Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви пред репортер на PlovdivDerby.com, че Симеон Райков трябва да се разбере с ръководството на Локо Пд, защото няма да пътува с тима за лагера в Турция.  Босненецът заяви пред нашия репортер, че е харесал Бахтич и предстоят разговори с него и той го иска на лагера в южната ни съседка. Марич и Рогозански също били одобрени и събирали документите, които са им нужни за подпишат с Локо Пд.

За Петър Главчев Акрапович заяви, че иска да го преотстъпи, за да играе в следващия полусезон редовно. Бруно не успя да ни каже в кой отбор ще играе юношата на черно-белите, но заяви, че на лагера взима Октай Юсеин и Филип Колев, които днес играха срещу Черноморец Балчик.

Така групата на Локо Пд за лагера в Турция ще е в състав:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Стамен Бояджиев, Милош Петрович, Стивън Езе, Димитър Везалов, Игор Банович, Парвиз Умарбаев, Буна, Абдулахи, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Анте Аралица,  Лукас Масоеро, Асен Георгиев, Йосип Томашевич, Петър Рогозански, Уирис Густаво, Янко Ангелов, Един Бахтич, Елитон, Момчил Цветанов, Никола Марич, Филип Колев, Октай Юсеин, Вилим Посинкович и Ален Ожболт.

Не е изключено групата да претърпи промени до тази вечер, когато ще бъде официално обявена.

54 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    едва ли цяло шише му дават…най-много една стограмка

  2. 4
    3

    Саде Локото, саде мангалите, саде Стикса! Юрууууш!

  3. 9
    4

    Обиден на свои и на чужди, скъпият ни приятел Стикс се отказва да пише вече тук. Останал неразбран, той смята отново да показва своя писателски талант в Plovdiv24, където преди време всички му се възхищаваха. Така, че ако някой иска да следи творчеството му, да го последва. Сбогом Стикс, няма да ни липсваш. Е, може би само на някои кретени и от двата отбора.

    • И от кой по-точно “свой” е обиден Стикс?! Ако говориш за алкохолика и трол от долния пост, то той е не е локомотивец.
      Стикс ви подиграва много яко и аз лично се кефя на това.

  4. 10
    11

    Стикс, да ти кажа честно ти беше човек, на чието остроумие се възхищавах, щото си единствения човек по форумите, който умее да поставя жълтите на място, когато започнат да серат в нашите теми.Ти, обаче се оказа едно голямо лайно…щял да пише докато от Лаута арми не му кажат да спре.А мен наричаше потник, адвокат, близнак и т.н. Оказа се, че ти не си нищо друго освен едно голямо комплексирано мазно лайно.Обвиняваш ме в нещо, в което ти самия падаш! Надявам се сега да можеш да се видиш, колко си смешен.Честно, дори бях решил да се регна в другия сайт да се видим на по биричка на някой мач на Лаута и по-добре, че не го направих.Другото, което искам да ти кажа е, че аз не съм Тошко, нито другия човек, който пише тук, като анонимен. Аз си пиша, и ще си пиша с ника когато, и ако аз реша.Никой не е вечен…много президенти дойдоха и си заминаха, ще си тръгне един ден и твоя възлюбен Крушо, но с теб ще се редим на касата за билет, за да гледаме любимия си отбор.Друго, което искам да ти кажа е, че не съм алкохолик, щото не пия! Има една приказка:” човек съди по себе си”! Вероятно ти си алкохолик и си мислиш, че и всички останали са, като теб.Аз ще пиша, както ти казах от ника си, когато и ако реша.Много ми идват фекалиите в сайта на Андрей!Нямам какво да си кажа с теб, нито с останалите глупаци, като теб затова не виждам смисъл да хабя нерви, усилия и време за да ви отговарям тук на простотиите.Но ми падна много в очите!

    • 11
      5

      провокаторе, ти ли не си алкохолик?!
      На теб ли не ти плащат за да спамиш?!
      Ти ли си локомотивец?!
      А защо постваш едно и също под всяка тема?!

    • 10
      9

      Ще пиша каквото аз реша. А ти си само един провокатор.

    • 5
      3

      Между другото гръцка също е маниак на тема футбол и ако с юношите не му се получава това е защото не им се тренира. Ако знаеш каква физическа подготовка им прави и ти ще избягаш.

      • 3
        1

        Гръка редеше и пренареждаше целият отбор за да може да играе едно дете син на ветеран в локото и точно затова не му се получаваше тъи като и децата негодуваха че все другите виновна а на мама и тати детенцето все титуляр.

      • На тебе ще ти се тренира ли ако играят връзкарите само?

  5. 14
    11

    Цигански отбор, циганска публика, циганин треньор. После що им викали ЦИГАНИ….
    А ми кво да ви викат бе мангали? Що не помагали на Локо? Кой уважаваш се бизнесмен, ще инвестира в цигания и да му викат МАНГО. Дейба вашата мама циганска дейба!

  6. 10
    3

    Мнение на страничен наблюдател: Райков беше страшилище преди няколко години, като ни свиреха фаул отдясно на вратата срещу вас, се изприщвах от притеснение, щото оттам беше страшен.

    От една две години обаче никакъв го няма, така че не виждам какво толкова недоволствате от Брунко че го е заебал.
    За мене тва е свършил играч.

    • 14
      2

      никой не недоволства. Това е провокатора на адвокатите, който само си търси повод….
      За една шише ракия го прави горкия…

  7. 7
    5

    Само резаци! Ебахти и циганина. Едно време имаше мангали в Локо, но сега облагородени (мангал-мюсулман)

        • 9
          5

          1926 е факт доказан с документи!
          Както и наскоро се доказа че 1912 е ЛЪЖА!!

