21-годишен фен на Ботев Пловдив пострада много тежко при пътен инцидент в София. На младежа предстои сложна операция. Неговите приятели от Bultras вече събират средства, с които да подпомогнат лечението и възстановяването му. PlovdivDerby.com научи, че футболистите на Ботев Пд също са решили да съберат средства, които да преведат по сметката на момчето. Подробности ще намерите в снимката към статията.

41 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    Това ли е урода, ударил Стоян с желязо в главата в опит за убийство? Ако беше в затвора нямаше да се е уврътял в стълба, но Господ си знае работата!

    • 6
      4

      Точно защото господ си знае работата копеленце смешно – един ден съдбата ще ни срешне и с теб и тогава – положението в което беше той ще ти е розово !

      • 1
        2

        Мале колко си слем зад клавиатурата олеле чак страх ме хвана и в същия момент се молиш на Бог да не ни засечеш, а мършо страхлива

  2. 12

    Тези със обидите, дано и вие се оправите скоро, защото това не е човешки изкъз. Със злоба няма да стане и имайте навпредвид, че никой не е безсмъртен….Аз като лекарство препоръчваме през лятото повече мастика, плаж и жени. Жалко че интернет дава трибуна и на хора които още не са готови да влезнат в обществото.
    На порасналите, некомплексирани нормални хора препоръчвам да не се връзват и ядасват, а да вниканат в същноста на конкретния проблем, да помогнат тук и в други благородни каузи!

  3. 8
    5

    Само едни бездрани и хора с малко сърце – биха се радвали на нещастието на момче на 20 години ! Нещо лошо което го в сполетяло в коренно различна ситуаци ! Всички вие които си чешете пръстите тук – рано или късно ще се засечем и тогава Меката глава – ще ви е розово положение смешници !!!

    • 6
      8

      Първо трябва да излезете от дупките си мишоци страхливи!Години наред ви се предлага мъжки бой и постоянно отказвате курви!
      Накрая от страх и комплекси щяхте да оставите едно дете да расте без баща бе, мамичката ви и копеленцата страхливи!
      Това лайно много се хвалеше, че бил ударил с тръбата човек, но ето че кармата го застигна!
      Ще застигне и останалите мищоци!
      Само веднъж да се излъжете да си покажете грозните муцуни!
      КУРВИ СТРАХЛИВИ!

      • 7
        4

        Ние да се покажем ? Ние кога не сме се крили от когото и да било – още по-малко от парцали като вас – банда глупаци ! Предлагало се мъжки бой ? На колко такива се нагледахме – не толкова далеч беше и последния след който отново се проявихте като жени след победата на наше момче … греша ли някъде ?

        • 4
          5

          Грешиш на всякъде…
          Последния равностоен бой беше пред Сикретс и вашите палячовци захапаха асфалта за 20 секунди…
          И как ще не се криете бе путенца страхливи!?
          Колко пъти ви се звъня през годините и все мрънкате и заеквате по тия телефони!?
          За дербито в Бургас ви се звъня от предния ден да се срещнем по пътя, вие не искахте и мрънкхте да се срещнем в града…Като ви засякохме случайно на магистралата взехте да ревете като жени, че сме повече!
          На дербито без публика ви се предлага да излезем извън града, вие се оправдавате, че толкова рано не можете да се съберете, а в същото време се навряхте в кръчмата на тепето!Курви страхливи сте и всички ви знаят колко сте жалки!

          • 5
            4

            Шматко смешна – какво ще кажеш за случката 1в1 ? Какво се случи след нея палячо ? Защо след дербито зимата когато ясно показахме че сме с голи ръце – вие като най-големите страхливци на света изкарахте 5 минутно обстрелване и после довиждане – за пореден път с изоставени няколко човека ! Как воабще се гледсте в очите не ми е ясно …

          • 3
            3

            Нищо конкретно не си написал педалче страхливо!
            Били ми с голи ръце….хохохо
            Курво турска,
            Пак питам: Колко пъти ви предлагахме бой с голи ръце!?
            И след това циганско изпълнение със Стоян как очаквате да има честна игра с вас бе шматко!?
            До един ще ви изтребим КУРВИ СТРАХЛИВИ!!!

          • Мангал,много си далече от реалността.На кое казваш мъжки:на Ескада,че ви дойдохме с голи ръце и от страх взехте да мятате бомби ли или на смешния ви топ хулиган от тепето с малкото наше момче където го размаза

      • Мангал,много си далече от реалността.На кое казваш мъжки:на Ескада,че ви дойдохме с голи ръце и от страх взехте да мятате бомби ли или на смешния ви топ хулиган от тепето с малкото наше момче където го размаза

        • А вие като сте толкова големи мъже защо скочихте 30 човека на 1 бус и въоражени за убииство ? Айде кажи бе мъж ? Кажи също какво мъжко има в тази постъпка ! Не вярвам да ми отговориш !

