Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш коментира загубата на неговия отбор с 3:2 от Лудогорец в мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

“Нищо не се обърка. Причината е единствено в мен да играе Локомотив така по този начин. Аз съм виновен, че играем така и пресираме. Искам да похваля публиката и феновете. Грешки на растежа допуснахме. Няма да се прибера отзад. Във Верея бях така и тук ще бъде така. Имахме и доста ситуации.

Мисля, че и публиката идва заради такива мачове. Класата на Лудогорец няма какво да я коментирам. Това е пътят и това е начинът. Искам да похваля футболистите ни. Нека говорят за мен, не за момчетата, дадоха всичко от себе си. Трябва да се рискува.

Имат бързи футболисти. Проблемът е, че Лудогорец успяваше да излезне от пресата. Човекът с топка не бе затварян по най-добрия начин. Всеки един добър футболист липсва, не само Карагерен. Трябва ни класа, но тя струва пари.

Във всеки един мач искам да играем така. Да създаваме, да водим и да сме атакуващият отбор. Отгооварям за футболни въпроси само, такива за съдиите не към мен”, сподели Томаш.

30 КОМЕНТАРИ

  1. Томаш ти си най големия некадърник в футбола. Събирай си багажа и да те няма. Няма нужда да ни четкаш и да ни се мазниш .

  2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    ТАКА СИ Е!!! ЗА ДА ЗЕМИМ КУКЛИНЦИ СА ИСКА МЛОГУ БАКЪР!!!😂😂😂

  3. 3
    4

    Саше роден си за локото само така сърце душа и някой кючек и не повече от 3 шпека в дивия Саше ти си нашия човек Саде Локу

  4. 6
    2

    Аз съм виновен олигофрен,че ви ходя на мачовете.Престани да ни четкаш и си замини.Омръзна ни да повтаряш едно и също.Сърце,душа,феновете,пари,класа.Наясно ли беше с какво се захващаш.Локомотив не е Верея.

  5. 4
    1

    САШКО МНОГО СИ ПРОСТ БЕ САШЕ НАЙ ДОБРЕ СМЕНИ ПРОФЕСИЯТА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ПОВЕЧЕ СЪС ФУТБОЛ ТОВА ЧЕ ТАТИ ПЛАЧЕ ПОСТОЯННО НА БЕРБАТОВ И ТОЙ ТЕ УРЕЖДА ТУК ТАМ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СИ КАДЪРЕН ДА СЕ ПРАВИШ НА ФУТБОЛЕН КОРИФЕЙ ПО СКОРО СЕ ХВАНИ СЪС НЕЩО ОТ КОЕТО ДА ПРЕЖИВЯВАШ НЕЩО СЪС КОЕТО НЯМА ДА ТИ НАЛАГА ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ЗАЩОТО ВЪВ МОМЕНТА СЪС ТВОИТЕ НЕСЕРИОЗНИ ПРИКАЗКИ СЕ ИЗЛАГАШ МНОГО СЕ ИЗЛАГАШ ПИЧ КАЗВАШ КЛАСАТА СТРУВА ПАРИ АМИ ДА СЕ ВЪРНЕМ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ПО ТОЧНО ПРЕСТОЯ ТИ ВЪВ БЕРОЕ КОЛОСАЛЕН БЮДЖЕТ ОТ.. 3О МИЛИОНА.. ОСИГУРЕНИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ.. ТЕЦ 2 И КАКВО НАПРАВИ СЪС ТОЗИ БЮДЖЕТ НЕ МОЖА ДА КЛАСИРАШ ОТБОРА ДОРИ ЗА ЕВРО ТУРНИРИТЕ ЖИВУРКАНЕ ВЪВ ШЕСТИЦАТА И ТОЛКОЗ ТЕ ЗАТОВА И ТЕ ИЗГО НИХА САМО СЪС ПРИКАЗКИ ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ СИ АНЧЕЛОТИ И ЧЕ СИ ТОЧНИЯ ЧОВЕК ЗА ТЯХ СЪС ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ РЕЗУЛТАТИ НЕ СТАВА ЯВНО ПРИ ТЕБ НЕЩАТА ДОРИ И ДА ИМАШ МНОГО ПАРИ НЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАЩОТО НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ПОНЯТИЕ ОТ ФУТБОЛ НЕ ЗНАМ ЗАЩО БЕРБАТОВ ПОСТОЯННО ТЕ ЛАНСИРА И ТЕ ДОКАРА НА ЛАУТА НО ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ПРАВИШ НА ФУТБОЛЕН ГЕНИЙ И ДА УНИЩОЖАВАШ ОТБОРА ЯВНО ТОЗИ СЕЗОН ЩЕ Е ТАКА СПЕЧЕЛЕНИ СЪС КЪСМЕТ МАЧОВЕ И НИКАКВА ИГРА

  6. 1
    4

    Купиха ли английския и френския отбор? Какво става? Тези рязаните мангизлии с небългарски имена от колекторската фирма са голяма работа.

