Днес Бруно Акрапович влезе в пловдивския футболен фолклор като се оправда с вятъра за загубата от Септември и за останалите само илюзорни шансове за влизане в топ 6, и предпочете да се направи на оригинален вместо да отговори на въпроса: Какво НЕ направи ръководството, какво НЕ направи той и какво НЕ направиха футболистите, за да не се изпълни поставената цел – Топ 6?

Бруно го обърна на “Ти” към представителя на PlovdivDerby.com и го прати да търси другаде отговорите на въпросите! “Вие винаги вземате информация, която не е проверена, така че може и сега да вземете информация от някой друг! Това е отговорът ми към теб, защото ти много добре знаеш, какво говоря аз!” След това си откровение Бруно насочи въпрос на колега, касаещ бразилците Уирис и Елитон, към репортера на PlovdivDerby.com, който трябвало да отговори вместо него. След като научи, че информацията не е с първоизточник PlovdivDerby.com Бруно все пак реши да отговори: “Тази информация не е истина. Аз няма какво да крия, за това питайте мен, не някой, който ще ви даде лъжлива информация”. Ето какво последва като отговор на твърденията във въпросната статия:

Какво каза Бруно за Елитон: “Елитон искаше да си ходи, защото му липсва семейството. Той има договор! Казах му да проведе разговори с президента, защото има договор с нас. Или ще продължи с нас или нещо друго ще се случи. Може да бъде глобен!”
Какво се твърди в статията с първоизточник Меридиан Мач за Елитон: “Двамата бразилци в Локо (Пд) са пред раздяла с клуба. Елитон Жуниор сам е изразил желание да си тръгне. Предстоят преговори, но халфът, който за два сезона записа 26 мача за „черно-белите“, в повечето случаи като резерва, няма да е в групата и за днешния двубой със Септември.”

Какво каза Бруно за Густаво: Той е едно младо момче, което е част от юношите на клуба. Не мога да му давам шанс пренебрегвайки Парвиз Умарбаев, Банович, Янко Ангелов и Митко Илиев. Той трябва да върви напред, но такива писаници, че ще бъде преотстъпен само му нарушават психиката.

Какво се казва във статията за Густаво: “Дошлият със съдействието на Кузман Маринков Уирис Густаво де Оливейра е по-перспективен и е харесван от някои от приближените до Христо Крушарски. Бруно Акрапович обаче е категоричен, че към момента, въпреки че тренира с първия отбор, той трудно би се конкурирал за титулярно място.

Предвид това, че той дойде от същата школа, от която на „Лаута“ взеха и Даксон Да Силва, а и е само на 18 години, „черно-белите“ ще търсят отбор, в който той да се обиграва. Няма да е изненада, ако Густаво бъде преотстъпен във Втора лига като Локо продължи да му плаща заплатата, твърди „Меридиан мач“.”

Адвокати на Меридиан Мач няма да ставаме. Сами преценете, дали има разлики в написаното от тях и казаното от Акрапович. Само ще ви припомним, че преди няколко дни Бруно Акрапович избра именно Меридиан Мач, за да отговори на Симеон Райков и Гочо Василев, а от тогава насам най-големия спортен ежедневник бълва топ новини за черно-белите. Точка по тази тема.

Връщаме се обаче на една много интересна реплика на Бруно Акрапович: “Аз няма какво да крия, за това питайте мен, а не някой, който ще ви даде лъжлива информация!”

Точно тази реплика няма как да мине метър. На 14 февруари дни преди първия мач на Локо Пд с Левски репортер на PlovdivDerby.com e на Лаута, за да чака Христо Крушарски за интервю, след като часове преди това собственикът на Локомотив Пловдив е бил на среща с кмета на Пловдив. Бруно Акрапович се появява на стадиона за тренировката на Локо Пд. Между него и репортерът на PlovdivDerby.com се провежда следния разговор:

Репортер на PlovdivDerby: Г-н Акрапович бихте ли искали да направим едно интервю преди рестартирането на шампионата?
Бруно Акрапович: Не, сега не е удобно!
Репортер на PlovdivDerby: Разбирам, нямаме уговорка! А ще организирате ли пресконференция, на която да ви попитаме за селекция, подготовка, предстоящите мачове?
Бруно Акрапович: Ако има интерес ще организираме!
Репортер на PlovdivDerby: След като аз ви питам, вероятно и другите колеги биха имали въпроси. Говорим за Локомотив Пд и обществен интерес винаги е има.
Бруно Акрапович: Добре!

Така, след като Бруно Акрапович бе поканен да даде интервю и отказа (има това право) и след като бе подканен да говори на пресконференция (Избра интервю в официалния сайт и още едно такова в Меридиан Мач) – той заяви днес да питаме него!

Къде, г-н Акрапович, да ви питаме? Днес пловдивските журналисти ви срещнахме за първи път, след като се завърнахте от подготовка и започнахме да ви питаме, но вие отговорихте така: “Вие винаги вземате информация, която не е проверена, така че може и сега да вземете информация от някой друг! Това е отговорът ми към теб, защото ти много добре знаеш, какво говоря аз!”

За информация на г-н Акрапович и всеки друг, който обвини PlovdivDerby.com за публикуването на непроверена или лъжлива информация, бихме желали да изясним следното: Всяка една информация, публикуванa в PlovdivDerby.com, е проверена при минимум два достоверни източника.

Бруно Акрапович е добре да знае, че PlovdivDerby.com е единствената медия, която не се е упражнявала да пише коментари и анализи на негов гръб, а напротив, винаги сме се старали да му дадем спокойствие за работа и възможност да разгърне потенциала си! Докато едни го наричаха физкултурник и какво ли още не, в PlovdivDerby.com винаги сме заемали неговата страна, твърдейки, че той бе единственият, който “извади топки” да направи чистка в Локомотив Пловдив.

И накрая ще публикуваме списък с авторските новини свързани с представителния отбор на Локо Пд, които PlovdivDerby.com сме публикували от началото на годината. Нека Бруно Акрапович каже, коя от тях не е проверена и не отговаря на истината!

