Ботев Пловдив загуби гостуването си на Лудогорец в Разград след като съдиите отмениха гол на канарчетата още в 11-тата секунда на мача. Гол, за който претенции нямаше никой от домаките, но реферите успяха да видят нарушение на Ману при пресата на нападателя срещу играч на домакините.

Шоу сбърка след изпълнението на център и позволи на Елвис Ману да му отнеме топката. Нападателят напредна и пусна към Мохамед Брахими отляво, който навлезе в наказателното поле и с удар от малък ъгъл матира Падт. След намесата на ВАР обаче главният рефер Иво Андреев отмени гола, след като прецени, че Ману е извършил нарушение срещу анголеца, въпреки че повторенията не убедиха, че такова има.

В 13-ата минута Текпетей проби отдясно и подаде по земя в наказателното поле. Там топката мина между краката на Генев, който загуби баланс и падайки останаха съмнения, че е закачил топката с пръстите на ръката си. И тази ситуация беше прегледана от ВАР, но правилно дузпа не беше отсъдена.

Десет минути след това “орлите” пропуснаха отлична възможност за гол. Фон Витри центрира отдясно и намери оставения непокрит Каули в наказателното поле. Бразилецът обаче отправи безкрайно неточен удар от 11-12 метра, като топката мина над вратата. В 27-ата минута Текпетей успя да се освободи от Ето`о, напредна с топката през центъра и отправи удар, който не намери целта.

В 42-ата минута Игор Тиаго комбинира с Текпетей пред наказателното поле, а ганаецът намери Фон Витри отдясно на наказателното поле. Норвежецът отправи силен удар, който Ханкич успя да избие в корнер. След неговото изпълнение Пластун стреля неточно с глава. В добавеното време на първото полувреме Ето`о опита да изненада Падт от пряк свободен удар, но ударът му беше неточен.

Втората част започна с по-настойчиви действия на “орлите”, но опасностите пред Ханкич продължаваха да липсват. В 54-ата минута вратарят изби силен шут на Фон Витри, който не го затрудни особено.

В 65-ата минута Лудогорец поведе. Недялков отне топката от Мертенс, след което топката се озова в Игор Тиаго. Нападателят намери Фон Витри отдясно, а норвежецът стигна до наказателното поле. Там подаде към Пьотровски, който комбинира с Текпетей, който намери поляка на дузпата, а за халфа от няколко метра матира Ханкич за 1:0.

Малко след това Тисера се озова на стрелкова позиция и отправи удар, който вратарят на гостите улови. В 74-ата минута Каули пропусна да реши всичко в мача. Бразилецът изскочи от втора позиция и овладя топката пред Херман. Офанзивният халф опита удар от малък ъгъл, но Ханкич се справи и изби.

В 80-ата минута защитата на гостите не успя да изчисти центриране на Текпетей. Топката се озова в Нареси, чийто шут от границата на наказателното поле беше блокиран. Седем минути след това Димитър Тонев отправи силен удар от около 25 метра, но топката профуча на сантиметри от целта.

63 КОМЕНТАРИ

    • 1
      5

      Ще има . Семенна . На майка ти на пъпа. Мангал миризлив .

      • 5
        1

        Мишле ,на клавиатурата си много надъхан,ама на живо пълниш гащите и се молиш,педал като всички помаци

  1. ВАР СИСТЕМАТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА МОМЕНТИ В КОЙТО СЕ ГЛЕДА ДАЛИ ТОПКАТА Е МИНАЛА ГОЛ ЛИНИЯТА ПО ВЪЗДУХА ИЛИ ЧОВЕК В ЗАСАДА. В СЛУЧАЯ ЩОМ СЪДЯТА НЕ Е СВИРИЛ НАРУШЕНИЕ А ПОСЛЕ УСТАНОВЯВА ЧЕ Е ИМАЛО ТАКОВА ТО ЕДИН ВИД САМ СИ ПРИЗНАВА ГРЕШКАТА СИ. ТОГАВА ДА ГЛЕДАМЕ ВАР ЗА ВСЕКИ КОНТАКТ С ПРОТИВНИКА ИМА ЛИ НЯМА ЛИ НАРУШЕНИЕ.

  2. 1
    7

    Господарите: 5:0,5:0,5:2 САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА ЗА ЧЕСТА НА ПЛОВДИВ….

    • 6
      1

      Помак,ти виждал ли си на живо някой от тези мачове,чикиджия

  3. 9
    4

    Индианци не знам защо ревете, фаула на Ману си беше 1000% той го срита яко в глезена и на повторенията много добре се видя. Никой не се занимава с вас, да си фантазирате раазни небивалици. Всичките ситуации са си напълно нормални и вар правилно се намества. Стига сте ревали, ами играйте футбол, ако е възможно с всичкия тоя баберек дето сте събрали, един българин в стартовия състав, ей това е за рев.

