Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров заяви, че равенството 1:1 срещу Дунав е най-справедливият, съдейки по казаното от двата тима в Русе.

„Спортно-технически мачът не блестеше кой знае с какво.  Изпитвахме трудности при директната игра на Дунав. Не успявахме да спечелим първата и втората топка. Не успяхме да доразвием няколко ситуации на контраатака. Особено при отменения гол взехме грешното решение, когато двама наши състезатели излязоха срещу вратаря”, коментира Киров.

„Каквото и да кажем обаче, мисля, че резултатът е справедлив. Определено ни липсваха основни футболисти. Лъчо Балтанов, Перейра, Вутов, видяхте, че през второто полувреме влязоха млади момчета, които трябва да трупат опит. Трябва им малко самочувствие при ситуациите един на един. Имахме проблем при първата топка както казах, не е удобен този стил за нас. Хубаво е, че нямаме загуба през пролетта и печелим точки, но има какво да градим още на терена. Надявам се да бъдем в пълен състав в следващите дни. Нужна е работа в взаимовръзките между футболистите. Има нови момчета”, каза още той.

„Сега разбирам от вас новината за Динко Дерменджиев. Доста неприятна новина. Той винаги е близо до отбора. Поддържаме връзка с него, поне веднъж идва на базата през седмицата, за да говорим”, завърши Николай Киров.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Омръзна ми този дебел чичка да се оправдава!! Да се маха веднага!!

  2. 6
    4

    Цяла Стряма вече не ти вярва питай Стоян канара селския.

  3. 4
    7

    Киров и последния не можеш да биеш без подкрепа от Пеевски…

  4. 5
    2

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!
    БРАВУС НА БОТЕВ!!! КЪТ ФЛЕЗИ В ЧАС И ТОНЕВ, СТАВЪТЕ МАШИНИ! АКУ СЪДИИТИ СФИРЯТ НУРМАЛНУ ША МАЧКЪТИ СИЧКИ В ШИСТИЦЪТА!!!!ВЪРВИТЕ УСПЕШНО! НЕ СТЕ КЪТ НАС АРТЪКПЪРТЪЦИ! ДУБРЕ ЧИ БИФМЕ ДНЕС БИРОИТО, ЧИ ИНАЧИ ШТЯФМИ ДЪ СЪ ИСТРЕПИМ СИЧКИТИ ФРАКЦИИ! НАЙ ЛЪЖЛИВИ И ГНУСНИ СЪ ТЕЗИ ДЕТ ПИШЪТ ТУКАНКАНА- ПАРОВОЗ-ГОВНОВОЗ 49,12, ШИКЕРЯ!!! АМА КАРЪЙ, СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ПУФ ПАФ!:))))))))))

  5. 18
    16

    Кой са тези “основни” футболисти бе Киров? Балтанов ли, дето бяга като муха без глава и всеки момент ще се разпадне? От колко мача не е вкарвал и колко топки ти е отнел в дефанзивен план? Или Вутов, дето на 5 положения вкарва едно? След това следва контузия, или наказание за да си почива. Просто Левскарите си ги обичаш. Затова държиш и Пиргов. От колко отбора го изгониха и ти го взе? Всяка втора топка я бърка. Добре че играем срещу леваци, иначе ще ни вкарват по една торба голове. От тримата липсващи само Перейра става, но миналата година играхме с Филипов и се справяше добре. Димитров, добре, че го изградиха в Монтана, иначе още щеше да търка пейката! Друг няма! Малкия Шопов го искат в чужбина, ти не го пускаш! Големият Шопов играе от време на време! До кога с този Балтанов? Сигурно делиш премиите с него?! Само гледаш с футболисти около 30 да играеш. За какво ни е тази школа? За какво ни са тези шампионски титли, като не можеш да вкараш един млад футболист в отбора? Самуилов ще се усети най-накрая и ще ти зададе въпроса и той. И тогава ще има да пелтечиш! Опичай си акъла, щото Видьов ден идва! А и парите може да свършат! Недей забравяй кой те праща да се обучаваш по чужбина и какво дължиш на Ботев!

  6. 11
    12

    Ами нали имаш Запро, бе Киров!!
    Какво се оправдаваш като ученичка?!

Коментарите са затворени