19.02.2019: Локо успя да картотекира само един от новите за Септември!
13.02.2019: Лоши новини в Локо Пд! Мустафа Абдулахи със съмнение за скъсани връзки!
13:02.2019: АНКЕТА: Оценете зимната селекция на Локо Пд!
11.02.2019: Локо Пд се прибра от Турция
05.02.2019: Шефове на Локо Пд пристигнаха в Турция
01.02.2019: Петър Главчев във Верея, но оставането му не е сигурно
24.01.2019: Акрапович остави Симеон Райков в Пловдив и разкри 3 нови попълнения
24.01.2019: Акрапович показа вратата на още един черно-бял юноша!
20.01.2019: ПЪРВО в PlovdivDerby.com: Локо Пд започна преговори за договор с Мохамед Айдара!
18.01.2019: Нов халф пристига в Локо!
02.01.2019: В Локо чакат Бруно за селекцията

Както всеки може да види, авторската информация свързана с представителния отбор на Локо Пд, публикувана в PlovdivDerby.com през последните месеци, е изключително оскъдна! В медията ни най-често препечатваме официалните съобщения от сайта на Локомотив Пловдив, за да не създаваме излишно напрежение около г-н Акрапович и водената от него селекция, която видимо изпитва трудности в Първа лига!

Непроверени информации до нашите уши достигат много, г-н Акрапович! Важно е, кои от тях сме направили обществено достояние, след като сме проверили и кои не виждат бял свят! Постарахме се да ви предоставим списък!

Попътен вятър*, г-н Акрапович!

*Bugarski izraz koji želi uspjeh

автор: Андрей Спасов

Съжаляваме, в момента няма никакви анкети.

117 КОМЕНТАРИ

  1. до преди 5 часа Бруно водеше в анкетата… изведнъж анкетата стана неактивна и се появиха 120 нови гласа против. Дали пък някой, случайно, не подмени цифричката. Така без да иска за да се изкара прав. Кой ли е този магьостник??

    Освен това става ясно, че локомотивци са 80%, а ботевисти 20%….
    Андрешко май пак сам си го заби като онзи път с 12 годишния основател на сдружението

    Нали знаете – вола като рие му пада на гърба

    хахаха

    • Андрешко е голям смешник – сам си го забива надълбоко

    • май е време Крушарски да ги осъди. нека покажат логовете да видим как е “постигнат” този резултат
      манипулатори и интриганти

  2. 4
    3

    я! адвокатската мастия не била умряла. Дълго се криеше в дупката си чакайки загуба на Локо. Мислех, че е умрял от злоба след Левски

  3. 5
    2

    Днес за пореден път стана ясно, че алкохолика Горд носител на подарените купи 2017, който е напуснат от жена си е подлога на адвокатите. Плащат му по шише ракия за да клевети в тази клоака
    Жалко нали!? И Монката е по-умен от него

    • 4
      3

      той има много никове – всичките локомотивски, но това същество не е стъпвало на Лаута.

  4. 4
    4

    Тази жълта клоака пловдив дерби, може лесно да бъде пратена в забвение. Единственото което е нужно е ръководството на Локомотив да направи един РАБОТЕЩ клубен сайт със ВСЕКИДНЕВНИ новини и репортажи за Локомотив и един свободен форум за феновете. Имаме пресаташета ама май си клатят само краката. Крушарски, я ги размърдай малко тези търтеи, дето ги хрантутиш!!

      • ми взимиети от фонда на фондовете… като нас

  5. отговор до трола на адвокатите, кото пише с различни никове
    6
    6

    И за да завърша. Само Локо! Само Крушарски!Да живее Бруно !Тово е моето Локо! Ние сме хиляди в Пловдив! Купата е наша! Да отидем в Търново следващия мач и мощно да подкрепим отбора!

    • Отговор до жълтия трол, който пише с различни никове
      1
      5

      Хахахаха, разкрит си – ти си болна, крива жълта глава!
      Това може да го напише само жълтур! Хиляди били, като на мача със Славия ли?
      Хиляди били хахаха…ми напълнете си базата де!

    • 2
      2

      ти си мислиш, че “ще ме разкриеш” като пишеш от моя ник и сам си отговаряш от друг.
      всъщност ти си разкрит – ти си онзи алкохолик, който е на заплата при мутргавите адвокати – оигиналния му ник е Горд носител на подарените купи 2017

  6. 8
    6

    Искам да задам само един въпрос (елементарен) на противниците на Бруно:

    Кой български или чуждестранен треньор може да направи български отбор (дори и с милионите на Дормуша), който да победи Лудогорец и Левски на техен стадион?!

    Моля отговаряйте с имена, а не с предварително написани тролски плеади.

    • 4
      5

      Виж сега…монетата винаги има две страни!
      Ако трябва да похваля за нещо Бруно е, че единствено той имаше “топки” да подмладява отбора и показа пътя на готвачите, които играеха когато си поискат. Освен това Бруно прави селекция тип”без пари” затова казвам, че който и да дойде на негово място Локомотив няма да заиграе, като Тотнъм, щото тия футболисти повече от това не могат. Но за мен лично е слаб треньор и пример за това е голът на Тракториста от центъра, за който жълтите ще ни подиграват поколения напред. Мога още много аргументи да ти извадя, че Бруно е един физкултурник, който при това се държи много арогантно с футболистите.Даваш ми пример с победите над Левски, Лудогорец и папагалите.Ок..чудесно, и аз се радвам, но да видим, как бяха постигнати – паркиране на рейса пред глупака Луков и напред, ако стане. А какво ще кажеш затова, че ние не можем да се надиграваме с отбори, като Септември, Етър и дори верея, която ни направи за смях, щото ако беше влезнало тяхното положение накрая тоя мач го губихме! Кротни се малко, слез на земята и си свали розовите очила. Научи ги да бягат, като коне и да се защитават, но вкарат ли ни гол и трябва ли да атакуваме тактиката на твоя човек се сгромолясва и всички виждаме, какви са резултатите!

      • 4
        3

        казах без клиширани пледоарии писани в адвокатски офис…
        но ти просто си заработваш алкохола.

      • 2
        3

        г-н трол, как се престраши да използваш отдавна компроментирания си оригинален ник?!

        Самия факт, че мислиш Бруно за “слаб треньор защото ни били вкарали гол от центъра” говори какъв глупак си.

        Като прибавим и “аргумента” за “рейса” и направо ми става мъчно за теб.

        Бягай сега при адвокатите за да измислите нещо актуално.

