Локомотив Пловдив ще предложи договор на един от футболистите, които карат проби в тима. Става дума за крилото Алфа Конте, който е успял да се хареса на треньора Александър Томаш.

Атакуващият играч пристигна на “Лаута” на 16 февруари и се включи в тренировките на отбора. Той получи достатъчно време, за да убеди Томаш в качествата си и в крайна сметка е успял да го направи.

Алфа Конте е роден на 1 май 2000 година в Сиера Леоне. Фланговият нападател за последно е бил част от втородивизионния израелски Апоел Ришон. Играл е още за Сентрал Парейд и Апоел Ул Ал-Фам.

По всяка вероятност Локомотив Пловдив ще се подсили и с централен защитник. Очаква се такъв да пристигне от Колумбия. Той е бил следен от известно време и в крайна сметка се е стигнало до решението да бъде привлечен.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Тоя братчед от Колумбия е муле на Адам.Носи му две кила бело за издръжката на отбора!Иначе,да,ритал е и топка в маалата от време на време,така че предвид моментното състояние и качества на футболистите в отбора е готов за титуляр!

  2. 2
    1

    И с какво точно тези двама почитатели на бананите, са по-добри от нашите юноши ?

  3. 3
    2

    Има време до мача с индианците,да влезе в форма и да пори жълти трътки на Команчево!

Коментарите са затворени