Наставникът на Янтра Габрово Велислав Вуцов коментира разгромната победа с 4:0 над дублиращия отбор на Ботев Пловдив в неподражаемия си стил. Той се пошегува с надписа „БотевЪ“ на емблемата на „канарчетата“.

„Хвала на момчетата за всичко, което направиха. Свалям им шапка за Борбата и духа! Аз мисля, че те са това. Момчетата биха БотевЪ. Казах им на шега, че те ако са БотевЪ, ние пък сме ЯнтрЪ“, заяви Вили Вуцов.

„Дано хората разберат, че тук има добър отбор и да им се радват. Този отбор заслужава да бъде подкрепян“, каза още ексцентричният специалист.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. Такъв треньор беше в Калиакра, че по трибуните вървяха залози в коя минута ще ритне бутилката с водата. Пълен простак.

  2. 3 поста на собственика Андрей…. за да не фалира тази дупка…

    А иначе, прав е Вили …. няма по-големи лъжци и лунатици от коматевци

  3. 7
    1

    ТОЗИ Е ТОЛКОВА ПРОСТ, ЧЕ НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ КОМЕНТИРА. БЕШЕ ФУТБОЛИСТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАЩА СИ. КАТО ТРЕНЬОР Е ЕДИН КЛОУН. КАТО ЧОВЕК, ПИТАЙТЕ БИВШАТА МУ ЖЕНА. ДОБРЕ, ЧЕ СИНЧЕТО МУ Е ДОБЪР ВРАТАР. С ТОВА СЕ ИЗЧЕРПВА ВСИЧКО.

  4. 6
    1

    Абе Вили, ти беше треньор и на Крумовград и доколкото си спомням май тази детска градина те отупа в Крумовград? Че даже ти беше доста конфузно, защото беше докарал чак Диема да правят филм за теб, колко велик треньор си?

  5. 12

    Доколкото помня, щото съм дърт, някога баща ти го доведохме от Габрово. Беше средно ниво футболист и треньор, а като човек ….. за хората на оня свят или добро или нищо. Избяга при първия столичен сигнал. Но, ти от това “Ъ” яде бял хляб и тогава не коментира емблемата. Аз, лично харесвам твоя ентусиазъм, енергия и себераздаване, но ако някой в Ботев ти е крив, това не е емблемата!

Коментарите са затворени