        И запомни от мен – БИТА КАРТА СТЕ!!! Можете само да ЛАЕТЕ

        • 4
          2

          Делян Коматевси, Стикс, Ъ колкото и различни ника още да употребиш си все същия един класически манаф на Крушарски…нищо повече! Колкото до гола от центъра, ти как да разбереш, като нямаш повече от две криви гънки в мозъка, крива жълта глава? нямам намерение да ти се обяснявам болен олигофрен! Ти щом не можеш да разбереш, какво искам да кажа е безсмислено да ти се обяснява! Само ти не разбра, че тракториста откъдето иска оттам може да му я вкара на глупака луков, нали дебил коматевски? Кой трябва да им прави разбор и да им говори на футболисти, Тъпанар коматевски? Абе не ми се занимава с крива, дебилна коматевска глава, като теб, платен гнусен трол на крушарски

          • 2
            3

            не знам за какви са тези Делян Коматевси, Стикс, Ъ, но явно ти си по многото никове.

            няма ли да отговориш директно на въпроса?
            Иначе на всички става ясно, че си трол и лъжец!

      • 2
        2

        А твоя любим Киров колко пъти победи Лудогорец и Левски?

      • 3
        1

        Нека и аз да кажа няколко думи. Продължаваш да говориш едни и същи лъжи , на които вече ти е отговаряно стотици пъти . Но ти горди глупако си знаеш твоето , едно и също като ……латерна. И все пак ще ти отговоря отново. 1) за гола на Неделев , да стана , но това просто е куриоз.Защо трябва да се срамуваме от това. И ние имаме много неща , с които можем да се базикаме с тях. Но не , ти не си правиш труда да им отговориш подобаващо . Нима голът на Умарбаев не е повод за базик с тях. 2) за паркирания рейс – абсолютна лъжа. Това е една добре обмислена тактика и само добър отбор може успешно да я прилага. Ако погледнеш добросъвестно и ти ще го признаеш. Що се отнася за мачовете със Септември и другите изброени ти предлагам да изгледаш повторенията с тях и пак ако си добросъвестен ще го признаеш. 3) За съблекалнята отново лъжеш . Повтаряш глупостите на изгонените и в немилост играчи . А защо не вярваш на Митко Илиев , аз вярвам на него. Пиша ти това надявайки се , че ще се вразумиш и промениш . Ако не преглътнеш егото си в името на доброто за Локомотив , значи не заслужаваш нашето внимание.

      • виж сега… човека иска просто отговор и излишно каза без пледоарии..

        Обаче ти, понеже не можеш да отговориш и понеже работиш като трол-провокатор написа, или по скоро ПРЕПИСА, предварително подадена ти пледоария.
        За кой работиш и колко ти плаща? Може ли и мен да уредиш – аз съм по-умен от теб и ще свържа по-добра работа на господарите ти

    • 3
      2

      И все пак би ли отговорил КОНКРЕТНО на КОНКРЕТНИЯ и елементарен въпрос.

      Нали се сещаш как се наричат същества, които бягат от въпроси?!

      • 2
        4

        Сещам се как се наричат – дебилна крива коматевска глава!

        • 2
          3

          ама пак не отговаряш на въпроса!!!! хахаха
          яж ми хуя платен жълт трол! прост си като галош

  7. отговор до трола на адвокатите, кото пише с различни никове
    7
    4

    Г-н Трол (ака горд носител на олигофрения и шише ракия),
    кой ти дава право да говориш от името на “феновете”?! Кои сте тези фенове? Кажете си имената, а не се крийте зад едно ПРАЗНОТО заглавие – фенклуб. Нека да знаем кой се опитва да изгони собственика на отбора. Нека да знаем кой да държим отговорен за финансирането на отбора когато това стане. Имайте достойнство – излезте и кажете – ние Иван, Петкан и Драган може да го направим по-добре. Ама не го правите. Защо? Ами защото НЕ МОЖЕТЕ! Защото сте просто тролове!

    Престани с тази клиширана и изтъркана лъжа за публиката!
    Публиката я изгониха потниците с изцепките си срещу Коко. Публиката я гониш ти и такива като теб, които не спряхте да ръсите омраза към играчите и ръководителите на Локомотив.
    Колко беше публиката по време на вашето управление? Колко е публиката в Коматево? Колко е публиката по другите стадион и в БГ?Кой я изгони? Крушарски ли?
    Ти как смяташ да я върнеш – като ликвидирате отбора и го вкарате в А окръжна ли?

    Да, харесва ми, че Локомотив има отбор който може да бие Левски в София. Но явно на теб не ти харесва. Защо, бе клепар. Кога сме имали по-силен?!

    Смешен си! и като си помисли човек, че го правиш за шише ракия…

    • 8
      4

      ХА ХА никога според тебе ЛОКОТО не е имал по-силен отбор от този???? ХАПЧЕТАТА, СЕЛСКИ. Не ги забравяй! Взимай ги редовно!

      • отговор до трола на адвокатите, кото пише с различни никове
        3
        6

        хаха. дай примери драги! ФАКТИ!!!
        И хапчетата ти ги отстъпвам – повече са ти нужни.

        И си смени ника – ти не си от ЛОКО

      • 3
        5

        ЛОКО, ти защо не писа коментар след мача с Левски. Издаваш се, майна!!

      • 2
        5

        как искаме да ти вярваме, бе човек, като ти мразиш Локо?!
        Може да си избереш какъвто искаш локомотивски ник, но калта под ноктите ти си остава и те издава

