Феновете на Ботев Пловдив публикуваха във facebook страницата на Клуба на привържениците поразяващи кадри, за некачествено строителство на Колежа. Дори човек нищо да не разбира от тази тематика с просто око се вижда непрофесионалното изпълнение на строителните дейности.

Въпросите са много, а отговорите трябва да дадат от Община Пловдив, както и фирмата, която строи стадиона, защото това, което се вижда на снимките и видеата е недопустимо!

Междувременно за 22 януари привържениците организират среща на феновете, които им пука за това, какво се случва на Колежа. Тя ще се състои в хотел Империал в 11:00 часа. Не изключето на въпросаната срещата феновете да объсдят в конкретика и какви ще да действията, които ще предприемат.

 

26 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    8

    Циганите на сапун. Стойчо Генов педераст!

    • 4
      9

      Ами циганите сме ние, от Коматево и ГОМНЕЖА, всички на сапун и ВЕРО. лапай ЛАЙНА и малки човечета.

    • 4
      2

      Илияне крадец взимай си циганката Станислава и си отивай в помаклъка от където доиде с тези пари още три баипаса да ти сложат

  2. 5
    11

    Няма как в едно развито демократично общество да се строй нещо, което ще д от полза само за група граждани, с парите от данаци на ВСИЧКИ граждани.
    Както и да погледнеш, това си е просто една кражба на обществени средства!!
    Интересно за Гешев не го разследва този строеж – риторичен въпрос…

    • 6
      1

      Манго вие казахте искаме и ние. И на вас се строи. Кво се занимавам с велбъждки мангали. Кога дойдохте в Пловдив, кога започнахте да претендирате. Кюстендилски лайнар!

    • Малиии, ама много ги разбираш нещата в демокрацията бе! Значи път в село Калековец не е на група граждани ,примерно Значи казваш този стадион не е общински и да няма стадион? Еми добре, да няма, ама никви стадиони няма да има. Няма да има за никой.

  3. 10
    4

    Целия този стадион е една кражба. Едно преливане на народни пари в частни ръце.
    Това е възможно само в Тикваленд!!

  4. 6
    3

    НИ СЪ ПРИТИСНЯВЪЙТИ. НА НАШИЯ ЛАЙНУТ МУ ПАДАХА КАМЕНЕТЕ НА ОБЛИЦОФКАТА ОШТИ ПРЕДИ СТАДИОНА! ТАМ ДЕТ ПИШИШИ КЛОАКОМУТИФ 1936Г. УПРАИХА ГИ И НИ ЛИЧИ. МАЗАЧИТИ ША УПРАЯТ РАБТАТА!!! НИЙ ДА СИ ГЛЕДЪМИ ПУПЪЛНЕНИЯТА И НАШИЯТ СИ СТУЛЮПИНСКИ ТИМ!!!! ДАЙТИ ПОВИЧИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ ЗА КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ ПАФ!!

  5. 3
    8

    Значи да не искаме стадиони, болници, пътища…нищо да не искаме казваш? И когато очевадно и нагло се краде, ние сме виновни, видиш ли, щот сме искали…мангалската логика е желязна, точно като жилазуту дет гу бирът.

    • 6
      4

      Ами не се сещам да сте искали болници и пътища.
      Само да ви се построи стадион (ваш дом) с нашите пари

      • манго защо не върнахте парите за всшия стадион като не искате

      • 3
        1

        Ама то ит къде знаеш кои и кога какво иска? Стадиона е общински. Вашите пари, които са тъй малко, просто щото сте на 1/3 от феновете на Ботев, не стигат и за помощите на останалите ви братя в столюпинбърг.

    • 4
      4

      Кога вие сте казали дайте пари за болници или за пътища? КОГА? Освен за умрелия ви стадион за друго пари не сте поискали ! Нагли, прости , селяни!

  6. 6
    9

    Пич, ти си в огромна грешка. Незнам в кой свят живееш или в кое измерение. Трябва да си пълен тъпунгер, ако не ти хлопа дъската нещо. Никога не сме пледирали с най-скъпият стадион. Просто искаме завършен стадион. Не наполовина като вашия. За разлика от вас ние не искаме да си играем мачовете си на строителна площадка. И защото много ти знае лайняната уста, пожелавам ти и на вас да не ви стигнат парите за последната трибуна. И да си играете на полумесеца и така.

  7. 7
    7

    На стрямските юрдаци стадиончето им харесва и бурно запяха……..ооооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъйеб га жа умрем.