  7. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
    5
    3

    НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

  8. 3
    4

    Спрете да плюете по Томаш ,аз го препоръчах ,той е наш кадър от ФК Брестник и като главен прецедател искам да му гласувате доверие.

  9. Али Хажди Садък(Районен Мюфтия) /Ali Hacı Sadak (Bölge Müftüsü)
    3
    2

    ben dahil sevgili hayranlarım. Bunu Loko’mun tatmin edici bir şekilde oynamamasına bağlıyorum çünkü siz gelmediniz ve tüm kulübün ve yönetimin iyiliği için dua etmek için bir yıldan fazla bir süredir birbirimizi görmedik. Sizi resmen bir sohbet için ilçe müftülüğüne davet ediyorum.

  10. Али Хажди Садък(Районен Мюфтия) /Ali Hacı Sadak (Bölge Müftüsü)
    5
    6

    Драги ми фенове в това число и аз. Аз отдавам това ,че моето Локо не играе задоволително ,защото вие вече повече от година не идвате и не се виждаме ,за да направим една молитва за благополучието на целия клуб а ръководството. Каня ви официално в районното мюфтийство на разговор.

  11. 4
    2

    Томаш, Локото не е веря. Опичай си акъла какво говориш. Искаме игра не метани пред публиката след всеки мач. Искаш класа, а ти класа ли си ?
    С Тунчев този мач нямаше да го загубим с тези играчи. Опичай си акъла докато е време

    • 4
      1

      То времето на този неграмотен тъй наречен треньор в Локомотив Пловдив изтече още с идването му!!!Играчите не са ни лоши,треньорът не разбира от футбол!!!Още нещо тези които отписват Митко са в грешкаТой има още много да даде на отбора ни!

  12. 6
    1

    Томаш, като говориш постоянно, че класата струва пари, знаеш ли за колко пари е привлечен Бирсент Карагерен ? Това е футболистът, благодарение на който ВСЕ ОЩЕ си треньор на Локомотив. Дано не съм лош пророк, но с тази игра шестицата е под съмнение. Победите ни с едно на мъка в няколко мача, няма как да ни заблудят, поне не и мен.

  13. 7
    5

    САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА И ВЕЧЕН КОШМАР НА ЦИГАНИТЕ….

    • 5
      4

      Най-големите олигофрени са жълтите! АФД Тракия е играла с тези отбори бе , нещастник! АФД Тракия НЕ е Ботев! 15.05.2019 да ти говори нещо? Една пета и един Финал , който бе спечелен от Отбора на Пловдив – Локо! 6:0 да се сещаш какво е?…

    • 4
      3

      Този отбор с победите в Европа ,пада от онзи,градския отбор с резултати като:7:3,0:1(най-големият финал),6:0 !!!Този отбор е Господарят на футболен Пловдив!!!Жълта ,пияна мисирка от ракиджийницата на Коматево!Какво ти разбира празната тиква?!

  14. 8
    3

    Хем имаме супер играчи, хем класа им липсва. Нова главоблъсканица за циганската ми глава. Саде Локо и мангал до гроб

    • 2
      2

      Добре Изгрев бойски!Можеш ли да бягаш бързо?Ако не можеш лошо!

  15. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
    8
    2

    МНОГУ СНЕ ЗЛЕ!!!😞😞😞 КОНДОФРЕЙ НЪ ЗОВЕ!!! ПУФ ПАФ!!

  16. 12
    4

    Уважаеми, Спортклубовци, дори с кюстендилски плам в очите и велбъджска страст в сърцето, не се правете на олигофрени. Мачът, започна като спортен двубой и при 1:3 бе спрян???!!! Кой и защо не знам, но мача бе спрян! Някой забрани на Лудогорец да ви вкара десет гола, но при 2:3, някой ви забрани да изравните! Ако се правите на идиоти – добре! Ако, сте си идиоти – още по добре!

    • 1
      3

      Аз пак казвам ,че съм виновен ,аз наредих да бъде спрян мача. Чехме се с Бат Гочо и Крушарски ,те също ме подкрепих и казаха: не сме класата на Лудогорец дай да звъннем тук там телефони и да приключи мача ,че ще ни тупат поне с 5 гола. Съгласих се. Аз също се чух с мой приятели ,Небоиша Еленкович ,Олемиго Темиле,Гуснав Якопсен ,Урош Голубович,Джамал Берберович,Александро Сичеру,Крум Бибишков и те също ме подкрепиха и видяхте крайния резултат. Продължаваме да работи ,ще търсим пари основно от феновете и спонсори за да закупим нови футболисти . Феновете трябва да даряват повече пари за клуба ,както правят тези на Лудогорец.

    • 4
      3

      Анонимна,жълта курво,гледай си негърския отбор и не се бъркай в нещата на големите!Идиота в отбора е неможещият треньор!Той е един в Локомотив ,в жълтата сган ,всички сте идиоти ,и то с епилирани вдигнати меки,пухкави ръчички!

    • Ти си се родил прост или изпростя като пожълтя?

Коментарите са затворени