    • 2
      5

      Г-н Кометевски циганин, а на теб кой ти дава право да говориш от името на “феновете”?
      Вие кои сте, и колко сте чикиджия? Ти си един форумен глупак, който се мултиплицира тук с 10 ника и най-нагло мен ме обвиняваш в това, а аз за разлика от теб, палячо си пиша с този ник! Ти си ония лъжец, на който звездите му говорили…пардон админа на сайта, че аз и Todor The Great сме един и същ човек, а ние дори не се познаваме, но на теб лъжлив циганин админа ти казал. Само това е достатъчно да се видиш, какъв форумен клоун си. С колкото локомотивци да говоря никой не харесва твоя сайбия, който или те е@е, или ти плаща тук заедно с още един глупак, като теб да го защитавате. Няма как по друг начин да си обясня, че ти и другия трол на Крушарски не спите, дебнете само някой да каже дума срещу тоя цървул или срещу босненския физкултурник и започвате яростно да го защитавате и да обиждате всеки, който понечи да каже лошо дума срещу работодателя ви от Говедарци.И какво толкова бях написал, не че съм длъжен да ти давам обяснение? Написах нещо, което е точно така, че ако искаме по-добри резултати, трябва по-силен отбор, а за да имаме такъв Крушо трябва да отпусне пари на Бруно за селекция, а не да го оставят сам да се чуди откъде да намери, някой който да му свърши работа. Слушай интервютата на Бруно…той сам си го казва, че твоя любовник няма пари за качествени футболисти и той сам да си търсел такива, които да били свободни агенти и да са склонни на ниски заплати. При тия условия, какви футболисти си мислиш, че ще дойдат – ами такива дървета, Като Аралица и Посеркович, които откакто са дошли имат по 2-3 гола.Аз не се сърдя нито на Аралица, нито на Посинкович, щото те толкова си могат…не могат повече от това. С този бюджет – толкова.Но ти ги превъзнасяш все едно са Меси и Неймар, а отбора играе, като Тотнъм.Физкултурника от босна е пътник, щото се държи, като цербер с играчите и в момента е стъпнал върху динена кора! Той даже е паднал, но се изчаква да свършат мачовете за ду му покажат вратата към изхода на Лаута.Но не ми се говори с теб, щото аз с лош човек мога да се разбера, но с прост не мога.

      • 2
        2

        смени плочата. Тези лъжи ги пишеш под всяка статия за Локомотив. Мислиш ли, че някой изобщо си прави труда да ги чете?

      • 2
        1

        Мога да ти отговоря, но няма смисъл защото съм го правил вече много пъти.
        Ти не си тук за отговори. Ти си тук защото ти плащат

        • 1
          2

          Крадеца вика дръжте крадеца!

      • 2
        2

        Да наречеш Аралица, който е желан от поне 10 отбора, дърво… си е ебати олигофренията.
        Абе шемт, всички знаем, че мразиш Локомотив, ама не е нужно да ставаш за смях с подобни тъпизми

        • 1
          2

          Всеки го иска и всеки вика вземи го ти, крива помашка жълта кратуна!Да говорим с резултати, Кретен!
          Колко мача има Аралица, и колко гола е вкарал?
          Същия въпрос и за другия ти любимец Посеркович!

          • 1
            1

            говориш глупости и не отговаряш на въпросите. толкова е лесно човек да те разобличи!
            чак се писал и ЦСКА, а то – горд носител на олигофрения – платен трол и адвокатска подлога и известен алкохолик

      • 5
        1

        Ти защо не поговориш за дълговете които плаща Крюшо какъвто и ще клоун да е и кога най-после ще излезе някой и да даде отчета на финансовите потоци по времето на вас “спасителите”?!

        • 3
          2

          защопто той не е тук да отговаря, а да клевети.
          просто алкохолик, напуснат от жена си. адвокатите му плащат с ракия

  8. 7
    3

    А ве мангали насрани, сега PlovdivDerby ли ви е проблема ?

  9. 6
    4

    абе я му бийте шута на тоя рязан пръдльо, дета са праи на голям треньор. Вижте му само тактиката във всеки мачи ще разберете що за треньор е!

  10. 5
    4

    съде Локото на него! Ний мангалити от Стулюпиново ходим с каруцити на мач, вързвами конете по дървета в гората и хоп прескачами оградата -бес пари голям кеф . Пак паднахми и питам каде са скри бай Крушан -никой отговор не дава. Ава селски бек говидарски -или опраяй локото или са махай от тук . Писна ми ,само са ядосвам .Ей ся ше ида да набия Айшето ,щото паднахми от тия слабаци Октомври ли бяха, дикември ли бяха..

    • 3
      4

      И тримата циганина, вълчо глупака и 1912-2010г.все имате претенции, че коментираме случващото се в БотевЪ, така ли е? Резонно е и да ви питам вие чий член търсите в темите за Локо, на ЕЗЕ? Вие си имате Доре, затова си гледайте вашия отбор, и на Доре керестето!

  11. 6
    5

    Гледам змиите на Лаута дочакаха своя звезден миг – Локо падна и сега е техен ред да гонят. и плюят.
    Не видях нито един техен коментар след мача с Левски. Нито един не излезе да каза, че Локо беше ощетен за пореден път и изпусна победата. Но сега са първи – дълги и безсмислени коментари, които ги виждаме след всяка загуба. Хич обаче не си задават въпроса – кой би го заменил и дали Локомотив пак няма да се напълни със готвачи ако това стане.
    Да Бруно си има трески за дялане като всеки човек, но смяната му да по-добро ли ще доведе?!!
    Едва ли обаче змиите се интересуват от това? Те просто искат да го изгонят защото им пречи. Защото не ги слушал….
    Колко жалко е това, но като гледах филма Гордост и Позор хич вече не се изненадвам от този народ. Лаута е гнездо на змии и само човек като Г. Илиев може да промени това.

    • 6
      3

      Ти, ДЕЛЯНЧО СЕЛСКИ, кой ти дава право да говориш от имено на ИСТИНСКИТЕ ЛОКОМОТИВЦИ? Кой и с какво изгони публиката на Локото от стадиона? Може би някой спортен сайт? Заставаш зад Бруно и Крушарски…. ТВОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ! Значи си доволен от представянето на отбора, от селекцията, от транферната политика ,от положението в школата………… Доволен си от факта, че се налагат юноши, които знаят какно е да носиш емблемата на ЛОКОТО? ТОВА Е ТВОЕТО ЛОКО ,КОЕТО ИСКАШ ДА ГЛЕДАШ ……ами тогава защо стадионът е празен? Не ми се оправдавай с жълтите, с времето или спортни журналисти……

      • 3
        4

        Като гледам писал си отговор под чужд ник , но това не е проблем . Ще то отговоря. Публиката беше изгонена от “потниците” , които гориха клада на средата на терена и го нарисуваха с пречупен кръст .Те прекъснаха по варварски начин дербито с Ботев. Те не даваха билети за мачовете на Локомотив на по възрастните , защото не знаят песните им и по време на мачовете не подскачали . Забрави ли това , а “ЛОКО” ? Ти защо не си доволен от селекцията , защото я направиха професионално и ти не можа да попречиш ли ? А школата работи добре и вече дава плодове . Това го призна и ФУТБОЛЕН човек , като Александър Станков. Ти защо не си доволен ? Може би заради това , че твоите деца не бяха толерирани в школата ли ? Засега толкова, повече няма да се опитвам да ти отговарям , защото няма смисъл.

