Да наливаш пари в празен отбор и накрая да дойде Локо Пловдив и да ти набие шамарите насред София с игра, та да се налага съдията да те спасява.

Да те надиграят!

Съдията да ти е най-добрият играч!

Публиката на противника да е за пример и да ти отнеме светлината на прожекторите!

Всичко това да ти смачка самочувствието дотолкова, че да ти се наложи да приравняваш мача с контрола. Контрола е, Киро, репетиция за купуване на съдии. Само че, Киро, в Европа това не важи. Там важат правила и не те обслужват твои медии, които дори не отразяват мача безпристрастно. Щото отразят ли го, къде ще ти отиде самочувствието?

Нямаше кой да се зарадва на победата ти. „Колетите“ от Биовет – та те даже не се и записаха на платената екскурзия за мача.

Видя, Киро, какво е пример за футболна публика? Публика, която подкрепя без пари, без кренвирши и безплатен транспорт и независимо от резултата! ПУБЛИКА!

А на медиите, които сервилно прикриха съдийските побутвания в полза на Лудогорец и дори не отразиха отменения редовен гол на Локомотив, да напомним – премълчаването на истината не я изтрива. 

А тя е: снощи на мача имаше един отбор и една публика – тези на Локомотив Пловдив!!!

182 КОМЕНТАРИ

  1. 19
    10

    Чорбарите ви го казаха много точно
    НЕДОСТОИНИ ЗА ИМЕТО БОТЕВО ХАХАХОХОХ

  2. 19
    14

    Mангали, ядохте ли хобота на Чибота? Още много има да ядете този сезон, защото след него изчезвате. Началото на края ви започна. След края на сезона ракетчика си тръгва (ако Боко Тиквата не му беше дал купата вече нямаше да ви има) и от вас нищо не остава! Последно да ви питам- колко трябва да си ебан в главата да подкрепяш отбор кръстен на машина от преди 200 години, отбор символ на циганите, на мафията и черното тото?

    • 13
      12

      Да допълня- о(т)бор с екипи на затворници….

      • 7
        8

        Не можеш да смениш действителността, жълта проститутко! От злоба и завист си се умопобъркал! Преиначавате доказани факти, като например, че сте ЖЪЛТИТЕ КУРВИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! Безморални олигофрени, продаващи се за трохи хляб, долни комунистически пачаври! Свиркаджии на мутрата от рязанград! Педал грозен, ЛОКО никога не е бил сателит на който и да е, и никога не е проституирал! И сега пак върви те по утъпкания си курвински път! Готови сте да смените името на стадиона си, на най-великия българин с мутренското лого на фирмата на Самуил бей! Той го заяви, но от вас жълтите проститутки никаква реакция! Долни, а морални, предателски идиоти!

        • 7
          1

          ЖСК Петър Ченгелов!!! Не ми говори за комунизъм, please! Кога ви кръщават на парната машина? Вие не сте мутренски курви на Жоро Белото, който ви закри и заличи официално в съда! Вие не сте тото курвите на Тото Динев, Галка Тупалка, вие не сте ненужните на Магарешки, вие не знаете кои са Левент Назифоглу и Зеки Байрям, вие не сте гей бандата на Крушо, вие не сте били 17 сезона в Б група… ВИЕ СТЕ ЦИГАНИ!!!!

          • 6
            1

            Да дибавя, вечен сателит на кухорогите говеда!

    • 12
      9

      Недей да плачеш за финала,ботевистче!Ще ти мине, а знае ли се,може пак да се паднете с Лудогорец на финал за купата и пак да Ви я подарят и всичко ще мине.Болката ще изчезне внезапно и отново ще се наперите,като пауни все едно сте завладяли света.Тогава ще псувате,ще се наливате с бира,ще приемате успаха на клуба,като личен,а за нас остава единствено скромната радост,че сме Ви били в единствения финал игран някога между тези два клуба.Финал,който няма да се повтори,финал който ще помня до края на живота си,финал,който ще разказвам на децата и внуците си във всеки един момент,в който се заговори за пловдивски футбол.Та така драги ми съграждани,животът е кратък и такива моменти,като подобен финал се помнят, като все едно мачът се е играл вчера.

  3. 11
    4

    ДА ПОПИТАМ САМО КАВО СТАВА С ФАКТИТЕ И ДОКАЗА. ОТ C.C
    ВИЕ СТЕ НАЙ ГАДНИЯ ТИМ СЪС НАЙ ГАДНИЯ СТАДИОН (БАЗА)
    И НАЙ ГАДНИТЕ,НАЙ БИТИТЕ И НАЙ ТЪПИТЕ ФЕНОВЕ.

  4. 4
    8

    Погледнете средната посещаемост в годините когато турците са в А група и вашата,жалки цигани.Почти винаги са двойно повече от вас.

    • 11
      3

      Еничер, ебе ли те пакето?
      А редосеялката продаде ли я?

