СКАНДАЛНИ кадри от Колежа! Феновете на Ботев Пд показаха умопомрачителни неща!

26
876

Феновете на Ботев Пловдив публикуваха във facebook страницата на Клуба на привържениците поразяващи кадри, за некачествено строителство на Колежа. Дори човек нищо да не разбира от тази тематика с просто око се вижда непрофесионалното изпълнение на строителните дейности.

Въпросите са много, а отговорите трябва да дадат от Община Пловдив, както и фирмата, която строи стадиона, защото това, което се вижда на снимките и видеата е недопустимо!

Междувременно за 22 януари привържениците организират среща на феновете, които им пука за това, какво се случва на Колежа. Тя ще се състои в хотел Империал в 11:00 часа. Не изключето на въпросаната срещата феновете да объсдят в конкретика и какви ще да действията, които ще предприемат.

 

26 КОМЕНТАРА

 1. 7
  8

  Циганите на сапун. Стойчо Генов педераст!

  • 4
   8

   Ами циганите сме ние, от Коматево и ГОМНЕЖА, всички на сапун и ВЕРО. лапай ЛАЙНА и малки човечета.

  • 4
   2

   Илияне крадец взимай си циганката Станислава и си отивай в помаклъка от където доиде с тези пари още три баипаса да ти сложат

 2. 5
  11

  Няма как в едно развито демократично общество да се строй нещо, което ще д от полза само за група граждани, с парите от данаци на ВСИЧКИ граждани.
  Както и да погледнеш, това си е просто една кражба на обществени средства!!
  Интересно за Гешев не го разследва този строеж – риторичен въпрос…

  • 6
   1

   Манго вие казахте искаме и ние. И на вас се строи. Кво се занимавам с велбъждки мангали. Кога дойдохте в Пловдив, кога започнахте да претендирате. Кюстендилски лайнар!

  • Малиии, ама много ги разбираш нещата в демокрацията бе! Значи път в село Калековец не е на група граждани ,примерно Значи казваш този стадион не е общински и да няма стадион? Еми добре, да няма, ама никви стадиони няма да има. Няма да има за никой.

 3. 10
  4

  Целия този стадион е една кражба. Едно преливане на народни пари в частни ръце.
  Това е възможно само в Тикваленд!!

 4. 6
  3

  НИ СЪ ПРИТИСНЯВЪЙТИ. НА НАШИЯ ЛАЙНУТ МУ ПАДАХА КАМЕНЕТЕ НА ОБЛИЦОФКАТА ОШТИ ПРЕДИ СТАДИОНА! ТАМ ДЕТ ПИШИШИ КЛОАКОМУТИФ 1936Г. УПРАИХА ГИ И НИ ЛИЧИ. МАЗАЧИТИ ША УПРАЯТ РАБТАТА!!! НИЙ ДА СИ ГЛЕДЪМИ ПУПЪЛНЕНИЯТА И НАШИЯТ СИ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!!! ДАЙТИ ПОВИЧИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ ПАФ!!

 5. 3
  8

  Значи да не искаме стадиони, болници, пътища…нищо да не искаме казваш? И когато очевадно и нагло се краде, ние сме виновни, видиш ли, щот сме искали…мангалската логика е желязна, точно като жилазуту дет гу бирът.

  • 6
   4

   Ами не се сещам да сте искали болници и пътища.
   Само да ви се построи стадион (ваш дом) с нашите пари

   • манго защо не върнахте парите за всшия стадион като не искате

   • 3
    1

    Ама то ит къде знаеш кои и кога какво иска? Стадиона е общински. Вашите пари, които са тъй малко, просто щото сте на 1/3 от феновете на Ботев, не стигат и за помощите на останалите ви братя в столюпинбърг.

  • 4
   4

   Кога вие сте казали дайте пари за болници или за пътища? КОГА? Освен за умрелия ви стадион за друго пари не сте поискали ! Нагли, прости , селяни!

 6. 6
  9

  Пич, ти си в огромна грешка. Незнам в кой свят живееш или в кое измерение. Трябва да си пълен тъпунгер, ако не ти хлопа дъската нещо. Никога не сме пледирали с най-скъпият стадион. Просто искаме завършен стадион. Не наполовина като вашия. За разлика от вас ние не искаме да си играем мачовете си на строителна площадка. И защото много ти знае лайняната уста, пожелавам ти и на вас да не ви стигнат парите за последната трибуна. И да си играете на полумесеца и така.

 7. 7
  7

  На стрямските юрдаци стадиончето им харесва и бурно запяха……..ооооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъйеб га жа умрем.