        • 3
          3

          Никът си е мой, а не на някакъв СЕЛСКИ БЕК .След като на тебе, СЕЛСКИ ,ти харесва организацията, селекцията и играта на ЛОКОТО. явно си готов не за шише ракия ами, за пакетче семки да говориш ГЛУПОСТИ. Сега на стадиона ПОТНИЦИТЕ ли забраняват да идва публика ? Само не ми се прави на ОТВОРКо и да ми говориш от името на феновете!!!! Говори си от твое име и си чопли носа !!!!

          • 2
            4

            ника си го сменяш през ден… и пак миришеш от далеже.
            СЕЛСКИ СИ ТИ – това всички тук го знаят

      • 3
        3

        Г-н Трол (ака горд носителщ на олигофрения и шише ракия),
        кой ти дава право да говориш от името на “феновете”?! Кои сте тези фенове. Кайете си имената, а не се крийте зад едно ПРАЗНО заглавие – фенклуб

        Престани с тази клиширана и изтъркана лъжа за публиката!
        Публиката я изгониха потниците с изцепките си срешщу Коко. Публиката я гониш ти и такива като теб, които не спряхте да ръсите омраза към играчите и ръководителите на Локомотив.
        Колко беше публиката по време на вашето управление? Колко е публиката в Коматево? Колко е публиката по другите стадион и в БГ?Кой я изгони? Крушарски ли?
        Ти как смяташ да я върнеш – като ликвидирате отбора и го вкарате в А окръжна ли?

        Да, харесва ми, че Локомотив има отбор който може да бие Левски в София. Но явно на теб не ти харесва. Защо бе клепар. Кога сме имали по-силен?!

        Смешен си! и като си помисли човек, че го правиш за шише ракия…

  12. 3
    8

    Една истина може да бъде казана по много начини. Едни думи, извадени от контекст могат да значат нещо съвсем различно.
    Андрешко го знае много добре и го използва за да манипулира ИСТИНАТА.

    Андрешко, не всички сме на нивото на гордия носител и на другите тролове на фенклуба на адвокатите.
    Има и такива, които виждаме по далеч от носа си и такива номера не ни минават.

    С тази статия ти просто се включи във войната срещу Бруно и ръководството. Последствията ще си ги носиш.

    Истинските локомотивци застават зад Бруно защото измете готвачите от Лаута и въведе РЕД И ДИСЦИПЛИНА! Който исйа да е футболист и да ходи по баровете – да си търси друг отбор.
    Вие- неприятелите на Локомотив порсто дочакахте своя момент – първата загуба на отбора и веднага изпълзяхте от мишите си дупки. Плюете, викате ОСТАВКА, а предложения??!! Кога?!

    • 5
      5

      Има предложения про форма, да си чешим езиците! Сомо Г. Илиев може да оправи Локо?! Защо ровим кокалите на човека? Той(Бог да го прости) е в небитието! Вижте настоящето! Един от потниците, кликата на Колеви и разни клакьорчета около тях, да застане и да заяви:Аз намерих по-заможен, докарах го и след една година, две сме на върха! Има ли такъв? Няма! Спрет да плюете Крушарски! На този етап е възможна само смяната на треньора! Аз не съм потник, клакьор, аз съм истински фен на Локомотив и живея с болките и радости те на този отбор! Горе споменатите не милеят за отбора, и са в основата на раз единението на феновете! Спомнете си, в,, Б” група в Казанлък бяхме над 15000 на мача, но бяхме единни и обичахме отбора си истински!

      • 6
        4

        Виж, ТОЧЕН! За какво играе отборът на ЛОКОТО ?Може би за да оцелее в групата? Ако нямаме високи цели поне да обиграваме юноши, които знаят какво е да играеш за ЛОКОТО? Публиката иска да вижда дух в отбора, а не ЦИРКОВА ТРУПА ОТ наемници, които им е през оная работа за какво ритат. ТОГАВА, ТОЧЕН, публиката ще се върне на стадиона и ще подкрепя отбора навсякъде.. РАЗБРА ЛИ, НЕТОЧЕН????

        • 3
          5

          сега пък и ПРАВИЛНИЯ… абе от километър миришеш на алкохол. как си мислиш, че ще ни заблудиш, че не си ти!!??

          Юношите драги се обиграват в много отбори от Б група – примери Законов, Юсуф и много други. Ако беше локомотивец щеше да го знаеш! Кой уважаващ себе си отбор обиграва юноши в първия си отбор??!!

          Играем за да обиграваме отбора, който победи Левски в София. Това пречи ли ти?!

        • 2
          2

          Правелния, ако беше по-задълбочено прочел това което съм написал, щеше да отговориш, намерих те ли нужния ни собственик с многото пари, А? Ти си от плюнкаджиите, и с нищо не доказваш, че имаш конкретно виждане или предложение за бъдещето на Локо! Ти си даоста от понятието за истински фен!

        • 3
          2

          Абе загрижения за юношите да те питам по времето на Георги Илиев колко юноши имаше и защо не му скачахте?!

      • 4
        5

        Казвам, че само силен човек като Г. Илиев може да изгони смиите.
        За другото си прав.
        За треньор – ти наистина ли вярваш, че може да се намери по-добър треньор от него в БГ, които да оправи положението и да направи отбор който може да бие Левски в София? Дай пример моля?

        • 1
          1

          Струва и се, че той вече е при нас! Не трябва да помага само, а да започва сериозно действие като треньор! Спомнете си, че при него не беше отбора ни зле както сега! Дано не бъркам, мнението ми не налагам, а само го споделям!

          • 1
            1

            не си спомням да сме били Левски а него.
            Когато нещо не върви първичната реакция на повечето хора е да викат ВЪН! После идва нов, прави няколко загуби и пак отново започват виковете ВЪН.
            Аз смятам, че Акрапович работи правилно и резултатите ще дойдат. Просто трябва постоянство и лидер на отбора.
            Казвал съм го много пъти – за мен единственият по-добър е Дерменджиев и това вече се вижда от играта на Левски. Играха добре и въпреки всичко щяхме да ги бием ако бяха дали засадата. Това говори нещо

        • Циганьори, не се плюнчете много, ами махайте физкултурника и да го замести Сашо Станков!
          Цирка трябва да продължи. Не че сега не сте смешни, но мисля, че можете и повече!