    • 5
      2

      Погледнете средната посещаемост на селяноте – 1003 човека.
      А се правят…

  5. 9
    10

    Въпреки работния ден, въпреки отпускарския сезон, въпреки малката значимост на мача и слабата организация и НАЙ-вече въпреки градушката, която изпочука колите ни на път за стадиона, Локомотив имаше достойна подкрепа.
    Защо не беше организирана екскурзия?!

    НА броячите искам да кажа, че те не са и на половината на нас в официалните мачове, а на походите са “единици”….

  6. 11
    5

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ИЗЯДУФМИ ДЪРВОТУ!!! АПНАФМИ БАХУРА!! ВРЕМИ Е ДА ПОМИСЛИМ И ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО! НУЖДАЕМ СЕ ОТ ДЖУЛЯЗУ, ВЕЛПАПЕ И БАКЪР! НУЖЕН Е И КЮМУР ЗА ИДУЛА, ЧИ ИНЪЧИ ША СА БАТАЛЯСА!!! ,,,,Я ВИШТИ КЪФ КРАСАВЕЦ Е НАШИЯ КРЪСНИК: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ДА ГУ ПАЗИМ ЗА ПОКОЛЕНИЯ ХИЛЯДИ МАЛКИ АБИНЦА ПЪПЛЯТ ИЗ СТОЛЮПИНОВО, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА. Ф УСТАТЪ ИМ И Ф СЕРСЕТО Е САМО ИДНА ДУМА, КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ!!!! ПУФ ПАФ:))))))

    • 11
      5

      С НАС СА МИЛИОНИ АПАПИ ОТ БУРСА!! ША ПУМАГЪТ НА НЕГУ ЗА ЦЪРНАТА СТРЕЛА, НАШИЯТ КРЪСНИК!!!! ДА ПРЕБЪДЕ ДЕЛУТУ НА ИДУЛА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ И НАПРЕШ АБИТА!!!:)

  7. 12
    10

    Жълтурите, които коментират колко сме били да си погледнат снимките от Лазур в средата на морския сезон за същия мач на суперкупата, че са по-малко от нас в София! Толкова сте жалки в напъните си да се изкарате нещо. Забийте си една пета в гъзовете и си гнийте тихо на коматево завинаги!

  8. 11
    10

    На всички е ясно, че Лудогорец е селски отбор без фенове! Киро Домусчиев ще умре като глупак, наливаш десетки милиони за 20 човека. Е няма такъв глупак, той надминава дори индианчетата от Коматево, които сами си бутнаха стадиона и се преселиха на село…

    • 9
      9

      Точно вие да говорите за липса на фенове е малко странно не мислиш ли

      • 8
        7

        Мисля, че базичката ви е полупразна на мачовете

    • 3
      5

      Че те Лудогорец събират повече фенове на домакинските си мачове от вас бе, джипси кингс.

      • "А…вий, вий сте идиоти!" - Христо Ботев за платените "фенове" на БотевЪ 2011
        5
        2

        Ние, за разлика от жълтите индианци ние говорим с факти защото не сме лъжци като тях:

        https://imgur.com/a/g8UaWSc

  9. 6
    4

    ХАХАХХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАААХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХ
    ЖАЛКА ИЗМЕТ
    НЯМА ПО МАЛОУМНИ АМЕБИ !!!!!

  10. 10
    9

    ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДА ДОБАВИТЕ,ЧЕ В РЕПОРТАЖИТЕ ПО ОБСЛУЖВАЩИТЕ ДОМУСЧИЕВ МЕДИИ ДАДОХА ПУБЛИКАТА НА ЛОКО МНОГО ПРЕДИ МАЧА….ЗА ДА ОМАЛОВАЖАТ ПРИСЪСТВИЕТО НА 4500 ФЕНА ПЪТУВАЛИ ОТ ПЛОВДИВ!!!
    ПОСЛЕ И СКАНДИРАНИЯТА НА ПУБЛИКАТА БЯХА ЗАГЛУШЕНИ ОТ КАМЕРИТЕ ДА СЕ ЧУВА НАВЕДЕНИЯ КОМЕНТАТОР НА ДИЕМА…И НЕГОВИТЕ ПЪШКАНИЯ КАТО ГО УВАЖАВАТ ОТЗАД!!!
    НО НИЕ СЕ НАКЕФИХМЕ НА МАЧА И ИГРАТА НА ЛОКОМОТИВ!
    БРАВО НА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛОКОМОТИВ ЗА МЪЖКАТА ИГРА!!!
    А НА ЛУДОГОРЕЦ ИМ ЖЕЛАЕМ ФЕРЕНЦВАРОШ ДА ИМ НАПЪЛНИ КОШНИЦАТА ЗА ДА ВИДЯТ КАК СЕ ИГРАЕ БЕЗ СЪДИЙСКА ПОМОЩ ОТ СВАТБАТА ПОДЛОГА…

    • 6
      7

      Според мен бяхме почти 5500…

    • 7
      10

      Благодарение на парите от участието на Лудогорец, много отбори кърпят бюджетите. Включително и вашият въшлив Локомотив. Те носят точки и пари за България. Точки носят и Цска и Ботев. А вие какво ще донесете на България? Да ви кажа СРАМ, СРАМ И СРАМ! Като с Оксер и Брюж

      • 7
        10

        Тоя пък.Кви пари,кви 5лева,бе жълт гомнар.Не ,всъщност ти си една истинска жълта курва,която е готова да мълчи,докато я уважават интимно,само и само пари да име.Ей жалки съшества,никога няма да бъдете уважавани в България,като публика.Дори цесекарите ви ненавиждат вече.

