Старши треньорът на Ботев (Пловдив) определи група от 19 футболисти за предстоящия мач с Берое. Двубоят със “заралии” е в събота от 17:30ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

Наставникът на “канарчетата” няма да може да разчита единствено на наказаните Димитър Пиргов и Антонио Вутов. Джонатан Перейра се завръща сред 19-те, а извън сметките остава трайно контузеният Атанас Зехиров.

В късния следобед “жълто-черните” тренираха на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса. Срещата Ботев – Берое ще бъде ръководена от Волен Чинков с помощници Мартин Ангелов и Красимир Миланов.

Ето и групата на Ботев:

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Джонатан Перейра, Лъчезар Балтанов, Филип Филипов, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов, Антон Карачанаков, Радослав Терзиев, Тодор Неделев, Васил Шопов, Запро Динев, Кристиан Добрев, Лазар Марин, Феребори Доре, Станислав Шопов, Александър Тонев

10 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    10

    Бел ти си срам за нас не усещаш ло как ще на плякат Локото и после ще даваш заето като първия кръг…..помниш ли какви ги набръщолеви тогава.

  2. Някуде бях чел, че картоните отпадат за финала! Някой има ли представа дали е така или ако получи някой червен картон…чао финал?

    • За съжаление май това правило важи само за големи форуми. Тук не става въпрос дали наще ще изкарат картон, ами дали марулите от яд и мерак за надмощие в измисленото тракийско дерби…. Няма да ни наритат хубаво. Индивиди в лицето на Камбуров, Бандаловски и Меледже са способни на всичко. Охене и Еуженио също са рискови футболисти.
      Краен изход от мача 1-1

  3. 40
    1

    Мач без значение.
    Единственото важно е да се пазят от контузии и картони, майната му на резултата.
    И ТОДОР НЕДЕЛЕВ-ако не на пейката, то МАКС едно полувреме.

    • 36
      2

      Киров знае, това да не е физкултурника, цял месец ги пази за финала! После как се влиза в кондиция за един мач? Високото ниво се поддържа постоянно, до последния момент.

      • Аз пък си мисля, че точно физкултурника е видял единствен шанс за победа във физическата подготовка. Обикновено при спортове свързани с бягането, имаш пиков момент съобразен със определено участие. Тогава предшестващите го резултати не са от значение. Голяма част от феновете ни смятат, че ние сме безапелационен фаворит… Само че, вие разполагате с 2-3 футболиста, които търчат като бясни магарета и освен с цената на нарушение, трудно бихме ги спряли. Почти на 100% съм убеден, че ще имаме червен картон. Дано само да е след като сме повели поне с 2 гола:)
        Стягайте редиците и нека покажем, че градът ни е най-футболния у нас. Че Пловдив заслужава да има модерен европейски стадион, който ще бъде пълен за всеки ключов двубой. Ако разполагахме с такъв… То няма съмнение, че този финал щеше да се радва на публика от порядъка на 30-40 хил.

    • Ти какъв боздуган си, бе селски? Онзи дето се търкаляне на асфалта пред Санкт Петербург, а?

      • Не бе бъркаш ме с някой. Аз съм ония дето ще ти разпори лилавия гъз.

Коментарите са затворени