Вижте радостта, както и интервюта с победителите от Локомотив Пловдив. Пред камерите застанаха Христо Крушарски, Бруно Акрапович, Митко Илиев и Момчил Цветанов.

 

77 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Сезон 98/99 г. …. Агитката на Локомотив Пловдив играе цигански кючеци, гюбеци, маанета преди началото на дербито с Ботев (0:0) през 1998 г. на стадион “Христо Ботев”
    Когато пловдивското Локо бе все още просто ‘Юве” 1 част
    http://www.youtube.com/watch?v=1qnOOq

  2. 4
    2

    недостойни за името Ботево
    вече цяла БГ го знае …………..

  3. 5
    10

    ХЕЙ , МАНГАЛИ НЕДОКЛАТЕНИ , ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА , ПРЪЖДОСВАЙТЕ СЕ ПАК ОТКЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ ! ПЛОВДИВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТАКИВА КАРИКАТУРИ КАТО ВАС !!!! ЧЕРНО – БЕЛИ УТАЙКИ НА ОБЩЕСТВОТО ! ДО СУТРИНТА ДА ВИ НЯМА , ЯСНО !

    • 4
      1

      Яж хуй боклук смотан!!!Никога в Пловдив и вечно по селата!!!Измет анадолска,курви на властта!!!
      Вас ви няма по принцип от 10 години,долнопробна паплач!!!
      ЯСНО????

    • Това пасквилче от психиатрията ли го писа, бе Изгрев бойски циганин? Локомотив ските корени са 100% пловдивски! Жълтите обаче по непотвърдени данни(отнасящи се за датата на основаването на Ботев), корените ви са от едно село в хасковския край, което сега се води град Харманли! Та логично, който не е кореняк ако се налага, жълтата сган трябва да се измита от града ни! Това не се налага! Ще останем без плебеите си, и няма с кого да се ебаваме! Стойте си тук, жълти курви на ЛОКО!

  4. 6
    7

    ХЕЙ МАНГАЛИ НЕ ВИ СЕ РАЗРЕШАВА ДА ПЛЮЕТЕ ПО АНДРЕЙ ! ЧУВАТЕ ЛИ МРЪСНА , ЖАЛКА , ГНУСНА локомотиво – ЦИГАНСКА ПАПЛАЧ !!!! ШЪ ВИ ЕБА МАЙКАТА !

    • 7
      2

      Ти долна курво на ЛОКО, можеш ли да си мръдниш изобщо разпрания и кървящ гъз след финала? И кой си ти да даваш разрешения за това или онова!? Плебей, не усещаш ли как си смачкан под ботуша на ГОСПОДАРЯТИ ЛЮБИМЕЦ НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В! Внимавай как стъпваш! Може случайно да се спънеш, и да паднеш по лице на асфалта, като дръжките ти до Санкт Петербург! Като паднеш при всички случаи ще си разбиеш квадратната, олигофренска тиква!

      • 3
        6

        ИБАЛ СЪМ ТИ МАЙКАТА ОЛИГОФРЕН ПОДЪЛ И ЧЕРНО – БЯЛ БОКЛУК !!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТАНЕТЕ НА ХИЛЯДА ПАРЧЕТА , А ТАЯ КУПА Е КАТО САМИТЕ ВАС – ЗА БОКЛУКА ! ИБИТЕ СИ МАЙКАТА , МАНГАЛИ НЕДОКЛАТЕНИ !!!!

        • 4
          1

          МИЖИТУРКО НЕПОТРЕБНА,ФИНАЛА ТЕЖИ,МЪКИТЕ СА ГОЛЕМИ,СЪНИЩАТА КОШМАРНИ!!!
          КУРВИ ПЛАТЕНИ,СЪБИРАНИ С ТАРМЪКА ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ,ДОВЛЕЧЕНИ НА СИЛА НА ФИНАЛА!КУРВИ НА СИСТЕМАТА,КУРВИ НА КОЧО И ДРАЖА!
          КУРВИ НА БКП И ОК НА БКП!!ИЗМЕТ ПОМИЙНА!ВОНЯЩА ТУРСКА СГАН!РЯЗАНА ПОМАШКА ЕНИЧАРСКА ОРДА!!!
          САМО НА СЕЛО ВИ Е МЯСТОТО!!!

        • 3
          1

          Как да оправя майка си изроде шибан?! Да я еба, или да я иба, кое от двете, неграмотно копеле? За 1000-та парчета, няма как да стане! Колко мечти сте имали на тази тема, но но-то ви е смачквало на магистралата до Стара Загора, на поляни и кърищата, в кв. Смирненски, до Санкт Петербург, да изброявам ли още нашибано олигофренче? Пиши ми кое от двете положения да избера, за да оправя майка си, идиоте!