      • Жълта проститутко, вие затова ли му правите свирки, А? Заради трохичките които ви подхвърля, долни мастии!

      • 11
        6

        Два много важни:на 08.09.1974 3:7 и на 15.05.2019г. 0:1 !!! Мухльо, това харесва ли ти, А?

      • 6
        6

        … е жълта ЛЪЖА…

      • Пет на петнадесет?! Петте се изгаври ха с петнадестте, наебаха ги, и си взеха купата, а петнадесетте пред цяла България се доказаха за кой ли път като вечните курви на БГ футбола!

  11. 13
    10

    500 мангала бяхте вие в Бургас 2017г.
    Пловдивският любимец бяхме 2500 човека в София.

  12. Христо Ботев за платените "фенове" на БотевЪ
    12
    5

    А…вий, вий сте идиоти!

  13. 10
    1

    Защо очите на Гела са толкова опулени и гледат налудничево?
    Дали пък истината за него не се крие в отговора на този въпрос.

    И мен ме е жал за този човек. Халал да са му парите. Както каза един коментар по-надолу – няма да му са нужни на онзи свят…

  14. 9
    6

    Олатените “фенове” на БотевЪ доказаха, че са еничари.
    За пари предават род и отечество!

    • 7
      10

      Локо-Род и Отечество??? Това ли искаш да кажеш? А Зеки Байрям? Забрави ли го?

        • 5
          9

          Ти ми отговори на въпроса. Локо значи Род и Отечество??? Шеомра шиповърна.

          • 9
            3

            Когато се научиш да пишеш грамотно ще ти отговоря.
            Засега само ще ти кажа, че ти си родоотстъпник и турска подлога за малко пари

  15. 5
    11

    Лайногорец е подкрепян в 50% от мачовете си. Така беше преди с говедата и прасетата. Но ми е смешно че финал за суперкупата няма и 2000 човека посещаемост. Черно-бели курви за каква публика говорите? Вие не можахте да съберете даже и 1000 души за финала барабар с потниците, мангалите и приятелките ви от уефски. Жалки сте!

    • 6
      8

      Приказки на едро. Лудогорец е с две класи над всички останали отбори и няма нужда от подпиране. В последните 2-3 години нарочно правят първенството да е по интересно до последния кръг, иначе футбола ни умира. Аз не видях никакво подпиране във вчерашната контрола на Нац. Стадион, дори една голова атака на Аралица си беше чиста засада, беше подмината.

      • 7
        8

        Глупости. Лайногорец са суперзле откакто изгониха Дерменджиев.
        А ти си слуга на Гела и родоотстъпник – с една дума – турска подлога.
        Ботев го е СРАМ от вас, индианци!!

        • 2
          8

          Я си еби майката помак. От кога Ботев не е Ботяф тъпанарино ЧернобЕлски?

      • 8
        8

        След изпълнение на тъч няма засада коматевски селянин

    • 6
      3

      ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДА ДОБАВИТЕ,ЧЕ В РЕПОРТАЖИТЕ ПО ОБСЛУЖВАЩИТЕ ДОМУСЧИЕВ МЕДИИ ДАДОХА ПУБЛИКАТА НА ЛОКО МНОГО ПРЕДИ МАЧА….ЗА ДА ОМАЛОВАЖАТ ПРИСЪСТВИЕТО НА 4500 ФЕНА ПЪТУВАЛИ ОТ ПЛОВДИВ!!!
      ПОСЛЕ И СКАНДИРАНИЯТА НА ПУБЛИКАТА БЯХА ЗАГЛУШЕНИ ОТ КАМЕРИТЕ ДА СЕ ЧУВА НАВЕДЕНИЯ КОМЕНТАТОР НА ДИЕМА…И НЕГОВИТЕ ПЪШКАНИЯ КАТО ГО УВАЖАВАТ ОТЗАД!!!
      НО НИЕ СЕ НАКЕФИХМЕ НА МАЧА И ИГРАТА НА ЛОКОМОТИВ!
      БРАВО НА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛОКОМОТИВ ЗА МЪЖКАТА ИГРА!!!
      А НА ЛУДОГОРЕЦ ИМ ЖЕЛАЕМ ФЕРЕНЦВАРОШ ДА ИМ НАПЪЛНИ КОШНИЦАТА ЗА ДА ВИДЯТ КАК СЕ ИГРАЕ БЕЗ СЪДИЙСКА ПОМОЩ ОТ СВАТБАТА ПОДЛОГА…СРАМ СТЕ…

