Още един черно-бял юноша видя как Бруно Акрапович му посочва вратата към родните долни дивизии. Преди няколко дни босненецът е заявил на Петър Главчев, че няма да разчита на него и го е посъветвал да си търси нов отбор. От тогава Главчев е пратен да тренира с юношите на тима.

Припомняме ви, че Христо Крушарски многократно заявяваше, че иска да вижда в Локо Пд да се залага на момчета от школата. Такава политика обаче така и не се реализира, а крилото е поредното доказателство за това. Петър Главчев е един от тримата юноши, които преди време подписаха професионални договори с черно-белите и до там…!

От триото само той остана в Локо Пд, а другите бяха преотстъпени. Главчев получи само един шанс за изява в края на миналия сезон, когато игра като резерва срещу Черно море по време на баражите за Европа. От началото на контролите тази година обаче той не взимаше участие дори и в тях. Не е ясно дали юношата на черно-белите ще бъде преотстъпен или договорът му ще бъде разтрогнат.

В последната контрола на Локо Пд, срещу Локо ГО, играха 9 българи и 14 чужденци. В мача взеха участие и двама юноши на клуба. Днес черно-белите се изправят срещу Черноморец Балчик. Очаква се минимум 1 нов чужденец да се пробва в проверката.

Междувременно в Арда Кърджали като преотстъпени се подвизават Архан Исуф и Димитър Законов. И двамата са основни футболисти при “милионерите” като Архан има 15 мача, а Законов – 14. Вторият има и два отбелязани гола. Юсуф е играл 1284 минути, а Димитър – 868. Очаква се през лятото трито футболисти, които са продукт на школата на Локо Пд и имат профи договори с черно-белите да се завърнат на Лаута с надеждата, да се намери място под слънцето и за тях в родния им клуб. Дали?

Днешната контрола можете да гледате НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV.

 

27 КОМЕНТАРИ

  1. Физкултурника си създава колония от сръбско говорящи’

  2. 2
    3

    Кристиян Димитров при Бруно и Крушарски ли избяга От Локомотив ? И преди да заиграе в Ботев , къде игра и се проява ? Да не би това да беше отбор с име Монтана. Какво пречи и Главчев да поиграе малко в друг отбор , където да придобие опит и след това да се наложи в Локомотив.

    • 6
      2

      При Бруно и Крушарски избягаха цели набори. Единиците няма да ги споменавам. Буквално съсипаха школата. При мъжете шанс имат тези, които фамилията завършва на ич. Колкото до Кристиян Димитров – той премина от школата на Локо в школата на Ботев. После подписа професионален договор с Ботев. След това бе преотстъпен на Монтана и сега е титуляр в Ботев. Тепърва ще се развива и ще се говори за него.

      • 3
        2

        Феновете щяха да издържат школата. Питай тях защо цял набор от Месита и Роналдовци са избягали.
        Само ще те помоля да ни информираш ако изобщо някой от този избягал набор стане футболист в А група.
        Хайде сменете плочата, че тази се изтърка.

        • 1
          1

          От този платен набор на адвоката,който избяга при Лильо също избягаха двете най-добри деца и отидоха в Ботев.Адвокатче я кажи как така,като даваш заплати на родителите и пак изчезват деца от твоя набор?

    • Кристиан Димитров избяга по времето на адвокатите.

  3. 7
    4

    А на жълтурите юношите пък бягат . Няма пари бегайте . Имаше само за маймунките но и те свършиха .

  4. 5
    1

    Сина на Ванко 1. Аз бих потънал от срам и бих си сменил фамилното име. Честно.

  5. 16
    7

    Правилно! На нас българи не ни трябват! Ние сме бежанска колония!

  6. 6
    5

    Nishto stranno. Tozi “talant” daje ne znam kak ima dogovor( vuobshte ako ima) , no neshtata sa qsni kak sa se sluchili.

  7. 6
    12

    Ела при футбола в Ботев и ставаш звезда…

  8. 9
    12

    В челси, ман сити, псж, ювентус, барса, реал, милан, аек, лудогорец и още и още, колко юноши и колко чужденци играят, А?

  9. 14
    12

    Айде моля ви се, недоброжелатели не желаем да обсъждат Локомотив Пловдив. Вие осен с цел интриганство друго не целите. Не се правете на много загрижени за Локомотив и юношите му жътури.
    Всичко в Локомотив е добре, и това не ви дава мира, НАЛИ?

    • 11
      6

      Както и да е ! Всичко в Локомотив е добре ???????? Като например ???

    • 12
      3

      И кое е добре? Школата ли? Отбора ли? Ръководството ли?

      • 15
        5

        КОЕ е добре в отбора ?Че тоя малоумник налага само чужденци ли?Тва ли е хубаво… Юношите не ставали ,ти гледал ли си ги , давал ли си им шанс , аз разбирам да гониш цели и да държиш някво ниво или класиране да разчиташ на чужденци . Как така после отиват при жълтурите и половината стават добри футболисти. Айде остави треньора , нека видим сега концесията , то Тотев я предатави , да го видим кво ще направи на Стикс любимеца – великия ни президент , ще ни лъготи ,както Самуилов лъготи и разкатава жълтите…айде стига глупости , големи локомотивци сте всички тук.

        • 3
          1

          Дай пример за избягал юноша от Локомотив и после наложил се в Ботев .

Коментарите са затворени