  4. 9
    6

    От днес нататък да се забрани да се дават фалове срещу катунарчетата.
    Ми те така са свикнали момчетата от Коматево

  5. 7
    3

    Само в държава на мутрите може да се случи такава гавра с футбола ни !Да ти се отще да гледаш български футбол заради отбори като Лудогорец,Левски!

    • 8
      4

      Ти май си объркал ника, катунарче

      • Нищо не съм объркал!На нашият мач с говедата преди гола им имаше фаул за Локото и то за жълт картон!Няма вар ,няма нищо!Пак главната роля бяха тези с 32 милиона задължения!Тук е място за това да си споделяме мачкането на такива отбори като Локо ПД,Локо Сф,Пирин, Ботев!Не направим ли така,че алкохолното БФС да падне ,ще продължават да се гаврят с такива отбори!Акъли не ми давай,защото аз съм локомотивец четвърто поколение обичащ отбора си до болка!

  6. 15
    2

    Това все пак е само една игра…
    Подобни съдийски решения предизвикват само гняв…
    Ограбват футбола …
    Ограбват ни и нас като привърженици…
    Няма значение,че се е случило с “Ботев” , утре ще е някой друг…
    И държавата ни и футболът ни са “откраднати” от банда богати копелета без морал и грам човещина…
    Те живеят ” някъде другаде” и не разбират и не ги интересува обикновеният човек…
    Проклети да са !
    И майната им !
    Това все пак е само една игра…

    • БРАТЛЕ ПРОСТО ФУТБОЛА УМРЯ ВЪВ СВЕТОВЕН МАЩАБ ДА СЪДИИТЕ ПРАВЯТ ГРЕШКИ НО УМИШЛЕНИ НЕ ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАТ СИТУАЦИИТЕ ПРОСТО ТАКА ИМ Е КАЗАНО НЕ САМО НА ТЕЗИ КОИТО СА НА ТЕРЕНА АМИ И НА ОНЕЗИ КОИТО СА НА МОНИТОРИТЕ КОЙ ИМ Е КАЗАЛ ТЕЗИ СЪЩИТЕ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ФУТБОЛА СЪС СВОИТЕ БУКМЕЙКЪРСКИ КЪЩИ БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА СТРАНА НОРМАЛНО Е ДА ИМА КОРУПЦИЯ ИЗМАМИ И КРАЖБИ ВЪВ ВСЯКО НИВО НА ВЛАСТА ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЪВ БФС ЗАТОВА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НЯМА ДА ГО ВИДИМ ПОВЕЧЕ НА ГОЛЯМ ФОРУМ ЗА БЪЛГАРИЯ ТОЛКОЗ НО ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ДУМАТА ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ФУТБОЛА ВЕЧЕ ЗАГУБИ ИСТИНСКИЯ ОБЛИК ДОРИ ВЪВ СВОЯТА РОДИНА АНГЛИЯ ЗА ДА НЕ СТАВАМ ДОСАДЕН САМО ДВА ПРИМЕРА ДНЕС… САУТХЯМПТЪН… АРСЕНАЛ ЗАЩИТНИК НА САУТХЯМПТЪН ХВЪРЛИ ЖЕЗУС ВЪВ НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ СТИЛ ДАН КОЛОВ СЪДИЯТА ДОРИ НЕ БЕШЕ ИЗВИКАН ДА ВИДИ СИТУАЦИЯТА ЗАЩОТО ХОРАТА ОТ МОНИТОРИТЕ РЕШИЛИ ЧЕ ВСИЧКО Е РЕДОВНО.. ВТОРИ ПРИМЕР.. ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ.. ЛОНДОСКО ДЕРБИ.. ЧЕЛСИ.. УЕСТ ХЯМ.. ЧУКОВЕТЕ ИЗРАВНЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ СЕКУНДИ НО АБСОЛЮТНО РЕДОВЕН ГОЛ Е ОТМЕНЕН ЗА НАРУШЕНИЕ СРЕЩУ ВРАТАРЯ НА ПОВТОРЕНИЯТА ТАКОВА ЛИПСВА НАПАДАТЕЛЯ ГО ПРЕСКАЧА БЕЗ ДА ГО ДОКОСНЕ НО ГОЛА Е ОТМЕНЕН ЗАЩОТО ХОРАТА СА КАЗАЛИ КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧА МУЗИКАТА РАЗБИРАЙ СЪДИЯТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И ПОСЛЕДНО ВЪВ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ВЕСТНИК БЯХА ПИСАЛИ ЧЕ САМО ВЪВ ЕВРОПА СА НАПРАВЕНИ ЗАЛОЗИ ЗА ПОБЕДА НА ЛИВЪРПУЛ НАД НОТИНГАМ ЗА НАД 2 МИЛИАРДА ЕВРО АМИ КАТО СЛОЖИШ ЗАЛОЗИТЕ НАПРАВЕНИ ВЪВ АЗИЯ СТАВА СТРАШНО АКО БУКМЕЙКЪРИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ПЕЧАЛБИ И ОБРАТНОТО ПРИ ЗАГУБА НА ЛИВЪРПУЛ КАКТО И СТАНА ПЕЧАЛБИТЕ КОИТО ЩЕ РЕАЛИЗИРАТ СА ПОВЕЧЕ ОТ ОГРОМНИ ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ХОРА НАЙ БЕЗЦЕРЕМОННО УНИЩОЖАВАТ И МАЛКОТО КРАСИВО ОСТАНАЛО ОТ ИГРАТА ФУТБОЛ А ТОЙ УЖ БИЛ ЗА ФЕНОВЕТЕ А ФЕНОВЕТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ ВАЖНОТО БУКМЕЙРИТЕ ДА СА ДОВОЛНИ