    • 5
      4

      Пламене много си тъп пич..На мача имаше 4000 фена на Локомотив Пловдив и 10-12 човека фенове на Лайногоряц. Кораба майка на Ботяфъ Куматюву…
      Ние си направихме кефа,футболистите на Локо играха мъжки…Публиката НИ беше на ниво….Гледахме атрактивна и мъжка игра!
      А вашите льохмани пред 15000 както ВИКАТЕ фенуви играха Дунавско хоро и РЕЗУЛТАТА Е!!! ИГРАЕМ В ЛЕ А ВИЕ С ЦАРСКО СЕЛУ…
      КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА 2019
      КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА 2019
      КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА 2019
      КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА 2019
      КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА 2019

  16. 9
    7

    На Киро сте му през кура. Наклон на хуя може да давате само на КрОшарски. Лудогорец излезе за мач който се играе за удоволствие, за кеф на публиката(тя пък никаква я няма), както в баскета е мача на звездите. Да сте видели там някой да се пъне като глист на буца? Лафа вече ще е: Що се пънеш като Буфер за Супер Купата. Съдията бил виновен…ами има правила в тази игра, ама циганин закони признава ли.

      • 6
        5

        Зеки Байрам ли? Не знам, не знам. Не ви се бъркам в интимния живот.

        • 5
          6

          Едно птъиченце ми каза, че пакито не бил доволен – бил си много дървен и еднообразен като във форума и скоро щял да ти покаже вратата.
          Сега ако и Гела те изрита и оставаш на улицата! И пак на село…..
          Така, че – ДЕРЗАЙ! ЗАДОВОЛЯВАЙ!!

  17. 14
    7

    Мангали- Защо не казахте на зума и узунов, като посрещаха тиквата на Асеновградско да ви подари и суперкупата. Ама при Кирчо тези не минават-дупе и гащи са с тиквоча.

    • 8
      8

      Аве лайномети бийте си по една пета в дивия и право в Стряма при Стоян канара ва да вейба..

    • 6
      7

      И как точно “тиквата” ни подари купата? Той ли вкара гола? Разкажи!

  18. 13
    10

    КАК СТЕ МУРГАВИ ЛАЙНОМЕТИ? ИЗЯДОХТЕ ЛИ РЯЗАНИЯ? ПРЕГЛЪТНАХТЕ ЛИ? ТРУДНО ВИ Е МАЙ? ГОЛЕМИЯТ ЧОВЕК, ТОЗИ ПЪТ ВИ ИЗОСТАВИ! И КВО СЕ СЛУЧИ? МИСЛЕХТЕ, ЧЕ МАЧА ЩЕ СЕ ИГРАЕ? ПАК БЕТОН ОТЗАД! ДА, АМА ВИ ГО НАБУТАХА ОЩЕ ОТ СЪБЛЕКАЛНИТЕ И ТАКТИКАТА ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ! ПОСЛЕ СЕ ОТВОРИХТЕ И ПАК ВИ ГО НАБУТАХА! СЕГА РЕВЕТЕ. СЪДИЯТА ВИ Е ВИНОВЕН, КИРО ВИ Е ВИНОВЕН. ЗАЩО? ЩОТО НЯМАШЕ ЗАПОВЕД ДА ВИ ПОЛЕГНАТ! ДАЖЕ ОЩЕ ПО-ЛОШО! ТРЯБВАШЕ ДА ГЪЛТАТЕ И НА СЪДИЯТА!!! ЧЕСТИТО, С ПЕТА! УТРЕ Е ПЕТАк!

    • 11
      9

      ама ви ебаха мамата на Финала на финалите, а?!

      • 4
        4

        „Финала на финалите“ доказа кой отбор е с 3 пъти повече фенове в Пловдив.

    • 12
      8

      1912 или 2010 или някое селяче се е изпикало и написало с жълта пикничка оооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тийъеб га жа умрем.

      • 4
        5

        Този клошар го наблюдавам едно и също му в празната картуна.
        Съвет спри лепилото и не слагай толкова много бронз ще се гътнеш ясно ли е миризлив крастав мангал.

        • 11
          4

          Ела да ти се изсера в селската уста и гомното ще е с дъх на бадем…..оооооооо мой Бутвфъ ний за тийъеб га жа умрем.

  19. 11
    6

    ХАХАХХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХАААХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХ
    ЖАЛКА ИЗМЕТ
    НЯМА ПО МАЛОУМНИ АМЕБИ !!!!

    • 10
      6

      ама ви ебаха мамата на Финала на финалите, а?!

      • 4
        3

        „Финала на финалите“ доказа кой отбор е с 3 пъти повече фенове в Пловдив.

  20. 10
    9

    Жълтите цигани как правят свирки на Домуса хаха после не били сателит на рязанитехохоха

  21. 13
    9

    Кирчо се изгаври с Локото, спечелили контрола с 2:0 и играли с 8-9 човека, а ювентинци си мислили че играли голям мач за суперкупата и докарали “велика публика” от 500 човека

    • 9
      6

      ама ви ебаха мамата на Финала на финалите, а?!