    • 4
      3

      Ти, ДЕЛЯНЧО СЕЛСКИ, кой ти дава право да говориш от имено на ИСТИНСКИТЕ ЛОКОМОТИВЦИ? Кой и с какво изгони публиката на Локото от стадиона? Може би някой спортен сайт? Заставаш зад Бруно и Крушарски…. ТВОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ! Значи си доволен от представянето на отбора, от селекцията, от транферната политика ,от положението в школата………… Доволен си от факта, че се налагат юноши, които знаят какно е да носиш емблемата на ЛОКОТО? ТОВА Е ТВОЕТО ЛОКО ,КОЕТО ИСКАШ ДА ГЛЕДАШ ……ами тогава защо стадионът е празен? Не ми се оправдавай с жълтите, с времето или спортни журналисти……

      • на теб няма повече да ти отговарям, горди носителю на…
        Ти си алкохолик и клеветиш за пари

  13. 4
    5

    Едно е ясно” Кой” ви плаща да правите интриги срещу ЛОКОМОТИВ Пловдив!
    Призовавам Всички Локомотивци да спрат да влизат в измисления Жълт сайт!

  14. 10
    1

    Обръщението към “представителя на PlovdivDerby.com” и направлението, което му даде Бруно, най-вероятно е продиктувано от факта, че го е виждал на масата във “vip” стаята на вторият етаж на стадиона в компанията на Румен Руйчев, Росен Коруев и т.н
    Появата на информации за клуба най-вероятно идва оттам, та затова вчера го прати да дири инфо другаде!
    Аз, от своя страна, обещавам на
    “представителя на PlovdivDerby.com” , че в момента, в който го срещна на стадион “Локомотив”, ще му се представя най-учтиво с име и фамилия и на “ВИЕ” ще получи направление за още въпроси и отговори.
    Бъди сигурен, господин представител!

  15. 5
    3

    Андрей , нека и аз да те питам . Какво ти говори това заглавие : ” Акрапович обяви виновните : Вятърът и Plovdivderby,com! ” . Ако го прочетеш какво ще си помислиш? Къде в интервюто Акрапович е казал, че ти си виновен . Това е лъжа номер 1. В интервюто Бруно казва : Вятърът ли е виновен или нещо друго в главите на играчите. Ти казваш само първата част от изречението и забравяш втората. Това , ако не е лъжа е най-малкото манипулация и насочва мислите на четящите в съвсем грешна посока. Имаш и други такива подвеждащи заглавия . Така, че не се прави на ” ощипана мома” .

    • 2
      3

      отговор няма да получиш.
      Андрей, е изкусен манипулатор и тънко сее интриги на Лаута. До момента в който го разберат спрат да влизат в сайта ми….

    • Манго, ти видя ли заглавието на статията в Спортал и те ли са жълтури?

  16. 14
    3

    Забавленията в катуна нямат край! Повей ветрееееее

  17. 21
    4

    Номади! Как е вятъра днес ? 😁😁😁😁

    • 8
      13

      Като високата трева на Мъри Стоилов😛😛😛😛😛

  18. 17
    3

    Първо искам да кажа, че в Локомотив се дават редовно заплатите, колектива бил сплотен, треньора има свобода да коли и беси сам, решава всички спортно – технически събития според собствените си виждания, човек си задава въпроса какво точно става в отбора с оглед резултатите, а реално нищо не става толкова лошо, Локомотив е там, където заслужава в този момент, няма да изпадне това е ясно, няма и да влезе в 6-та и това е ясно, надава се страшен вой за нещо, което реално няма защо, а може би феновете на Локомотив гледат не реално на нещата, просто футболистите са на такова ниво и не могат повече, може би и треньора ги стопира в дадени моменти да атакуват повече и ги учи повече да се защитават, без да водят те играта и събитията на терена, Бруното сам си е виновен той ги тика към такава игра, а после се оправдава с …………

    • 10
      5

      Бруно вече е разкрит, че е въздухар и физкултурник! Научи ги само да тичат, като коне цял мач и тва е.Вчера състава му беше готов-същия като с Левски, но с един офанзивен халф повече в лицето на Умарбаев.Нищо, че Парвизката не е класически плеймейкър…той е да ти играе зад нападателя.Да не говорим за преквалификациите на Бруно да прави крило-бек или дефанзивен халф-бек.Нали обаче трябва да играят любимците му от квартала – Посеркович, Аралица и т.н.за сметка на Момчил и Ожболт.Слаб треньор е! По-виновен в случая е Крушо, който няма пари за качествени играчи.И Липи да ни стане треньо е все тая!

      • 11

        Не си прав за тренюра според мен, ние нямаме повече пари за заплати от Локомотив, но Белия някак си подбира играчите мноооого по -добре от Бруно, да не говорим, че и пари носи от трансфери за Ботев, на Бруното му се обаждали за някой но всеки ги иска без пари, факт е , че при Акрапович Локото не е същия отбор, който аз наблюдавам от 30 години, затова си мисля, че в случая или спъват играчите Бруното или той толкова ги разбира, че губи почти от всички по – слаби отбори, сега и новите, които взехте са с договори за 3 години, ако го изгоните ще стане МАЗАЛО с тия Сърбо – Хървати , абе кофти е положението, трябва някакъв баланс да се намери

        • 1
          5

          Досега Локомотив освободи не малко футболисти и не е станало МАЗАЛО . Така, че ти си гледай Ботев и не се меси в чуждите теми . А на онзи над тебе ще кажа , че той отдавна е ИЗЧЕРПАН и коментарите му са едни и същи вече няколко години. Латерната си е …….латерна.

      • 2
        5

        оооо алкохолик, ти си бил жив бе! Къде беше след мача с Левски?
        Да не получи инфаркт?

        Честито, дочака момента си пак да “блеснеш” и агитираш против Бруно. Наслаждавай се, зашото утре може да ти се наложи пак да се покриеш.
        Само презрение за алкохолици и платени тролове като теб!!

    • 6
      1

      Ааааааа, не така. Голям го вадехте, затова ви бъзикаме. Първа шестица, купи разни…
      Бития – бит, БАН си е Бан. И сте бити и сте бани. Пийте си от чашата с горчилка, която сами си забъркахте.
      И както казва ВАШАТА лИгенда… дейба ваща…….циганска.

  19. 13
    9

    Не повече от 220 души бяха на Лаута въпреки добрият старт с равен срещу Левски на “Герена”.Da vyrnem cigynite na stadiona,inak ni grozi zakrivane!!!

