗРУДА, ЗАЩОТО ТОЙ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ. ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТЪРПЯН НИТО СЕКУНДА ПОВЕЧЕ В БОТЕВ И ГРАДА! ТОЗИ БЕЗДАРНИК И БЕЗРОДНИК НЯМА МЯСТО СРЕД НАС. КОЛКОТО И ДА СЕ КРИЕ, КАТО ПЛЪХ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕН ЧАС ПО СКОРО. НАКРАЯ: БОТЕВ Е БИЛ, БОТЕВ Е И БОТЕВ ЩЕ БЪДЕ, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ УМИРА! САМО БОТЕВ!

    • 8
      1

      Пич,точно салфетката и неговите началници са назначили Зингаревич за президент. Той явно не е милиардерски син,а е момче за специални поръчки. И като такъв той не е бил подбран случайно. Въпросният Зингаревич най-първо е гражданин на една държава към която почти всички българи доскоро изпитваха братска обич и симпатия. Тази държава е особено тачена и обичана в Пловдив и смея да кажа,че хората още я обичат по много причини. Следователно въпросният Зигаревич минава за наше момче. Един вид срещу него няма да има съпротива или ако все пак има тя ще е нищожна за да не вземем да обидим страната която обичаме /колко умно?/ Да не изброявам и другите неща около него /симпатичният му външен вид , мадамата която го придружаваше за тежест ,харизматичното му излъчване тип Абрамович…… и т.н. Сега явно е дошло времето гущера да си скъса опашката. Явно Цингаревич е свършил
      това което се е очаквало от него и е дошъл моментът да си отиде. Вероятно вече е решено как ще продължат да се случват нещата от тук нататък в Ботев. Аз специално и хабер си нямам от апаратни игри и това което се случва на тъмно в коридорите на властта. Затова ще ми е интересно да видя какво предстои да се случи от тук нататък.

      • 7
        3

        Всичко е заради стадиона! Проксито на КОЙ – палийски сън не го лови. Сега след като феновете му построиха стадиона може да се изпълни мечтата му да поеме управлението и да лапа кинти. Умри тумор гаден. Ти и валентич сте най-лошото нещо за Ботев. Майка ви дейба мръсна, кърлежи.

    • 3
      4

      Не търпяли гавра,а това:7:3,0:1,6:0,това какво селски?

  16. 8
    9

    Селяни. Мазни дебели селяци с епилирани бутове и изписани вежди

  17. 7
    12

    Здравейте, кск свърши 3тия мач на Срутнежа? Като първите два ли?

  18. МЮМЮН КЛОАКОМОТИФЕЦА УТ СТУЛЮПИНУУ ...с клоакомутиф ф серсету:)
    7
    4

    КВО ДА ВИ КАЖУВАМ АПАПИ??? НУЖНЪ Е ИНТЕГРАЦИЯ!!!! СЕ ИДНО, ЧИ ГЛЕДЪМ НАШТИ СТУЛЮПИНЦИ КЛОАКУМУТИФЦИ!!! СИЧКУТУ ПРО СТАК ЗАРАД КОЙТУ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛАЩА ГЛОБИ СЕКИ МАЧ, ТРЕБЕ ДА БЪДИ ИНТИГРИРЪНУ!!!!!! МЛОГУ ИЗМЕТ И НАРКУМАН ИМА ЗА ДРАНГОЛНИКА!!! ПУФ ПАФ!!!

    • 2
      3

      Манго,точно изгрев бойс Столипиново гледаш!

  19. 13
    8

    Вие на винала за купата нямахте толкова хора черно бели ,цял живот бес стадион помияри

  20. 6
    12

    Стоян канара току що си призна и каза….уя да ми изсъхне ако стъпа нявга на говняжа ва да сейба.

    • 6
      6

      Амин дано на всички буфери да изсъхнат уявете

  21. 12
    19

    Г-н Кмете,

    докога на група ЛУМПЕНИ ще се позволва да тероризират половин град?!

    Ебати държавата! Ебати партията ГРОБ!!!

    • 8
      15

      Не е виновно кучето, а този който му дава кокала!!!

      Кмета е за затвор барабар със половината Общински съвет, които им угаждат на тези САМОЗАБРАВИЛИ СЕ СЕЛЯЦИ

Коментарите са затворени