      • 10
        7

        ‘Финала на финалите”абе манго слез малко на земята.

        • 6
          2

          Аграр, вие така го определихте. С вашите камъни , по вашата глава…

      • 10
        7

        “Финала на финалите” доказа кой отбор е с 3 пъти повече фенове в Пловдив.

        • 6
          5

          ама ви ебаха мамата на Финала на финалите, а?

          • 3
            2

            „Финала на финалите“ доказа кой отбор е с 3 пъти повече фенове в Пловдив.

        • 6
          4

          Да. Локомотив.
          Вашите “фенове” бяха командировани екскурзианти

  22. 28
    18

    Какво да кажа за Локомотив ? Селски отбор със селска публика . Такъв отбор няма място в а група.

      • 1
        2

        „Финала на финалите“ доказа кой отбор е с 3 пъти повече фенове в Пловдив.

    • 3
      3

      Тия фенувити на БОТЕВЪ само ревът като женички!!!
      Щото все са от женската страна на булката!!!

  23. 12
    12

    Прекрасна игра на Доко и прекрасен резултат! По същия начин ще отпаднат от евротурнирите, защото просто нямат потенциал а бастуна Аралица ще продължава да бележи гол след гол … хе хе!

  24. 22
    17

    От сайта http://www.european-football-statistics.co.uk. ПОСЕЩАЕМОСТ

    Сезон 2018/2019
    3. Лудогорец 2252 човека средно на мач
    9 Локомотив Пд 1126 човека средно на мач

    Сезон 2017/2018
    5.Лудогорец 1918
    10. Локо Пд 989 (хаххаха)

    Сезон 2016/2017
    4. Лудогорец 2045
    6. Локо Пд 1534

    Сезон 2015/2016
    2. Лудогорец 3000
    6. Локо Пд 1959

    Сезон 2014/2015
    3. Лудогорец 3422
    6. Локо Пд 1988

    Та циганки, какво писахте за публики и посещаемост. Не се напъвайте да списвате декларацийки, защото фактите ви смачкват и унищожават и ви доказвеат колко сте тъпи и жалки.

    • 16
      9

      Циганке, това е с европейските мачове на Лайногорец, на които хората ходиха заради противниците.
      А ти си един обикновен еничар-педал, без личен живот с прякор Бонка

      • 12
        8

        Мухльо беден и нещастен. Това е посещаемостта само от мачовете във вътрешното първенство. Умри от злоба и комплекси бе, циганин вмирисан.

        • 13
          3

          Беден си ти, еничаре.
          А къде бяха тези фенове вчера?!
          Да не бяха невидими?!

          Поредната лъжа! Лайногорец и фенове!! хаха
          Слугувай, курво@

          • 10
            3

            То и вие бяхте 500 човека вчера, ама днес имате смелост (и наглост) да пишете за публики. Иначе Лудогорец си имат повече публика на домакинските мачове от вас и това си е факт. Та проверявайте ги нещата преди да се изхвърляте така самоубийствено.

          • 8
            2

            Тебе няма кой да те убеди, щото ти си умствено изостанал и колкото и да ти се наливат факти в ушите и да ти се навират истини в очите, ти пак няма да ги разбереш. Просто такъв ти е капацитета, циганин вмирисан.

    • 5
      5

      ама ви ебаха мамата на Финала на финалите, а?!

      • 2
        2

        „Финала на финалите“ доказа кой отбор е с 3 пъти повече фенове в Пловдив.

    • Отивай да се ебеш с Петричев и без това обича по мургави като тебе

  25. 17
    1

    Киро, ти си комплексар. И цял живот ще бъдеш.

    Парите на онзи свят ли ще ги носиш?
    Мислил ли си какво ще се оправдаваш като се явиш пред Свети Петър?! Там той ще те съди, а не някой от платените ти съдии и журналисти! И ще те съди ЧЕСТНО!!!

    И после да не се чудиш защо цяла България вика за противниците ви в ЛЕ. Дори и работниците ти!

  26. 13
    12

    На вас земеделците и животновъдите е лесно – помолите съседа да ви храни добитъка и хоп на мач с кренвирши, безплатен билет и жълта картонена шапка.

    • 8
      10

      При вас е още по-лесно. Вие нямате такива проблеми. Просто щото нямате фенове.

  27. 17
    11

    Жълтите курви като смирени ханъми , васали на мастития ага ,
    мълчат като путки в нови шалвари, една кръв, една ярма ,
    едни наколенки свързват коматевските туркини и разградския турчин.

  28. 24
    12

    Боже докъде е докарахме ,500 човека на 40,000 стадион да се хвалят каква яка публика били и колко по многобройни били от Разград които имат население колкото едно голямо село

    • 5
      3

      Жълтите курви пак изкривяват истината, че те бяха 500 в Бургас ,а ние 2500
      за нашия финал с Лайногорец. И после сме били малко.Ако ние сме малко къде сте вие отрепки? Всички ви научиха шумкарските номерца. Без пропаганда нема Ботевъ!!!