  4. 5
    7

    Ей заради такива изпушили чекиджии, дето са големи мъже в местните сайтове, стават просториите. Двама безработни осмокласници се дъхат на някой и сипят клетви както само мангалите знаят. Жалки сте, мангустии, преди всичко сме хора, но щом за слабоумните буфери това не значи нищо, няма какво повече да се каже. Като сте такива терминатори и знаете с кой трябва да си чистите сметките, недоумявам защо си потите девствения мустак да плашите поименно имагинерни врагове, а не сте отишли да се направите? Аз мога да предположа- слаби сте в главата и крайниците, но палците са ви палави и пляскате глупости в дербито

    • 9
      3

      Стояне тебе и Момчил ще ва шибам чисто голи……да га знайш ва да тейба и стрямската мастия недна.

      • Много ебеш ле пикльо.Изключи телевизора и излез да им го кажеш на улицата

  5. 14

    Дано се оправи.Но дебили,разберете че не сте безсмъртни,карайте внимателно,защото може и някой невинен да пострада.(Не знам,случаят и не обвинявам конкретно,но четох че излетели от пътя……)

  6. 10
    20

    Как може безгръбначен,да си счупи гръбнака? Най-вероятно има някаква грешка!

  7. 19
    9

    Тука има страшни подчовеци, каквото пожелавате на болен човек, това да ви се върне на цялото семейство. Боклуци мръсни.

  8. 12
    20

    Поредното доказателство, че Господ бави, но не забравя!
    Курви страхливи!

  9. 16
    18

    Така става когато се хвалиш, че си одариш с бухалка някой по главата ! Има господ на този свят и всички замесени със случая със Стоян ще станеде инвалиди да ви ебем майката !!!

    • 20
      9

      Да тейбъ в малоумника некадърен! Как може да се радваш на трагедията на това дете? “Одар” с бухалка е престъпление, който го е направил да го хванат и да го съдят.

      • 8
        20

        Да умира !!! Инвалид да остане !!! Ицо Илиев, Милото и Момчил ги чака същата съдба !!! Тик так тик так!

        • 13
          10

          ЕЙ БОКЛУК МАЗЕН ДАНО ТИ СЕ ВЪРНЕ С ЛИХВИТЕ НА ТЕБЕ И НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО САМО ЕДИН ЦИГАНИН БИ ПОЖЕЛАЛ ТОВА ДАНО ТИ СЕ ВЪРНЕ С ЛИХВИТЕ НА ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБЕ

          • 8
            4

            На мене няма защо, но гледам на тях вече почва да им се връща лека полека !!!

        • 2
          6

          До тоя с точките: имаш ли топки да им го кажеш на живо, мишко? По сайтовете сте големи смелчаги, на живо ви няма никакви. Кажи им го в очите, жена! Само Момчил ако те хване ще те изнасили с една ръка, смешен. Като го видите си гълтате граматиката всичките мърши, интернет хулиг@ни и покемони.

          • 6
            3

            Палячо,
            Вие сте най-страхливите курви в историята на фен културата, да ви еба майката турска!
            На кой да кажем нещо в очите, като се криете по-дълбоко и от къртиците, бе смешници!
            Тоя Момчил кво ми го възхваляваш бе, паляк!?
            Тоя беше първия, който се молеше като жена на магистралата и вдигна ръцете да спрем!
            Тоя палячо, който ви се води лидер онази вечер трепери и заеква на Ориджиналето, като случайно се срещна с едни неприятни хора…През това време неговата приятелка Бухала се крие в колата като най-големия мишок!И това са ви отговорни хора!?
            Всички сте еднакви страхливци!От най-малкия до най-големия!
            Малко по малко ще ви ебем майката страхлива!

          • 7
            1

            До 19?6 момче този момчил ще го изям с парцалите и това на всички ще им го кажа в очите стига да ги видя, защото уж Пловдив е малък град, но няма след от тези жени !!! Ицето е най-лесен знам го къде работи, но най-желан е момчил тази жена, която дори фейсбук няма за да не го разберат къде се подвизава !!! МОМЧИЛЕ ЗНАЕМ, ЧЕ ЧЕТЕШ ИДВА ТИ РЕДА МОМИЧЕНЦЕ И ТОЗИ ПЪТ ВДИГАНЕТО НА РЪЦЕ НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ !!!

        • 10
          1

          Аз търся Момчил искам да го ебна както той си знае…..само как обича черно бели боздугани.

          • Всички му имат номера,а ти го тъсриш.Ебаси хулигана дето си..пъпчив чикибоец

        • Нашето момче ще се върне по-добре от всякога а копелета като теб количките сме ви ги подготвили инвалидните – не за друго – понеже много пожелания сипите !!! Банда смешнициии !

      • 12
        1

        Ами кажи кой го е направил ве педераст смотан…..много добре знаете кой го е направил.

        • 1
          3

          “Ицето” нали го знаеш къде работи бе палячо – сам ходил ли си някога – майкати дейба смешна ! Само като чуете за него и ви се подкосяват краката балъци !

          • Боже господи…
            Тоя палячо Ицето го имат за мега бандит…
            Е нема такива смешници честно…

    • Той Стоян щото е много чист и не предизвиква съдбата…ама вие си го знаете,нали всички от един разцъквате

  10. 18
    3

    Каква сума е необходима има хора който могат да поемат всичко трябва да се знае

Коментарите са затворени