      • 1
        5

        Андрей, пак ли си говориш сам?

  7. 8
    3

    ПАК КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ НАЛАЗВАТ ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХААХХА
    ТАЗИ ГНУСНА ШИЗОФРЕНИЧНИ ИЗМЕТ СЕ ГЪРЧИ В КОМПЛЕКСИ ПРИ СПОМЕНАВАНЕТО НА ИМЕТО СВЕЩЕНО !!
    ХАХХАААХХАХХХХАХА
    ТАКА ЩЕ Е !! МАМИЧКАТА ВИ И НИЩОЖЕСТВА . ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ .

    • 4
      1

      ТО,ЧЕ ИМЕТО Е СВЕЩЕННО Е ВЯРНО НО,КАКВО ОБЩО ИМАТЕ ВИЕ С НЕГО????

    • 5
      2

      Психопат!Какви кюстендилци те преследват ,бе жълтур с крива и празна глава?!По тази логика вие сте сопотски-секски -изгрев бойски идиоти!За свещеното име Христо Ботев няма две мнения,но вие жълтите олигофрени се гаврите с него!

  8. 9
    4

    Съдия,който отмени чрез вар първоначалното си решение в три последователни пъти трябва да се наказва ,да не свири и парична глоба.Не може да не свири фала и да признае гола в реално време и после чрез вар да свири фал.Това означава че е некадърник.

  9. 4
    9

    ШАМПоАНИ ЩЕЛИ ДА СТАВАТ,АМА НЯМАТ РЕДОВЕН ГОЛ,ЖАЛКИ РЕВЛИВИ ПОМАЦИ,ИГРАЙТЕ ФУТБОЛ НЕ РЪГБИ,ДИВАЦИ ПРОзТИ

  10. 8
    2

    Наказание за БФС, 11хиляди лева глоба за отменен гол в 11сек и онзи ВАР в европейските турнири не е като в БГ…….. И съдиите свирят по друг начин, ще го разберат като му дойде времето……….

  11. 12
    5

    САМОООО БОТЕВ ПЛОВДИВ,ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ ЗЛОБАРИ…..

  12. 9
    5

    САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА,ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ….

    • 3
      2

      Търсих нета, но такива мачове не е имало.
      За какво говориш, Андрей??!!

    • 6
      3

      ,,Господарите”:7:3,0:1,6:0 !Това ли са господарите,бе олигофрене ?

      • 1
        1

        Господарите: 5:0,5:0,5:2 САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА ЗА ЧЕСТА НА ПЛОВДИВ….

        • 3
          2

          Защо ми се струва,че 6:0 е по-голям резултат от 5:0!Като че ли и 7:3 също !Показно ,кой кого е смачкал,да не спорим за финала 0:1 !За финала се ежихте ,че до 20-та минута ще видите с 3-4 на нула,а каква случка ви се случи?Ометохте се за 30 секунди след края на мача!Селско-изгрев бойска ,кривоглав сбирщина!

  13. 7
    7

    Лошо ми е. Си тура въжето. Вече няма съдийски аванти. Ми как ша играем сига?

  14. 8
    14

    Aндрюша, гола е отменен за фал в нападение на бика Ману.
    А неправилно дишаш ти, комунистическо изчадие кривоглаво

    • 7
      7

      Нямаше никакво докосване ,даже и защитника не оспорваше дори когато топката влезе във форма вратата

      • 4
        2

        Докосванията са само за съблекалнята в Коматево. Тук нямаше.
        Тук имаше ритник по крака

  15. 8
    10

    Циганите пак ги ШИБАХА.
    Винаги Наведени на АГАТА, за Две купи. Циганите от ИЗГРЕВБОЙС СТОЛИПИНОВО, и маалата до стадион ботевъ сиган, на САПУН и ВЕРО.

      • 2
        2

        Анонимна ,жълта курво,джамията нали знаеш къде е ?Изгрев бойс джамия Столипиново!