  5. 13
    4

    Андрюша ЯЖ ми ХУЯ, сам си пишеш и отговаряш, ЖЪЛТ МАНГАЛ и жалък журналист на ЦИГАНИТЕ от МЕТАЛИК КОМАТЕВО 2011.

  6. 14
    5

    Честит ПЕТАк на всички пловдивчани и българи!
    Жълтите доказа вчера, че не са българи!

    • 8
      3

      Аз съм жълта стрямалийска курвичка и много обичам петачето да ма плющи ва да сейба.

  7. 7
    11

    ВСИЧКИ ЛОЗУНГИ , КОИТО ИЗДИГНАХТЕ НА МАЧА ГОВОРЯТ ЗА КОМПЛЕКСИ … ВСЕКИ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК БИ СЕ СРАМУВАЛ ОТ ВАС . ФАКТ . И САМО С КРАДЕНА ИСТОРИЯ НЕ СТАВА . ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ В КАЛТА ЖАЛКИ ЧЕРНО – БЕЛИ ПЛЕБЕИ . ДАВАЙТЕ ГО ПО – СКРОМНО И БЪДЕТЕ ПОЧТЕНИ , АКО МОЖЕТЕ .

    • 8
      3

      Всичко което пишеш, говори, че си изрод от най-долна селска проба!

  8. 5
    12

    И ОТНОВО ОТ СТАДИОНА НА ДЖИПСИТАТА
    ЛЪХАШЕ НА НЕЧИСТА ПОТ
    И ДИВА ОМРАЗА ,
    ДОКАТО СЕ ОПИТВАХА
    ОТЧАЯНО ДА УБЕДЯТ НЯКОГО ,
    ЧЕ БИЛИ ЛЮБИМЦИ НА НАРОДА …

  9. 1
    13

    Абе буфери,тая хореография що беше синьо бяла? Да не са цветовете на някой много стар клуб, който сте припознали или правите мвтани на по големия брат

    • 1
      12

      Така е и аз се чудих. Сигурно, да ги пазят от чорбетата и от нас

      • 8
        1

        Двата фена явно сте поредните полумймуни от скелето, тъпи та тъпи! Тези цветове са цветовете на флага на Пловдив! Логично е на международен мач да се покаже Пловдив, дори и с цветовете на флага си! Простотията на мучащите полумймуни от скелето, и мяучищите Изгрев бойски цигани от минарето на джамията, няма как да го разберете вие простаците!

    • 25
      2

      Вие сте от село, от къде да знаете , че синьото и бялото са цветовете на Пловдив. Питайте, селяци, а после показвайте празните си КРИВИ ГЛАВИ!!!

      Марш на село на поляната в Коматево…

  10. 4
    15

    Сетих се за една песничка, като гледах “историческия” мач снощи. Кур за Локо е! . Вий мангали сте! Ще ви шибаме!
    Много хубава, цял ден си я пея

    • 11
      1

      Ела да ми я изпееш на микрофона с двете стерео тонколони, жълТУРЧИН смотан.

  11. 1
    16

    Черните мангали голяма радост, че били 1 мач в ЛЕ. Ботев мачка 6 мача 6 победи преди 2 години

  12. БОТЕВ ТОТАЛЕН ДОМИНАНТ ПО КУПИ И УСПЕХИ И ПО ФЕНОВЕ
    1
    15

    Мангали, радвайте се на малките си успехи не се сравнявайте с големия БОТЕВ. Никога не може да стигнете БОТЕВ нито по успехи в България, нито в Европа, нито по публика.

    • Много купи много нещо, а в един момент Локомотив се оказва с повече мачове в турнирите на Европа от най, най-изродския отбор сопотско-селския ботевЪ! Жълти проститутки на всички времена, злобата и завистта ви изяжда от вътре! Няма да е дълече времето когато няма да съществувате!

  13. 1
    16

    Отпадаме с този грозен футбол до тук във Търнава ще страдаме тия ще ни прснат насраните задници.
    Момчета време е да се преземим ние не сме за такъв ранг футбол на нас ни даите Говедарци Самоков Девин Смолян там може да е цъкаме стабилно с този треньор и този отбор.
    Два гола две дузпи никаква игра словенците ще играт по стабилно вторият мач и да се надяваме до 20 мин. да нямаме чарвен картон,че от там ще стане лошо.За мен лично на реванша ще им дадът още от началото дузпа със червен картон на Езето,тоя калмук не става.След което ще ни изнасилят брутално със 4,5 гола.
    Така или иначе нямаме публика празен стадион за какво да се напъваме като сме само едни и същи цървули на стадиона я има 3000 до 4500 макс,ако дойдат и селяните може да сме около 5000.
    Сега да се порадваме,че ни чака яко шибане кой къде ни хване.
    САМО ЛОКО ДО ГРОБ.