          • 1
            4

            Дай да видим доказателството де?И как е завършил мача между СпортклубЪ,на когото се пишете приемници и Локо?

          • С изрезки от вестници …..ходи се гръмни……сектант…..как точно сега го разбрахте това …..19-6

  8. 4
    9

    ВИЖДАТИ ЛИ АПАПИ, КАК ТУК Е МИРНУ И ТИХУ!!!! ТАКА Е ЗАШТОТУ ЖЪЛТИТ НЕ ИМ ПУКА КВО КУМИНТИРАМИ НИЙ!!!!……….А ВИШТИ КАК Е ПРИ ТЯФ!!!! НИЯ С СТИКСА, МИКСА И НЯКУЙ ДРУГ АНУНИМНИК ИМ РАЗКАЗВАМИ ЪГРАТЪ!!!! ЛАЙНУМЕТСТВАМИ МОШТНУ И ПИШИМ РИДОВНУ СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ!!!!!!!!!!!! МИСЛА, ЧИ РАЗБИРАТИ СИГА АПАПИ, КОЙ И ВИНОВИН ДА СЪ ПИШЪТ ГЛУПУСТИ???? АКУ ТУК СЪ ПОЯВЯТ ЖЪЛТИ И ЗЕМЪТ ДА ПИШАТ КЪТ НАС СТОЛЮПИНУФЦИ В ТЕХНИТИ ТЕМИ, НИЙ ША УРИВЕМ ОРТАЛЪКА!!!!!………..штот сне нагли, лайнухвъргачки!!!!!:) пуф паф!:)))))))

    • 10
      6

      продължавай! Продължавай да се излагаш, миячо!

      И неее – ти винаги пишеш с един ник 🙂

      • 2
        6

        Имам и друг ба аркадаш:АРТЪКПЪРТЪК ПАНТОГРАФ БУФЕРОФ УТ КЛОАКОМУТИФ:) :))))))))))))))))))))))))))) пуф паф

  9. 16
    10

    алкохолика намери нов повод да плюе против Бруно – Монката. А той горкия, няма един цял мач в който и отбор да е отишъл. Има сигурно 2 гола за 5 години и подобно на Марчев я рита от дузпа в тъч.
    Айде моля ви се! Да иде в БотевЪ 2011 – там сега събират куцо, кьораво и сакато ….
    Бруно взима играчи със страхотни качества, а той – МОнката… хахах

  10. 8
    15

    Отбора играе и вкарва, но тези отбори са много слаби. Дано и впървенството да влизат голове. Акрапа много рано почна с контролите. Не се прави така. Първо физически, после с топка. Това неналагане на наши момчета е много шошо, защото е за сметка на абсолютни анонимници.Сигурно това ще ни изиграе лоша шега.

    • 15
      5

      ти защо си нахна ника? Да не мислиш, че така не те познахме – от далече миришиш на алкохол.
      А Карагерен какъв е?! След толкова много пропуски миналия сезон знаеш ли какво щеше да стане при друг треньор?! А Акрапович се мъчи да го вдигне по всякакъв начин.
      Ама какво да ти обяснявам – ти си тук да плюеш, а не да водиш нормална дискусия. Губя си времето

  11. 16
    7

    Треньора си знае работата,спрете да правите интриги!Отбора играе бърз и комбинативен,модерен футбол…..Ще патят доста отбори,включително и коментиращите Юрдеци!

  12. 16
    14

    Миле Китич на проби в Локо, заминава на лагер с отбора

    • 7
      4

      Ела да ти го натряскам с дебелия ми кур и ще пропееш бля бля кънариие

  13. 27
    15

    Някой от тук Локомотивци, които пишат задавали ли са си въпроса защо Монката не играе не само при Акрапович, но и при другите треньори ? Това, че е Локомотивец незначи, че ще го търпят и мястото му е гарантирано ! Наясно ли сте, че този Райков въобще не е онзи Райков, който познаваме, а дисциплината му е под всякаква критика ! За това преди да коментирате се поинтересувайте, а не да четете на Андрей интригантските статии и после да говорите наляво надясно и да вкарвате напрежение сред нас !!!

    • 17
      7

      Едо броеше на.баща му парите , сега.му гледаме дисципа, може и за въшки да го проверим. Забравих , той е гола глава.

      • 8
        10

        Тия даже не ги познавам, ама днес бихме шута на двама Локомотивци и взехме трима наеници. Кажи ми чест ако не е Митко Илиев кой остана да бъде тартор в съблекалнята. Ама нали Монката скочи още лятото на единия инкович. Още тогава бе нарочен от Абрамович

        • 16
          7

          Приятел, тук ,ако си против Акрапович ,си или от на адвокатите хората ,или си жълтур . Така някои индивида определят пристрастията ни.

        • 6
          9

          Да не говорим че Монката докара Митко Илиев лятото. Тръгвай си Бруноо !!!

  14. 14
    13

    Ей Бруно голям зор видя с тоя Райков да го изгориш.

  15. 16
    22

    Правилно! На нас българи не ни трябват! Ние сме бежанска колония!

    • 22
      17

      Верно е в Коматево всички сме бежанци и то с криви глави

    • 26
      13

      Да вземем Войнов или Кокала ??
      Що не се скрйш. Не ти е ясна тая пущина.

  16. 23
    20

    Браво Бруно. Нямаш грешен ход. Дръж здраво юздите.
    Истински профисионалист.

Коментарите са затворени