    • 11
      2

      Мургав селяк, я кажи от кое място в “Б” група влязохте в “А”, когато ви взе онзи с паметната плоча?

  16. 13
    1

    ВАР ВИДЯ НЕВИДИМ ФАЛ, БОКЛУЦИ МРЪСНИ, ЗАТОВА ФУТБОЛА ЗАГИВА. КОИТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ТАКА Е….

  17. 18
    2

    Тенденцията е толкова гнусна, че коментара може само да блендее! И срещу говедата и днес, намесата на VAR е недопустима! Съдията вижда ситуацията и взима решение играта да продължи. VAR няма право на намеса! След измамата на ГейАрена, идиотите докараха някакъв унгарски зализан педал, на който заплатата се плаща от спонсорите Moneu+ и Palms bet, да ни обяснява за 6 или 7 ситуации от мачове, които никой не помни и само с едно изречение да каже, че при мачовете на говедата с Берое и Ботев всичко е ОК. Тази вечер нещата се почетвъриха. Четирите 0:1 са позор за българския футбол, които стават лицето на БФС! ЛИЦЕ, КОИТО САМИ ОСИРАТ И ЗА ТОВА НИКЪДЕ НЕ СЕ ПОКАЗВАТ! НИКОЙ, НЕ ИСКА ДА ГЛЕДА НАСРАНИ ЛИЦА! Същото се отнася и за кликата на Бербатов!

    • 6
      5

      Хаха.
      А га яди кифтета си мълча, гнусна Бонке

  18. 16
    2

    Много точно казано за неправилно дишане взеха да ни отменят голове. С УЕФСКИ,С МАНГАЛИТЕ,С ЧЕРНО МОРЕ,НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА….РАНО ИЛИ КЪСНО…СЕГА И ЛАЙНОГОРЕЦ…

  19. 15
    3

    Много точно казано за неправилно дишане взеха да ни отменят голове. С УЕФСКИ,С МАНГАЛИТЕ,С ЧЕРНО МОРЕ,НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА….РАНО ИЛИ КЪСНО…

    • 10
      3

      Рано или късно и на вашата глава ще дойде мангооо

      • 1
        2

        То дойде ,бе Изгрев бойски циганино!

  20. 4
    6

    МНОГО МИ Е ЯКО КОГАТО НАШИТЕ ШЕФОВЕ СПОНСОРИРАТ СЪДИИТЕ 😂😂😂😂

    • 5
      4

      На мен ще ми е много яко когато Лудогорец Лудогорец дойде тука и ви пръснат халките….

  21. 15

    Явно има определени 3.4 отбора затях вар винаги е вярната. Посока побъгарихме го

  22. 23
    7

    Трети гол ни отменят: срещу циганите, срещу говедата и днес. Абсолютно редовни голове

    • 5
      8

      Свали жълтите очила помак тъп,на нашия мач съдията свири фал без ВАР да ви еба майката нещастна,само ревете и за това бой с ШЕСТ БАХУРА пък нека има ВАР,МАР,ВЯТЪР,ВОЙНАТА В УКРАЙНА ИЛИ ВИ ГОНЯТ КИПЪРСКИ СТУДЕНТИ ИНВАЛИДИ

  23. 6
    2

    Педераси, които говорите – млъкнете!
    С диагнозата, която имам ви обещавам, че поне един мръсник ще застрелям на терена!

    • 2
      2

      То вие всички сте с тая диагноза,затова на сапун и Пловдив ще се прочисти

    • 1
      2

      Пише се педерасти,неграмотно селско копеле!Не ме интересува диагнозата ти,но ще те попитам :можеш ли да бягаш бързо?

  24. 6
    24

    Абе тия помаци до кога ще ги търпят да ритат като магарета,чист фал в нападение и правилно отменен гол,това не е ръгби,всичко е едно ТОТО,резаците играят с резервите,че се пазят за лига Европа и кротко си биха курвите им

    • 9
      2

      Мангал да ми ядеш кура. Срещу вас 2 отмениха защото сте много добри. Иначе ако искаш да се направим екек

      • 4
        6

        Само кажи къде и ти нося билет първа класа за среща с Тоско спринта

      • Я си бръкни в гащите!Видя ли ?Няма нищо,бе евнух!Аз лично ти отрязах миньончето на финала !

  25. 5
    24

    Курвата Ботев дава на всеки,който си поиска! Пък има да връща вересии още от времето на Сълзата! Ай в дивия!!!

    • 19
      1

      И майка ти е така, дава на всеки, който си поиска

  26. 5
    14

    Като двата лайняни днес,каква фуДболна драма тото миндилите на ДПС си спретнаха поредната тото мелодрама,първо хикс,второ еденица кротко,КУРВЕНСКА РАБОТА

Коментарите са затворени