Изпълнителният директор на Гигант (Съединение) Николай Алексиев обяви пред Football24.bg, че неговият отбор няма никакви амбиции да играе във Втора лига и дори да се финишира на върха ще продължи с участието си в Югоизточната Трета лига.

Отборът се представя фантастично от началото на сезона и след 14 изиграни кръга заема 2-ото място с 33 пункта, като е само на точка от лидера Несебър.

В следващия кръг тимът гостува край морето на несебърлии и при победа над тях може да оглави таблицата в групата.

„Ние нямаме амбиции за Втора лига, и преди съм го казвал това, и сега ще го кажа пак. Трудно ни е да се оправяме и в Трета лига, камо ли за по-нагоре. Но въпреки това излизаме всеки мач, за да се забавляваме и се радвам, че отборът се представя по този начин“, обяви той пред Football24.bg.

„Мачът с Несебър в следващия кръг за мен е поредният тест пред моя отбор и разбира се, че се надявам да успеем да спечелим точки срещу тях. Но щом те в момента са лидери в класирането след 14 кръга, значи са най-качествения отбор в групата. В нашата група футболът е честен и класирането не лъже. В крайна сметка всеки отбор заслужава да е на мястото, на което се намира“.

„Мисля, че конкуренцията в нашата група е добра. Несебър, Черноморец Бургас, Розова долина, Загорец, Асеновец, слагам и нас в това число, сме доста добри отбори, а след това има една „златна“ среда от тимове като Родопа, Саяна, Димитровград, Спартак Пловдив и други. Ще видим в крайна сметка какво ще се случи. Ние нямаме болни амбиции, играем си мач за мач и се радвам, че отборът ни се справя толкова добре за момента“.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Какво му е честното,в Карнобат във 8 минута не дават 100% дузпа и червен картон и после бихте,следващия мач с Загорец пак същата работа,всичко се знае,и как смешното ви треньорче дето го мразят вашите играчи и го псуват по време на мачовете се обажда на съдии,играчи от други отбори,ако честно щяхте да сте на 6-7 място.Тази година имате доста добри играчи,и то доста,някой от които са млади,и затова сте напред в класирането

  2. Защо ли ми звучат странно думите “футбола е честен” излезли от устата на Кольо Плъха или Христов от Марица.

  3. Кольо Плъха един от многото негодници в българския футбол. Уреждач на мачове, хващане на съдии и дружи мърсотии. Долен човек. Мръсна твар. Боклук!

    • Ти какъв си бе отрепка , правен си от пикня измекяр мръсен човека си казва истината

Коментарите са затворени