    • 9
      1

      Ей, жълт селянин насран, марш на село да си преброиш овцете и агнетата! Гледам тука едни гадни смърфове въртят пет чевермета. Струва ми се, че в Стряма те чака голяма изненада – стадото ти е понамаляло.

  14. 2
    10

    Отпадаме с този грозен футбол до тук във Търнава ще страдаме тия ще ни прснат насраните задници.
    Момчета време е да се преземим ние не сме за такъв ранг футбол на нас ни даите Говедарци Самоков девин смолян там може да е цъкаме стабилно с този треньор и този отбор.
    Два го две дузпи никаква игра словенците ще играт по стабилно вторият мач и да се надяваме до 20 мин. да нямаме чарвен карто,че от там ще стане лошо.За мен лично на реванша ще им дадът още от началото дузпа със червен картон на Езето,тоя калмук не става.След което ще ни изнасилят брутално със 4,5 гола.
    Така или иначе нямаме публика празен стадио за какво да се напъваме като сме само едни и същи цървъли на стадиона я има 3000 до 4500 макс,ако дойдат и селяните може да сме около 5000.
    Сега да се порадваме,че ни чака яко шибане кой къде ни хване.
    САМО ЛОКО ДО ГРОБ.

    • Ей, жълт селянин насран, марш на село да си преброиш овцете и агнетата! Гледам тука едни гадни смърфове въртят пет чевермета. Струва ми се, че в Стряма те чака голяма изненада – стадото ти е понамаляло.

    • Вие селяните от пловдивската околия отпаднахте на 15.05.19г.!Изроде,престани едни и същи комплексарски пасквили да преписваш! Зам невъзможно е дати роди празната глава друго! Ставаш без интересен, селски чукундур! Просто злобата е водеща в поведението ти, та се доказваш жалката ти същност!

  15. 13
    2

    Ох какъв кеф е само да четеш на жълтите коментарите…..само така добре ви се отразило на 15.05… кръв пикаят и сетът жълтите нещастници… хахахаха

  16. 3
    19

    Стадиона празен паразити смотан. Това, че бихте с две дузпи не значи, че ще прескочи те Спартак Търнава.
    Реванша ще ви се види доста сложен. Добре, че пак нещо направихте за Бг. футбола.

    • 17
      1

      Фики, така ли мислиш? След реванша пак да пишеш!

    • 10
      1

      избърши си сополите, кривоглав

  17. 17
    2

    Триумфално завръщане направи Локомотив Пд в Европа. Отборът победи с 2:0 Спартак Търнава след 7-годишно отсъствие от евротурнирите. “Черно-белите” бяха горещо подкрепяни от близо 10 000 фенове, които бяха изпълнили трибуните на стадиона в парк “Лаута”. В герой за отбора се превърна капитанът Димитър Илиев, който реализира и двата гола в 39-ата и 61-ата минута. Попаденията дойдоха след дузпи, отсъдени за събаряне на Момчил Цветанов.

    • 1
      5

      Хахахаха 10 000 на стадион със 7100 местаааа

    • 2
      5

      Какво да кажат сайтовете на Шиши нали сте курви на Пеевски

  18. 15
    3

    Честита победа машини. Няма такава неспираща радост. Финал – Купа, Лига Европа – победа, пълен стадион, ПЛОВДИВ ПРАЗНУВА, ИНДИАНЦИТЕ И РОСДОПСКАТА ЯКА СА В ТРАУР.
    ГУСТО МАЙЙЙЙЙНАААААААААААА

  19. 4
    12

    Мангали, да спорите с нас кой има повече фенове е доста смешно. Все едно да спорим кой е спечелил купата тази година.

    • 16
      1

      Тъп си като гъз, ама много. спри да драскаш, че се излагаш

  20. Кривоглави, доказхме, че ви смачкахе на финала с игра
    14
    3

    И ТИЯ КАТО ЖЪЛТИТЕ, ДАДОХА НИ МАЧА, АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХА

  21. 13
    1

    SAMO LoKoMoTıV.
    Čestitamo pobjedu našeg trenera.
    Hvala ljepo gospodine Akrapoviću.

  22. 3
    13

    Циганите и ЛЕ да спечелят пак ще са 5 000 мамавидаеба малобройна

    • 13
      3

      ИНДИАНЦИ, какво стана с опорната точка от 138 човека???

      Вдигнахте я на 5000 човека…и какво излиза, с кривите си глави повтаряте лъжа 138 и сега признавате, че сте лъгали като мръсни ЦИГАНИ… ИНДИАНСКА ПАПЛАЧ!!! ЗА ВСИЧКО ЛЪЖЕТЕ КАТО ДЪРТИ МАНГАЛИ!!!