  29. 17
    7

    Може да сме врагове в Пловдив, но Киро е най големият враг на българския футбол и медия. Екзекуция за тоя боклук!

  30. 22
    17

    Какви феновете сте вие ? Чернобилски отпадъци , на финала се видя кой отбор има фенове . За това от следващия сезон ставам собственик на гранда на Пловдив – Ботев и започвам ритуалното шибани на цигани . Вие винаги ще си останете некъпани цигани с лилави венци .

    • 12
      10

      Феновете на БотевЪ са плачещи ГМО жени

    • 4
      2

      ама ви ебаха мамата на Финала на финалите, а?!

    • 3
      2

      Той Домуса и сега ви е собственик лешпер жълт…Затова ВИ прибира който футболист си иска Сателити!

    • 3
      1

      До Киро домусчиев:Тошо, Пакистанска курво, за сетен път с писанието си в защита на рязаните доказваш, че си влюбен до болка в рязаните канели! Ти си долна, мъжка курва! Отвратителна гнида!

  31. 19
    13

    Господ бави, но никога не забравя! Възмездие винаги има!
    ….ще има и за лайногорец!
    Жълтите курви пък знаят това по-добре от всички! 15.05.2019!

  32. 22
    10

    И през турско е имало етнически българи, които са били на страната на турците. Дори и Вазов ги е описал. Това са техните „достойни“ наследници. Затова цяла БГ им вика Турци сте! Турци сте!!

  33. 18
    18

    Турския Любимец излезе с декларацийка, а Гелосания си го премести в другия крачол.

    • 17
      13

      А ти си една обикновенна турска курва! Еничарин!!

      • 3
        3

        Не, Турския Любимец на Бурсаспор, Зеки Найрма и Левент Назифоглу – това сте вие, мангали!

  34. 17
    16

    Браво за декларацията!! Абсолютно точна и в 10-ката.
    Браво и на ВЕЛИКАТА публика на Пловдивския любимец!!!
    Браво и на футболистите и треньорите, които смачкаха новия тумор на българския футбол.
    Тази купа завинаги ще напомня на Гела, че е комплексар. Завинаги ще оставя горчив привкус в устата му. Тя е символ на всичко, в което се е превърнала някога ВЕЛИКАТА ни родина в момента!

    Пожелава на Киро същото “безпристрастно” съдийство само, че в негова вреда на мачовете с Ференцварош и ВСИЧКИ други в ЛЕ.

    • 9
      11

      Каква велика публика бе шматко, на финал за суперкупата имате 500 човека, толкова ходят на училищните мачове в Англия и Щатите

      • 8
        7

        Ние ходим на работа, индианецо.
        На вас земеделците и животновъдите е лесно – помолите съседа да ви храни добитъка и хоп на мач с кренвирши, безплатен билет и жълта картонена шапка.

        • 10
          5

          Каква работа бе мангал, 50 процента от феновете ви са безработни цигани които не могат да си позволят пътуване до София и затова съотношението беше 3 към едно

          • 5
            4

            не знам за какво съотношение и какви цигани говориш. Може би за майка ти и татко ти, но нас семейните ви несгоди не ни интересуват

        • 4
          2

          Жълтите курви пак изкривяват истината, че те бяха 500 в Бургас ,а ние 2500
          за нашия финал с Лайногорец. И после сме били малко.Ако ние сме малко къде сте вие отрепки? Всички ви научиха шумкарските номерца. Без пропаганда нема Ботевъ!!!

  35. 13
    9

    Как това винаги реакция на достойни мъже,не като онези от Коматево които си полягат редовно на онова отборче от делиормана за жълти стотинки,и се хвърлят единствено на живот и смърт с ЦСКА,по заръка на зализания обилно с гел.

  36. 15
    7

    Много е трогателно да гледаш как помаците защитават турския си господар.
    Ах, какви курви!!

    • 14
      7

      и през турско е имало етнически българи, които са били на страната на турците. Това са техните “достойни” наследници. Затова цяла БГ им вика Турци сте! Турци сте!!

  37. 11
    7

    Жълтите цигани реагират като ужилени когато някой нападне Домус ага! То е ясно,че сте подлоги,курви и сателитни чинии на киро и дружината му

  38. 15
    14

    Жал ми е за циганската публика на Локо

  39. 12
    14

    Баси циганския рев.
    Кво искат, за тях засадите да не важат ли?

    • 12
      13

      Точно:) Мангалите искат за тях да няма засади:))))

      • 12
        7

        Курви на БКП, курви на мутрите, Тото-курвите на БГ футбола и накрая и курви на Локо! За това, че се подлагате като последните проститутки на Домус бей цялата футболна общност ви викат:Турци сте! Вие обаче сте загубили човешкия си образ от комунистическо време още, та сигурно това написаното е непонятно за вас!