 8. 8
  7

  Със здраве да си го ползват 😂😂😂 представям си ако се напълни този стадиона 😂😂😂 трябва да пуснем залагания коя трибуна ще се нацепи или ще пропадне 1ва 😂😂😂

  • 7
   12

   Дришльо, ти май не разбираш че това е кражба от всички ни. Че некачественото строителството не е само на стадион „Ботев“, а на всичко около нас. Това са пари от данъци които ти със сигурност не плащаш, но все пак ние плащаме и да ни мамят с некачественото строителството е престъпление. Малката ти главичка няма как да разбере че това е проблем на всички а не само на феновете на определен отбор.

   • 15
    10

    Виж сега гомньо! Това крадене е заради вас, защото знаете, че се краде, НО викате ДАЙТЕ , ДАЙТЕ , ДАЙТВ ! Защо не надигнахте вой още в самото начало ами ИСКАХТЕ пари, които да се откраднат? Защо преди да поискате парите не направихте една работна група като хората, която да следи всичко до стотинка както е на Лаута!!! Защо само от вашия стадион се краде, а от другите места не ? Защо позволихте на доказан измамник като Филипов да ви строи стадиона на супер завишени цени, а не ревнахте още тогава! ЗА ТАЗИ КРАЖБА СТЕ ВИНОВНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ВИЕ, ЗАЩОТО ИМ ПОЗВОЛИХТЕ И ЗАЩОТО НЕ СПРЯХТЕ ДА ИСКАТЕ!!!

    • 8
     10

     Мангал, ако ни не бяхме искали вие нищо нямаше да имате. Защото покрай нас и вие намазахте. Благодарение на Ботев и на лаута ще има хубав стадион.

     • 9
      6

      Боли ме фара кой намазал кой не ! Горе ти казвам истината с факти , но ти като всеки тъп жълТУРЧИН не може да се замислиш и да направите нещо съществено освен да искате , знаеш да тръгваш да се изтъкваш ! Ако не бяхте НАГЛО , КРАДЛИВО И НАДМЕННО племе до сега щяхте да имате стадион , но нееееее НИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НАЙ-СКЪПИЯ СТАДИОН И НАЙ-ХУБАВИЯ, А ПЪК ЗА КОЛКО ПАРИ И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА НЕ Е ВАЖНО НАЛИ ТЪП ЖЪЛТУРЧИН?

    • 5
     6

     Палячо, дрисльо е баща ти. Не е наша работа да създаваме работни групи. Не е и наша работа да следим как върви строежа на някъв тъп стадион, какъвто ако бяхме нормална държава отдавна щяхме да имаме. Работа ни е да си плащаме данъците, да спазваме законите и като видим нещо нередно да си търсим правата. Стадиони, пътища, болници..и.т.н. НИ СЕ ПОЛАГАТ. Това са нашите пари! Ако не си платил лев данък и живееш при вашите си мълчиш.

     • 6
      3

      Нали това е вашия дом бе гомнар? Ти твоя дом не следиш как го правят или ремонтират ? Не било тяхна работа ! А ваша работа ли е да просите постоянно пари ? Ние как създадохме такава група и Язов е начело на нея ! Защо една стотинка не се открадна от нас , а само от вас ? Смешни сте и си заслужавате съдбата

   • 8
    4

    Вие Изгрев бойци плащате ли данъци?!Интересно ,нали печалбата ви е от майките и сестрите ви от Скобата?

    • 6
     1

     КВИ ДАНЪЦИ БЕ АБИ??? НИШТУ НИ СЪМ ПЛАТИЛ ЗА ТЪКСИТУ!!! ИСКЪХ ИДИН ХАПАРТМЕНТ УТ ПРИНЦЪ, АМА ТОЙ МЪ РАЗКАРА, ХЕМ БЯФ С ФАНЕЛКЪТА НА КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ ПАФ

     • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
      6
      1

      ЕЕЕ, АМА КАК СЪ БЕШИ ДИЗГИЗДИСЪЛ С ИКИПЪТ НА КЛОАКОМОТИФФ???😂😂😂 КАТУ ЗА СВАТБА БЕШИ ПРЕД ТИЛИВИЗУРЪТ!😉😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФТА ПАФТА…ЪРТ!😂😂😂

     • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
      7
      1

      НИКВИ ДАНЪЦИ БАТ ВЪЛЧО, НАЛИ ВОЗИШ САМУ АПАПИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ И АДЖАСАНА, РОДНИНИТИ ДЕМЕК….КВИ ДАНЪЦИ?😂😂😂😂

Comments are closed.