Двама бивши футболисти на Ботев Пловдив са търсили път в последните дни, по който да се върнат в клуба, научи PlovdivDerby.com. Към днешна дата обаче привличането им при канарчетата е малко вероятно. Става въпрос за ЯЯ Меледже и Луис Педро. Първият обаче няма европейски паспорт, а квотите в Ботев Пд са запълнени, а евентуално негово привличане трябва да се обвърже с моменталното му преотстъпване.

38 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    юного негри, бе майна!! Българи няма ли?!

  2. 2
    1

    А тоя Педро как се кефеше като ни вкара гол на Гейарена, помните ли?

  3. 15
    4

    Янко е младо момче, и сгреши. Би си камшика за няколко евро повече. Имаше хляб в него и Белия можеше да го научи на футбол. Жалко..
    Сега е по-добре да обучаваме и пускаме наши юноши. Което и се случва.
    Мисля, че този полусезон имаме по-добър кадрови потенциал от есента. Има още 3 мача за сработване и започват тежките мачове и най-важното: за Купата.

    Само Ботев!

  4. 7
    1

    Янко лятото работеше на слънчака. Тоя спря с футбола

  5. 2
    2

    И кои са тримата чужденци без европейски паспорти? Аз освен Еберт и Джонатан не се сещам за други.

  6. 4
    11

    Педро е поне една клас над това менте Карачанаков, някой, ако вижда полза от него да ми обясни каква е.

    • 33
      3

      Ей, това мангалите не спите! Постоянно сте на пост!

    • 7
      1

      Абе не е като при буферите…щели да си сменят името на Работнички Югославия,че само зидари и бояджии от бившите републики били в отбора.

  7. 7
    16

    тези са наши юноши…
    важно е да насаждаме ксенофобия при буферити

  8. 18
    7

    Ромарио, Педро, яя…… за къв сани тия карпузи При мърльо играехме свръх грозен футбол и резултатите го доказаха. С Белия и Кочев дори да не броим купата, играта на отбора е в пъти по-атеактивна? Единствените добри чужденци които помня са Косоко, Вандер, Пауло, Доре и Кайзер. Всичко друго е пълнеж и компромис.

    • 33
      2

      Алекс , Алекс…Ти изобщо не четеш а пишеш това което предварително е в съзнанието ти. Никой не е казал да се връща Ромарио…За нас би бил полезен играч от неговия тип с много тежък и пътен удар който да е опасен за противниковия отбор и извън наказателното поле. Иначе хубаво си ги изредил само,че си пропуснал: Адам Стаховяк,Томаш Иршак, Абел Анисе, Жоао Пауло, Фернандо Виана, Бобан Грънчаров…донякъде и Сивард Спрокел…Вандер според мен не беше кой знае какво!За това и никой не го поиска?!

      • 2
        6

        За мен пък Стаховяк беше посредствен вратар.А Вандер беше страхотен, но типично по бразилски мързелив.

  9. 34
    2

    За мен Меледжето беше по-добрия вариант спрямо Серкан. Много топки отнемаше, много енергия. Вярно, прави по 1 супер груба грешка на мач, но Серго я има същата слабост. Лъчо се задъхва като дефанзивен, а Радо не знае къде се намира. Педро – не. Много индивидуален, тип бразилец. Иска всички да измами и да влезе във вратата с топката.

    • обаче за един друг футболист, Янко трябва да се развива умствено и то доста!

  10. 30
    2

    Сега ни трябва само Косоко и някой като Ромарио Кортзорг който игра при нас и го запомнихме с много тежък и плътен удар.
    Тия двамата Меледжето и Педро за какво ни са? Педро и преди беше резерва , а Меледжето е мн.рисков и неуправляем.Новите попълнения са добри и тепърва ще показват качествата си, освен това трябва полека лека да се дава път и на момчетата от школата. На тоя етап може да се вземат двама само ако са доказано мн. добри и при изгодни условия и за двете страни и без комисионни.

    • 1
      1

      Даааа, ама преди това трябва и Цветан Василев да се върне!?

    • 46
      2

      Серкан ще стане като Чунчуков. Между другото Милен Гамаков си призна,че в Ботев е бил най-щастлив т.е. (иска да се върне)

  11. 27
    3

    Янко вършише добра работа в дефанза,но не е във форма и няма игрови минути. За 6 месеца може да влезе в час. Абе май без Тошо никой, който е избягал, за никакъв хуй не става!

  12. 12
    3

    pyrviq-ligljo,vtoriq sigurno e svyrshil s futbola>hora za hranilka ne ni trqbvat.

    • 3
      13

      При мъри играеше след това отиде в Левски ще върши работа

      • 14

        Докато будуваш и дежуриш в темите за Ботев по цели нощи, първо търси обяснението” Какво е 1926?”!

  13. 57
    4

    Както и бехме пресказали.
    Тъпото Яя така и не разбра смотаняка смотан че БОТЕВ ПД е единственото място за развитие за него и че в Септември, Октомври, Декември и Коледа го чака само забвение, тъпанара.

    • 2
      13

      хаха, бюреков си сложил 25 плюса

    • 4
      11

      Николай Бареков щял да става учител.
      Учениците: Добре дошъл, бе капут

  14. 11
    24

    Обичам тези момчета с различен цвят дупета.

Коментарите са затворени