Най-новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Джовани Трупе даде първото си интервю пред клубния сайт на “смърфовете”. В него той представи себе си и отправи обръщение към феновете на отбора.

“Здравейте на всички фенове! Казвам се Джовани Трупе, на 24 години съм и съм роден в Нидерландия. Играя като халф-бек, като предишните ми клубове са АДО Ден Хаг, Утрехт и Твенте. Имам мачове за Нидерландия U17, U18, U19 и U20. В бъдеще мога да се състезавам и за националния отбор на Кюрасао, това също е добра опция за мен.

Много се радвам да бъде тук, очаквам с нетърпение да играя за Локомотив. Имах среща с треньора, запознах се и с някои играчи, беше ми наистина приятно. Изгледах на живо и домакинския мач с ЦСКА – София. Феновете наистина бяха невероятни. Затова нямам търпение, с изграждането на новия стадион, да видя всеки един от вас там и да празнуваме головете и победите на Локомотив! Ще се видим скоро”, заяви Трупе.

4 КОМЕНТАРИ

 1. НЪЛ ШТЯФМИ ДА ЗЕМЪМИ ЧЕБРАЛЕТ И КАБРИОЛЕТ? КО СТАНА?😞😞😞

  И ДА ЗНАЙТИ!!! АКУ ЩЕ КУКЛИНЦИ ДА ЗЕМИМ, НИ НИ АРЕСВА ИГРЪТА!!😞😞 РИФОРМИ ТРЕБЪТ!!!

  НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

 2. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  5
  1

  НАБУРЕ, ЗА КЪДЕ СИ СА РАЗБЪРЗАЛ??? КОНДОФРЕЙ, НЯМА ДА ТИ ИЗБЯГА!😉😃😃

   • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    БАТ БАРАБА, ФАТМЕ АНА ГУ ЧАКА Ф КОНДОФРЕЙ!!!

Коментарите са затворени