  8. 8
    7

    Със здраве да си го ползват 😂😂😂 представям си ако се напълни този стадиона 😂😂😂 трябва да пуснем залагания коя трибуна ще се нацепи или ще пропадне 1ва 😂😂😂

    • 7
      12

      Дришльо, ти май не разбираш че това е кражба от всички ни. Че некачественото строителството не е само на стадион “Ботев”, а на всичко около нас. Това са пари от данъци които ти със сигурност не плащаш, но все пак ние плащаме и да ни мамят с некачественото строителството е престъпление. Малката ти главичка няма как да разбере че това е проблем на всички а не само на феновете на определен отбор.

      • 15
        10

        Виж сега гомньо! Това крадене е заради вас, защото знаете, че се краде, НО викате ДАЙТЕ , ДАЙТЕ , ДАЙТВ ! Защо не надигнахте вой още в самото начало ами ИСКАХТЕ пари, които да се откраднат? Защо преди да поискате парите не направихте една работна група като хората, която да следи всичко до стотинка както е на Лаута!!! Защо само от вашия стадион се краде, а от другите места не ? Защо позволихте на доказан измамник като Филипов да ви строи стадиона на супер завишени цени, а не ревнахте още тогава! ЗА ТАЗИ КРАЖБА СТЕ ВИНОВНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ВИЕ, ЗАЩОТО ИМ ПОЗВОЛИХТЕ И ЗАЩОТО НЕ СПРЯХТЕ ДА ИСКАТЕ!!!

        • 8
          10

          Мангал, ако ни не бяхме искали вие нищо нямаше да имате. Защото покрай нас и вие намазахте. Благодарение на Ботев и на лаута ще има хубав стадион.

          • 9
            6

            Боли ме фара кой намазал кой не ! Горе ти казвам истината с факти , но ти като всеки тъп жълТУРЧИН не може да се замислиш и да направите нещо съществено освен да искате , знаеш да тръгваш да се изтъкваш ! Ако не бяхте НАГЛО , КРАДЛИВО И НАДМЕННО племе до сега щяхте да имате стадион , но нееееее НИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НАЙ-СКЪПИЯ СТАДИОН И НАЙ-ХУБАВИЯ, А ПЪК ЗА КОЛКО ПАРИ И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА НЕ Е ВАЖНО НАЛИ ТЪП ЖЪЛТУРЧИН?

        • 5
          6

          Палячо, дрисльо е баща ти. Не е наша работа да създаваме работни групи. Не е и наша работа да следим как върви строежа на някъв тъп стадион, какъвто ако бяхме нормална държава отдавна щяхме да имаме. Работа ни е да си плащаме данъците, да спазваме законите и като видим нещо нередно да си търсим правата. Стадиони, пътища, болници..и.т.н. НИ СЕ ПОЛАГАТ. Това са нашите пари! Ако не си платил лев данък и живееш при вашите си мълчиш.

          • 6
            3

            Нали това е вашия дом бе гомнар? Ти твоя дом не следиш как го правят или ремонтират ? Не било тяхна работа ! А ваша работа ли е да просите постоянно пари ? Ние как създадохме такава група и Язов е начело на нея ! Защо една стотинка не се открадна от нас , а само от вас ? Смешни сте и си заслужавате съдбата

      • 8
        4

        Вие Изгрев бойци плащате ли данъци?!Интересно ,нали печалбата ви е от майките и сестрите ви от Скобата?

        • 6
          1

          КВИ ДАНЪЦИ БЕ АБИ??? НИШТУ НИ СЪМ ПЛАТИЛ ЗА ТЪКСИТУ!!! ИСКЪХ ИДИН ХАПАРТМЕНТ УТ ПРИНЦЪ, АМА ТОЙ МЪ РАЗКАРА, ХЕМ БЯФ С ФАНЕЛКЪТА НА КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ ПАФ

          • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
            6
            1

            ЕЕЕ, АМА КАК СЪ БЕШИ ДИЗГИЗДИСЪЛ С ИКИПЪТ НА КЛОАКОМОТИФФ???😂😂😂 КАТУ ЗА СВАТБА БЕШИ ПРЕД ТИЛИВИЗУРЪТ!😉😂😂 СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФТА ПАФТА…ЪРТ!😂😂😂

          • НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
            8
            1

            НИКВИ ДАНЪЦИ БАТ ВЪЛЧО, НАЛИ ВОЗИШ САМУ АПАПИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ И АДЖАСАНА, РОДНИНИТИ ДЕМЕК….КВИ ДАНЪЦИ?😂😂😂😂

Коментарите са затворени