    • 10
      8

      Футболен цигански рев може да има в Пловдив от единствения фен клуб Изгрев бойс, не се прави на ощипана мома, скапана жълта курветина! Курвите на всички времена!

  40. 6
    20

    Колкото и да се напъват агитки,магитки всичко е ясно : ВЕЛИКИЯТ ЕВРОЛУДОГОРЕЦ ЗА 8 ГОДИНИ ПРЕГАЗИ ВСИЧКО ЖИВО В БЪЛГАРИЯ ! 8 ТИТЛИ,2 КУПИ,4 СУПЕРКУПИ,2 ПЪТИ ГРУПИ НА ШЛ,3 ПЪТИ ГРУПИ НА ЛЕ,ПОБЕДИ НАД ПАРТИЗАН БЕЛГРАД,ДИНАМО ЗАГРЕБ,ПСВ АЙНДХОВЕН,ЛАЦИО РИМ,СТЯУА БУКУРЕЩ,БАЗЕЛ,ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА БЕЛГРАД,ВИКТОРИЯ ПИЛЗЕН,ХОФЕНХАЙМ,СПОРТИНГ БРАГА И БЛИЗО 150 МИЛИОНА ЕВРО ПРИХОДИ ОТ ЕВРОТУРНИРИ И ПРОДАЖБА НА ФУТБОЛИСТИ В РЕНОМИРАНИ ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБОВЕ : ПАЛОМИНО В АТАЛАНТА,КАЙСАРА В ШАЛКЕ,КАФУ В БОРДО,ПЛАСТУН В ГЕНТ ! ТАКА,ЧЕ ДА ГО ДУХАТ ВСЯКАКВИ ОТРЕПКИ ОТ ТОТОМОТИФ КЮСТЕНДИЛ 2001,АФД ТРАКИЯ БОТАЛИК СОПОТ ДОМАТЮВУ 2010,ЦЕЦА МИКРЕ ЛОВЕШКО 2016 И ГОВЕДОСПОР МИЛИЦИОНЕРБАХЧЕ 1992 !

    • 15
      1

      Ха що не го писа това в ……………….razgradderby……………..

    • 13

      И тук си пусна трол, гелосания късопишковец!
      като във всички медии

      • 9
        7

        Той и този е от ботевЪ! И той като жълтите курви е готов на всичко, само и само да е в играта!

    • 14
      2

      Киро, ти си комплексар. И цял живот ще бъдеш.

      Парите на онзи свят ли ще ги носиш?
      Мислил ли си какво ще се оправдаваш като се явиш пред Свети Петър?! Там той ще те съди, а не някой от платените ти съдии и журналисти! И ще те съди ЧЕСТНО!!!

      И после да не се чудиш защо цяла България вика за противниците ви в ЛЕ. Дори и работниците ти!

  41. 13
    7

    И на всеки български футболен фен му е жал за вас. Отбор без публика е жална картинка.

  42. 16
    17

    Ахахахахаха видяли били кво било публика, 500 мангала срещу 200 турци, тва циганите са бахти нещастниците уникални.

    • 12
      8

      Кривоглавите пумаци от Сопоть и Духанлий наведени и пробити курви на Локо

  43. 20
    14

    Мен ме е жал за феновете на Локото! 300 човека ще обясняват на Домуса как се прави футбол. Смях!

    • 2
      2

      Пловдивчанин?! Тъпо селско животно, вие сте загубили моралният си облик още от комунистическо време! Домуса е всичко лошо на съвременния свят, но не иразбирач от футбол! Тъй като сте проститутки, сте готови да си въртите разпраните задници за трохите, които ви подхвърля гела!

  44. 17
    15

    “Киро” Домусчиев може да купи целия цигански отбор барабар с цялата публика и да ги продаде на пазара за булки на Филипово.

    • 5
      5

      А ти си верен негов еничер, Бонке!

    • Вас жълтите курви и без пари ви е взел, и се гаври както си иска с долната ви селско-циганска сган!

  45. 4
    3

    Ко ш’напраиш. МАНГО ако се оплачем? Ша са дупиш ли. ша смучеш ли? Поне избор ти давам.

  46. 13
    11

    Анаааа, няма цял катун ЦИГАНИ!!! Къде сте, ач кюпеци??? В циганската махала на с. Розино и Хр. Даново в Пазарджик и Асеновград раздаваха безплатни билети, кифтета и кебапи, талиги до софето да може да бере джеляз по пътя и накрая пак малко апапи!!! Вай, вай, вай …. локо, локо що злагаш ти нас?!

  47. 15
    11

    Мангалите курви на Домуса

      • 17
        8

        Те вече на нас ни викат черно бяли Курви бе човек,нещо си се объркал явно.