    • Мангал, много ми е интересно колко очакваш да е публиката като мача е в работен ден, в 14,30? Като си избягам от работа и ме уволнят ти ли ще ми храниш децата?

  20. 13
    8

    В случая Спасов е прав! Не че статиите му за Локото обикновено са намазани (индиректно) с катран а за любимия му отбор с мед, но в случая е прав!
    Акрапович е пътник и скоро ерата му свършва!
    Андрей, защо обаче не “човъркаш” още? Трябваше много по-рано. В Локомотив Пловдив видимо нещата са тотално сбъркани! Какви играчи минаха през отбора, какви треньори и пак нищо не върви? Сега банда анонимници и анонимен треньор, директори-нефутболни хора. Сега поредния-скиор. 4 години приказки, обещания, лъжи и всеки полусезон едно и също! Нова селекция, освободени играчи, нулева реакция от страна на ръководството при съдийските брадви във всеки мач на Лоиомотив…
    На практика, много баби, а детето от хилаво-по-хилаво!? И продължава да слабее! Отбора отива към Б група, а никой-нищо не пише като анализ? Само мълчание и цитиране на изцепките на треньор или президент!?
    По принцип plovdivderby е най-посещаваната пловдивска медия и с право, защото наистина почти всичките и публикации са верни, но защо не се търси истината за провала на Локомотив? Защо са тези имитирани и тъпкани с омраза форуми? Защо се пускат разни анкети с предизвестен резултат, където пак хейтърите натежават при резултата?
    Локомотив на практика умира бавно, бавно, а оправданието срещу това е- “кой ще дава пари?” Да, има го и този момент, но когато отбора ежегодно пропада, а стадиона вече е празен? Каква е ползата от такова съществуване и “имането на пари”? Преди години, когато Ботев беше зле през няколко дни четяхме статии как клуба трябвало да бъде соасен, как без Ботев не можело и т-н. Ами редно е сега масово да се пишат такива неща и за Локомотив. Да се дава трибуна, както на защитаващите сегашното статукво, така и на тези, коио не го одобряват, за да се реши проблема и този клуб да тръгне нагоре, където му е мястото. Сега само се мълчи и дотам. А клуба затъва с всеки изминал сезон! Нали затова сте медиите? Правете интервюта с повече хора, публикувайте ги, шумете…..
    Пловдивския футбол го заслужава!

    • 5
      6

      Прав си за всичко! Но! Как искаш жълтур да търси спасение за Локо?

    • 3
      7

      Ти пък намери от кой помощ да искаш😷
      Как точно очакваш да помогне един болен жълтур, който пише, като фен, а не като журналист?! Промяната трябва ние сами да си е направим.Аз много пъти съм писал, че равнодушието, което е обхванало всички локомотивци убива духа на любимия ни клуб.На никой не му пука, че стигнахме до нивото на Славия и Локо Сф.

      • 2
        1

        Чак пък до нивото на Славия.. Не се изсилвайте, че бъзиците няма да спрат.

    • 4
      2

      Един човек с много никове , коментарът един и същ и до болка познат ? Сега аз да те питам : Ти футболен човек ли си и кой футболен клуб си ръководил , та се реши сега да даваш мнения за ниво на ръководство и ниво на игра в един футболен клуб . Аман от пишлан разбирачи.

    • 3
      2

      Дончо, ние всички знаем че мразиш Крушарски. Ние всички знаем, че не те интересува какво ще стане с Локомотив ако отбора остане без пари. За теб е важно Крушарски да го няма защото си персона нон-грата на Лаута.
      Моля, казвай си името като водиш личните си войни.

    • 2
      2

      Абе много си написал, но някак не казваш нищо смислено. Никакво предложение, само плене по Крушарски (директно и индиректно).

      Дай предложение за да ти повярваме

  21. 11
    25

    Само бой и ебан за жълтите клавиатурни мишки!

    • 12
      7

      Аз съм циганче и растна
      В дни велики, в славно време.
      В дупето да ме обичат
      Първа радост е за мене!

  22. 16

    Извън всичко написано под статията- пуснете си думите на Мариан Христов след мача по Диема ,повтаряйте го всеки ден -пример за интелект, възпитание, скромност, уважение към противника.Ако това прави всеки , треньор, журналист, фен тези разговори нямаше да се водят!

  23. 17
    7

    АНАЛизирайте манговци!
    Колкото и да приказвате, ще си отстанете АНАЛните курви на Пловдив – срам за града ни!

  24. 16
    7

    Добро утро и на вас, цигани. Развалихте времето, какво слънце беше, а след вчерашните свирки и духане и то се раздуха. Да вървите бавничко днес, че с тиа разпрани задници да не се изпускате много по пътя ви към дъното.

  25. 8
    14

    За първи път виждам футболистите да играят срещу Бруно. Постоянно се ругаеха един друг, отделните звена се бойкотираха и резултатът не закъсня. Кой отрови атмосферата след мача с Левски? Ако махнат Бруно, ще стане страшно.

  26. 6
    18

    Преписване измишльотини от доказано лъжливи сайтове!Шише ли ви ПЛАЩА да правите ИНТРИГИ с Локомотив?

  27. 10
    8

    а за “напускането” на Умарбаев да не говорим… Преди това и Асен “напускаше”..
    сега Елитон и Густаво били на изхода…
    Ами наистина защо не питате него?!

    • 6
      6

      добри отношения с него биха били само от полза за вас.

  28. 11
    17

    И пак интриги – Бруно не се е оправдавал с вятъра. Каза го иронично, въпреки, че се чу как Асен подвиква на Аралица да “дойде по-надам” заради вятъра…
    Обаче този интригантски сайт само това и чака “влезъл бил във фолклора”….

    Всеки анонимник в БотяфЪ 2 е “черешка”, а всеки в Локо е кандидат за слава, анонимник и т.н.
    Аз ако бях на Бруно нямаше да ви пусна на Лаута защото сте двулични интриганти със двоен аршин

    Не престанахте да насаждате омраза и ксенофобия…типични българи каквито гинописа филма за Левски
    .

    • 20
      7

      Покажете една статия на PlovdivDerby.com, в която сме нарекли бъдещ, настоящ или бивш футболист на Локо Пд “анонимник” или “кандидат за слава”! Целият ни архив е на Ваше разположение!

