Загорец, който се подвизава в Трета лига и е с аматьорски статут, спечели с 1:0 в контрола срещу Верея, играна на стадиона в Нова Загора.

За състава на Верея игра Петър Главчев, който през есента бе част от състава на Локомотив (Пловдив), но Бруно Акрапович реши, че няма да ползва услугите му за остатъка от сезона.

Оставането му при старозагорци обаче не е сигурно, научи PlovdivDerby.com.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Добре де, уточнете се вие какво искате – резултати или юноши?!
    Само защото са “наши момчета” не значи, че са добри футболисти. И какво лошо има да се докажат другаде и да се върнат ако наистина стават? Само, че за съжаление 95% от юношите в БГ не пробиват в А група. Та те от малки се научават на стойки и чалъми, но не и на усилени тренировки. И тук е вината до голяма степен на родителите

  2. Бяха приятел , ти го каза ,бяха .Сега къде са …както и да е няма да спорим за нещо което не зависи от нас.Успех днес срещу македонците.

  3. 1
    3

    ЛИТЪЛ ДЖАНКО КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО БЯЛ ПЕДАЛ
    ХАХАХАХАХАХАХАЪАХАААХАХАХАХААХХАХАХХАХАХАХАХААХАХХАХХХАХХХАХХАХАХХА

    • Браво! Страхотен коментар , нивото на коментиращите в Пловдивдерби е страхотно. Каквито феновете ,такива и отборите.

  4. 5
    12

    Оставяте си юношите на произвола на съдбата, както си оставяте децата в домове. Пу да ви еба майката циганска!

      • 7
        8

        Абе Тодор ли е къв е незнам , ама е прав за юношите.

        • 4
          5

          И какво му е правото. Дават го под наем за да трупа игрови минути и опит .

          • 3
            2

            Не говоря конкретно за Главчев. Въпроса е че Акрапович не търси момчета , подхвърлят му ги за пълнеж и това е . Няма политика за връзката между юношите и мъжкия отбор. Знам че нивото им не е високо , но не бива с лека ръка да се махат от клуба. И какво значи да се обиграват , обиграват се до 23/24години , а после ? Нито е млад ,нито опитен ,щото извинявай ,но в Р.Спортист не знам какво ще научи и какво ще играе (на масата отгоре) .
            Виждате че доста деца отидоха в Ботев или другаде , а някои заминаха за чужбина . Значи школата работи , макар и не както би трябвало да бъде……

          • 3
            1

            ДО ?. Не съм съгласен с теб. Акрапович винаги взема юноши в отбора . Преди бяха Юсуф , Законов и Главчев , Николай Георгиев. Сега с мъжете са Осман Октай , Филип Колев и Густаво. Освен това в ДЮШ тренират по методиката на мъжете и се опитват да прилагат същият стил на игра за да могат по-лесно да се впишат в мъжкия състав. Нека да бъдем обективни.

Коментарите са затворени