  48. 19
    12

    КАТО БИХТЕ БОТЕВ С ПОМОЩА НА ГОЛЕМИЯ ЧОВЕК ВИ БЕШЕ ГОТ! А СЕГА РЕВЕТЕ? КАЗАХ ЛИ ВИ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВИДЬОВ ДЕН! ИМАШЕ ЕДИН ВИЦ, КОЙТО ЗАВЪРШВАШЕ ТАКА: РЕВЕШ, РЕВЕШ, А ГА ИДЕШЕ КЮФТЕТА НЕ РЕВА!? БОЛИ ЛИ, БОЛИ? ХА СЕГА СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ! КЪДЕ Е ОНЯ ХАМАВИЯ, СТИКСА? НЕЩО ИЗЧЕЗНА А? ЧЕТЕТЕ НАРОДНИТЕ ПОГОВОРКИ. В ЕДНА ОТ ТЯХ СЕ КАЗВА: ДНЕС МЕЧКАТА ИГРАЕ В КОМШИИТЕ, УТРЕ ЩЕ ИГРАЕ В НАС! КАК НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ БОБИ, ЕФБЕТ И УИНБЕТ СИ ПРАВЯТ ТАШАК С ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ?

    • 18
      22

      Пий си хапчетата наркоман ,КОЙ ви би вас бе помак грозен КОЙ- ЛОКОМОТИВ ви би ,петата на Ожболт ви би не съдийте,затваряй си лайняната уста като няма какво умно да пишеш

      • 23
        14

        Лешпер и както Локото ни е било,къв етоя клоун Ожболт и каква е тая пета.Че ако Ботев не ви беше легнал то вие изчезвахте от картата на футбола в България.
        Снощи се видя колко струвате 500 не къпани миризливи цигани и това ми било публика.Мъркате срещу Гела ама истината е една Лудогорец игра на 50% от възможностите си и пак ви ебаха като хамали.Трите гола си бяха отменени правилно.

        • 13
          15

          От писанието ти разбирам че тая пета вече ти е излезла през устата лайняна селска….унижени в единствения финал на финалите смачкани за години напред….мрете селяци долни.

        • 10
          8

          Лешпер е на баща ти сина,но ти не го познаваш защото оная курва майка ти те е изсрала в затвора,вземи се самообий да освободиш света от един изрод повече

    • 14
      8

      Ава тая пета ни еба мамата за години напред ва….и ся разбирам че големия човек я е поръчал….а големия човек бил или Йети или Альоша ва да гоейба.

      • 7
        7

        Класически Лайномет,хем го ебат хем недоебан си оставя.
        Както по горе някой беше писал Лешпер надрусан.

        • 11
          4

          Яж на големия човек петата селски а може и боздугана да смукнеш.

  49. 12
    17

    Курви коматевски ще ви еба майката гнусна на сапун подлоги мръсни,вечно курви на Домуса,само да се оплачете от съдийте !

  50. 18
    8

    Тук някои колеги – фенове гледат от различна страна на нещата …..а сега истината , Разград с ооогромен бюджет , Локото с бюджет колкото на двамата нови негри заплатата и то сигурно без премиите , та нужно ли е да се хващат съдии и медии и тн , за да ни обедят , че мача бил приятелски и тн …..срамота …..за нас като фенове с ограничени бюджети на нашите клубове тази купа е бонус , който може да даде положителен тласък на новия сезон …..както и да е , ние никога няма да се оправим ….Локото да си гледа мачовете в Европа , там поне има пари и можеш да си оправиш сезона с 2 победи , е за Киро това са пари за бензин , но ние живеем в реалността ……Само Ботев

  51. 15
    12

    ТОЙ КИРО Е НАЯСНО С ТОВА. И ЗАТОВА ОТ СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН ЩЕ Е НОВИЯТ НИ СОБСТВЕНИК!

  52. 12
    9

    играха два турскоцигански отбора на кой му пука за жалките селяни от лайногорец и техните курви от велбъжд столипиново?Чернобели магистрални курви никога няма да стигнете великия Ботев по купи и успехи,просто сте обречени да сте дънни риби …

  53. 11
    8

    Циагните, Крушо ги вози беплатно на финалаи пак не събраха 1/3 от публиката на Ботев

  54. 11
    8

    Досега ги уважавах донякъде тия кюстендилски глупаци,но отсега нататък никаква прошка и за тях ! ЕвроЛудогорец ще ви чука навсякъде и по всяко време мангасари !

  55. 14
    6

    Кюстендилските мангали ли говорят за безплатни екскурзии?? Е няма такива долни цигани.

  56. 17
    9

    Толкова коректно съдийство отдавна не е имало. Вие какво искате да вкарвате голове от засади и да ви ги зачитат.
    Мангали

  57. 17
    7

    Комплексирани цигани пишат декларации. Всички видяха, че Лудогорец не ви взе на сериозно. Потренираха, взеха си купата и им дреме какво мислят 138 потника. Лудогорец дори не се изпотиха. Пак ревете като ощипани невести. Циганска работа.

  58. 22
    13

    Циганите доказаха,че са си цигани.
    Лудогорец ги надигра категорично и то в тренировъчно темпо без да се напъва.
    А публиката на Локо и Лудогорец са горе – долу еднакво малобройни.

Коментарите са затворени