Футболистът на Ботев (Пд) Николай Минков даде интервю пред клубната телевизия преди неделния мач срещу Берое. Регионалното дерби от 21-ия кръг на Първа лига е на 26 февруари от 14,45 часа на базата в “Коматево”.

“Специфичното при играта като халф-бек е, че в тази позиция трябва да играя като външен, когато топката е в нас, а когато се защитаваме, влизам в линията на защитата като десен бек. На мен лично ми е по-удобно да играя като чисто крило с човек зад мен“, заяви Минков.

“Настроението в отбора е добро, надявам се да спечелим този важен мач, за клуба е от изключително значение. Дерби с Берое – надявам се да дадем повече от себе си, за да спечелим. От предишния мач с тях си спомням доста неща, най-вече атмосферата, изключително важен мач за място в Европа. Мисля, че е крайно време да зарадваме нашите привърженици с победа”, допълни още играчът на “канарите”.

“Тодор Неделев е лицето на клуба. С него нещата са доста по-различни. Лично аз, когато играя с него, се чувствам много по-добре. С моята бързина и неговите извеждащи подавания можем да направим доста добри неща”.

“На Колежа съм гледал мачове само по телевизията, когато отборът игра там преди десетина години. Като цяло съм гледал клипчета в интернет за мачовете на Ботев там. Мечтата на всеки футболист е да излезе на такъв стадион пред толкова много хора“, заяви Николай Минков.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Той Тошко е ясен, ами ти кога ще се научиш да центрираш?

  2. умирам от яд – стадиона на Канарчета напредва! локуто сме загубени, мани, ами трябва и да се беся! Срам! Позор… ама кат съм казал…ще се Увеся кат джигер на кука, белким некой манго от моите събратя ми помогне и ме спаси… вай-вай Чуканото идва

    • 1
      1

      Не знам пиян ли си .. друсан ли си.. първо като стъпиш на Недовършения ви стадион тогава говори… второ никой не го ебе за вас ..

    • Най-тъпото е Стоян канара да се прави на Стиксчо не че и двамата не са педали.

Коментарите са затворени