      • 8
        14

        лъжа: Днес Бруно Акрапович влезе в пловдивския футболен фолклор като се оправда с вятъра за загубата от Септември

        Манипулативно ли е??!!

        Същия ви е и тона когато пишете за идващите на проби.
        И после разни тролове само това чакат….

        • 17
          3

          На ваше разположение е видео, прикрепено в статията, на което Акрапович казва още в началото на пресконференцията, че вятърът е пречил на футболистите да си подават. Каза го и пред Диема след мача. Можете да разгледате заглавията по всички сайтове, почти навсякъде са извадили вятъра като акцент! От ден първи този сайт се отнася с уважение към Локомотив Пловдив и работещите в него треньори, футболисти и ръководители!

          • 5
            14

            каза го с ирония.
            човека каза, че няма обяснение…
            Това, че “другите” акцентират на това означава ли, че и вие трябва да го правите

      • 3
        12

        покажете един път когато сте говорили със суперлативи за футболист на Локо.
        А се оказа, че май има повече оферти за Аралица, отколкото за Неделев….

        • 14
          3

          Заповядайте: http://plovdivderby.com/2018/01/11/dramata-s-vila-milina-i-koj-vsashtnost-e-antoni-milina/

          Антони Милина – футболист който всички обявиха за турист, ние ровихме половин ден за него и разказахме за цялата му кариера! Искахте пример, даваме ви такъв, при това доста показателен! Можете да се върнете назад да проверите как сме представили трансферите на играчи като Карагерен, Илиев, Езе, Муса, Луков, Ожболт, Абдулахи и др. Някои от тях сме обявили за трансферни бомби, други като трансферни удари и т.н. Обвиненията ви са неоснователни!
          Reply

          • 3
            13

            това не са суперлативи, а истината – за суперлативи вижте статиите за Запро, за Диого….

          • 17
            4

            Сега разбирате ли,че на тази сган угодия няма,каквито и доказателства да им ударите в комплексираните тикви,само реват като цигани на умряло,като видат зор или са се насрали и злобеят и лайнометстват по темите за Ботев по всякакъв повод извъртайки нещата,както на тях им изнася.За това им викат цигани,защото се държат като такива.Гледам че доста се стараете да им угаждате,но както виждате на тези няма угодия.Не разбирам и защо се и опитвате, те и без това са останали има няма 200 индивида

      • 4
        18

        също не преставате да бройте “югославяните” в Локомотив, пускате тъпи статистики на кое място е БотевЪ по отбелязани “голове от българи”…, разни тъпи анкети в които много добре знаете кой и по колко пъти гласува,… да продължавам ли?
        Разбирам, че си вдигате тиража, но представяте ли си какво ще стане в Америка ако някой почне да прави класации на кое място би бил даден отбор по точки, отбелязани само от черни или от бели…
        Харесвам ви защото не триете постове и се опитвате да сте обективни…. но понякога жълтото ди личи.
        Кога и какво точно каза Бруно за вятъра?! А вие вече фолклор пишете!!

      • 3
        12

        Меридиан мач ли са ви прове.ените сайтове?Търсите под вола теле!

      • 2
        3

        Андрейчо,ти какво образование имаш та се взе много на сериозно.Погледа ти го гледам е доста замъглен!
        Колелото се върти и след време няма да има Крушо,Росен,Румен и тем подобни и няма да стъпиш на Лаута.
        Взимай си по-редовно хапчетата!

  29. 18
    4

    Аз смятам всички като един да застанем зад Акрапович, Крушарски, Зума, Узунов, Маринков, Чаво. Станков и сие от администрацията на хранилка и да им покажем локомотивския си ДУХ……

    • 10
      2

      Всъщност Крушо отдавна тихомълком изхвърли Кузман и на негово място назначи скиор!

    • 8
      3

      Ти добре ли си?!! Зад Узунов и Чаво Наздравето да сме застанели? Бонев пък е проклятието на Локо! Очевидно не съм само аз с това мнение…

  30. 2
    16

    JALTI POTNI KOMATEVSKI SELQCI..UMRETE OT SPIN..DANO C.C. GRUPIROFKATA DA VI PROKOPSA TQH SHTE GI EBEM ,,,,,,AMA EBEM NA SUHO SPAS,,E PARVI….MOMCHIL TROIKA..BUHALA SHTE UMRE…

  31. 14
    3

    Викай Кокала и Коко и да ги почваме? Обърнаха Локото на посмешище

  32. 12
    4

    Йхахахаххахххахххххххайаййаййййхаххххахххахаххххххххахххаххаххаххххаххххахаххаххахаахахаах🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣😁😁😁🤣🤣😁😁🤣🤣😁😁😁🤣😁😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁🤣🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁😂😀😂😀😂😂😀😂😀😂😀😀😂😂😀😂😂😀😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😁😂😀🤣🤣😁🤣😀🤣😁🤣😁😁🤣😁🤣😁😁😂😀😂😀😂😀🤣😀😂😀😂😁😂😁😂😀😂🤣😀😀😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣🤣🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀😀😂😂😀😁😂😁😂😁😂😀😂😀😂😀😂😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀😀🤣😀🤣🤣😀😀🤣😀🤣😀😀😂😁🤣😁😂😂😀😂😀😂😀🤣😀🤣🤣😀😂😀😂😀🤣😀😂😀😂😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😀😂😁😂😀😂😀🤣😀🤣😁🤣😁😀🤣😁🤣😀😀🤣🤣😀😁🤣😁🤣😀🤣😁😁🤣😀🤣😀🤣🤣😀😀🤣😀🤣🤣😀🤣😀🤣🤣😀🤣😀🤣😀😂😀😂😀😂😀🤣😀🤣🤣😀🤣😀😀🤣😀🤣🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀😂😂😀😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀😀😂😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀🤣😀😀🤣🤣😀🤣😀🤣🤣😀🤣😀НЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕШЕ ДА МЕ ЗАБАВЛЯВА ТАКА АКО ВИ НЯМАШЕ .МАНГАЛИ ЖАЛКИ

  33. 11
    1

    Крушарски е в капан…. ако уволни акрапович ще останат ментетата му с договори и на тях трябва да им плаща….. аз питам какво прави Кузман Маринков за времето в Локото? Нали щеше да въдворява ред? Сега Станков казва ,че цари анархия…

    • 5
      2

      Всъщност Крушо отдавна тихомълком изхвърли Кузман и на негово място назначи скиор!

Коментарите са затворени