Една от огромните легенди на Ботев Пловдив – Атанас Пашев, е убеден, че след дни всички ботевисти ще имат повод да ликуват и да са щастливи, тъй като техният любим тим ще спечели битката за Пловдив. Пашев е сред тези играчи на “жълто-черните“, които често е наказвал градския съперник Локомотив, като му вкарвал дори и четири гола в едно дерби.

“Когато дойде тази битка, винаги се вълнувам и предстоящата не прави изключение. За 90 минути всеки ботевист забравя всичко, което се е случвало до този момент и излиза на терена, обсебен само от една мисъл – да победи и да достави удоволствие на верните ни фенове. Успехът в този мач те прави господар на Пловдив месеци наред до другото дерби и ходиш с приповдигнато настроение по улиците на града“, заяви за Nostrabet Пашев.

“В тези мачове фаворит няма и моментното състояние не е определящо. Който издържи на напрежението и направи по-малко грешки, който е по-концентриран, внимателен и търпелив, той ще вземе трите точки. Аз обаче мисля, че Ботев е с една идея по-добрия и по-класния тим, и в неделя ще излезе победител, макар и да бъде трудно“, допълни Пашев.

“Тази наша победа ще я приема като добър знак преди завръщането ни в реновирания наш дом “Колежа“ другия месец. Тръпки ме побиват при мисълта, че ще стъпя отново там, където имам незабравими спомени. Настоящите играчи на Ботев много бързо ще почувстват приятното усещане и тръпката от това да играеш на свещената трева на стадион “Христо Ботев“ и да те подкрепят пълни трибуни. Това ще бъде страхотен стимул за тях да се раздават да каузата на клуба и да му помагат бъде фактор в първенството и отбор, с който всички се съобразяват“, каза още Атанас Пашев.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    На Пашко много му харесва да смучка петата до сливиците, а за 6-те бахура каза това си е дар от Бога ва да сейба.

  2. 5
    2

    БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, УТНОВУ НАДИГЪМИ АНАДОЛСКИ КРИВИ ТИКВИ!😞😞 ФЧЕРА КАРАБИНЕРИТИ НИ НАПЪЛНИХА КОШНИЦЪТА И МЪЛЧАФМИ КЪТ ХАМДЖИЦИ, АМА НЕСКА СНЕ ИРБАП!??? ОШТИ СМЪРДЯТ ПИТТЕ БАХУРА, А НИЙ УТВАРЯМИ МИРИЗЛИВИ СТУЛЮПИНСКИ УСТИ??. ДА СИ ГЛЕДЪМИ СМРЪДЛИВИА ПАРОВОЗ И КОНТЕЙНИРИТИ! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂

  3. 4
    1

    НЯМА ВАДИНИ ПАРОВОЗА…………..КОНДОФРЕЙ НИ НИ МЪРДА!!! ДА НА ГРАБВА ШУШЛЯКА И ТАМ!!!
    ДУРУГИЯ ВАРИАНТ Е ДА ИДВЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ДА СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!!:)))

  4. 1
    7

    Само да попитам – какъв му е етноса на Пашата?

  5. 1
    7

    Атанас Пашев е чистокръвен циганин. ФАКТ!

  6. 2
    5

    ОСТАНА МАЛКО.ИДВА ВИДЬОВ ДЕН. ЩЕ РЕЦИТИРАМЕ: НА ПРОЩАВАНЕ! НИТО БАЛТАЗАР, НИТО ИЗРУДА ЩЕ НИ ЛИПСВАТ!

  7. 2
    7

    Излишно и смешно надъхване от жълтите братя,то беше квото беше.Късно е либе за китка хахахаха

    • 12
      3

      Шукри тихо виж потърси фактури за наема тока и водата на лаута

Коментарите са затворени