      • 1
        10

        хахаха плешивец в мач от първенството журналистите ви преброиха на 138 мангала, а ако спечелите ЛЕ може и 6 000 да се съберете

        • 11
          2

          ИНДИАНЦИ, не са ни преброили журналисти, а Андрей, който не включил централната ТРИБУНА??? Защо ли??? А тя побира над 1000 човека!

          Спрете с лъжите! И се учете от публиката на Локо Пловдив, в Коматево останахте 30 човека на скелето, надпяване от 5 човека гостуваща публика…ПАК СТЕ СИ СЪЩИТЕ МЪРШИ!!!…

    • 9
      3

      Жълтур, по коментара ти си личи колко си депресиран!

    • 9
      2

      взе да те хваща страх, да не спечелим Лига Европа, спокойно бе мангал, на-много до финал да идем.

  23. 1
    7

    Хахха мангалите каквото и да правят повече от 5 000 не могат да се съберат хахахахахах

    • 9
      1

      ИНДИАНЦИ, какво стана с опорната точка от 138 човека???

      Вдигнахте я на 5000 човека…и какво излиза, с кривите си глави повтаряте лъжа 138 и сега признавате, че сте лъгали като мръсни ЦИГАНИ… ИНДИАНСКА ПАПЛАЧ!!! ЗА ВСИЧКО ЛЪЖЕТЕ КАТО ДЪРТИ МАНГАЛИ!!!

  24. 13
    1

    Ай стига ва кокошкити спряа да носът от яд!!!!!

  25. 6
    16

    Днес от Уефа са дали становище за турнир във кв.Столюпиново.
    Турнира ще е трети по големина във Европа.Локомоти се е зпътил към групите на турнира след славно отпадане от турнира Л.Е.
    Браво Цигани браво роби браво курви мамини.

    • 13
      3

      Долната, жълта курва на ЛОКО явно е изпаднала в състояние на инестезия! Не правилно възприема действителността! След 15.05.2019г. много от селянията и Изгрев бойските цигани са пострадали от това заболяване! По принцип то засяга неинтелегентните, злобарите, завистливите, предателите, нагаждачите, курви, приститутки! Всичките тези,, качества”са в изобилие в Сопотско-коматевските навлеци, изгрев бойски те цигани, селянията! Господ бави, но не забравя да накаже отклонили те се от Божия път!

      • 2
        6

        Ти за “интелЕгентен’ ли се мислиш бе – мангал, прост?

        • Мухльо жълт, техническата грешка отнасяща се за интелигентното не ме прави по – неинтелигентен! Ще си позволя да питам, защо си използвал тире във въпроса си?!

  26. 4
    21

    ЦИРК ЛАЙНУТСКИ – СМЕШНИ ЧЕРНО – БЕЛИ ПУТКИ … КУПЕН МАЧ , СОЧНО ТОТО – ПОРНО .

    • 10
      3

      Пий си лекарствата, бе изрод! Ти много психо фира си дал, бе помийо! От както ви сцепихме аналите на финала нищо нормално в жълтия лудник!

  27. 17
    4

    Дане обръщаме внимание на ЖЪЛТИТЕ ГНИДИ поточно на няк
    ой засрани ЖЪЛТИ ГЛИСТИ, истинските Ботевисти нямат тази злоба като нашите и техните дрисльовци, честита победа за Пловдив.

  28. 17
    2

    Развалихте ми вечерта ва. От яд не дадох на кокошките просо ва.

  29. 34
    3

    Днес Бойко ни уреди мача, напълни ни стадиона и вкара за нас 2 дузпи.
    В замяна ще строят стадиона на Търнава.
    Локото са дънни риби и са 134 човека. Останалите 8000 бяха хора на Бойко🤣

    ЧВСТИТА ПОБЕДА ПЛОВДИВЧАНИ И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
    НЯМА ПО-ЗНАКОВА ГОДИНА В ИСТОРИЯТА НА ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ!

    • 2
      17

      Кюрди, само не се сравнявайте с Ботев Пловдив. Ние сме толкова на 300 километра от Пловдив

      • 14
        1

        Тъй я ва много сте то селяк ли беше или чудо.

      • 11
        1

        а в Пловдив сте … десетки. цитат от Андрей Спасов.

        може би защото няма командировани от КЦМ … и безплатни кренвирши

  30. 10
    2

    Този анони мният рано се е напил…мьката е голяма…🤣🤣🤣🤣

  31. 5
    26

    Във Търнава ще има три дузпи отпада ме слаби сме.Да не забравя да не бяхме наказани,че имаше 200 човека.

    • 20
      2

      Аз съм селянче от Стряма
      Жълта тиква съм голяма
      Трактор пее на поляна
      Стоян канара ме нарече мама.

      • 4
        1

        Яж ми хуя нещастник в Стряма ще си умреш коплексар нещастен.

Коментарите са затворени