Лидерът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев може да заиграе в китайския Шъдзянджуан, където треньор е Ясен Петров информира “Меридиан Мач”.

От азиатския клуб вече са се свързали с ръководството на “жълто-черните”, за да заявят интереса си. От Коматево пък са разрешили на представители на китайския тим да проведат предварителни разговори със самия футболист.

Говори се дори, че Ясен Петров се е срещнал лично с Неделев, за да го убеждава да играе в Китай. На този етап обаче Тошко отказва да премине в най-многолюдната държава. Футболистът не бил привлечен дори и от аргумента, че в Китай ще взима в пъти по-висока заплата. Отказът не обезсърчил китайците и в близките дни се очаква те да пратят официална оферта за Неделев.

Предложението ще е за около 1 милион долара. Пловдивчани ще се опитат да завишат двойно цената, както и да убедят играча да приеме предложението. От това ще влезе солидна сума в касата на клуба, а 40 процента от нея ще бъде за германския Майнц 05, който държи правата му.

54 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    3

    Удавете се от злоба Мангали най-добрият Български футболист във момента играе във Ботев!!!А вие кво имате???Бирсент Каракретен със два леви и грозна мутра също,като всички вас!!!А Тошко дали знае или не езици не е ваша работа,ваша е да знаете,че ви наказва редовно и то от ЦЕНТЪРА!!!

    • 3
      4

      Объркал си се, селски – Десподов играе в ЦСКА-София

  2. 4
    14

    Тудор жа игръй само и единствено за Ураган Стряма.

  3. 15
    2

    Да го взимат, да не ни ебава пак путк@та майна от центъра…

  4. 5
    8

    абе нещо не виждам много никнаймове с 1912…

    • 13
      3

      Защото е пълно с комплексирани мангали в темите за Ботев. А и като чуят за Тошко Центъра трябва да се издрискат, щото той кофти ги шиба…

  5. 7
    6

    хайде на бас, че уж в последния момент сделката … ще се разпадне…

  6. 6
    13

    Алф първо научи перфектен немски,на който говори безпогрешно.Сега ще учи и китайски браво мойто момче ,ти си най-умния селянин !!!

    • 5
      12

      той на български не може да пише грамотно, ти за немски…..

      • 8
        2

        Вие и двамата /този дето е избрал да се представи като Макариополски и другия под него / сигурно сте завършили образованието си в Кембридж или Оксфорд??? Вие навярно сте успели хора пример за всички останали?! Ами , браво!! България сега изпитва остра нужда от хора като вас – реализирани и успели…А някой от вас двамата задал ли си е въпроса дали близките му изобщо могат да го понасят??

        • 1
          3

          ако искаш да ни кажеш, че в БГ хората са толкова комплексирани, че ненавиждат близките си, които са по-успели от тях, то ние това много добре го знаем….

          • Комплекс е да хейтваш постоянно по форумите. Това за съжаление е един доста извратен начин да те забележат и да ти обърнат внимание каквото най-вероятно не получаваш в дома си…. Съжалявам….

  7. 4
    12

    И Ушатия тръгна по стъпките на Императора , ще играе в силно направо при букмейкърите
    Поне език ще научи , след перфектния немски

  8. 23
    6

    Цигани, искам да сме наясно по един основен въпрос, казаещ пловдивския футбол, и той е следния:

    ТОДОР ВЕЛИКИ ви еба путката майчина циганска, ОТ ЦЕНТЪРА!

    На СОБСТВЕНАТА ВИ ДЖАМИЯ!!

    Това нещо НИКОГА няма да бъде забравено!

    Ебани зверски в собствения ви цигански будоар с един ПЕТДЕСЕТ МЕТРОВ ХУЙ!!!!

    Яжте му главата и тихо!

    • 10
      11

      Многоников клошар , нямаш ли чинии за миене ?

      • 6
        7

        стачкува! Иска повишение на заплатата с 1 пени за да си вдигне жизнения стандарт. А и трябва да праща пари на село, за да може майка му и баща му да купят фураж за животните за зимата…

      • 4
        1

        Гняхахахахаххаха, мастийо проста, със седмизчната си заплата мога да купя трите ти малки сестри и да им се прязня на воля в лилавите устенца.

        Датиебамайката проста!

  9. 14
    4

    Тодор го позлатяват навсякъде, всички големи бг отбори искат да е при тях,а Карагерен го искат само дунав и локу.Съдба

  10. 7
    21

    Ушат Тодор няма да се навие за Китай. Още на втория мач ще го разберат каква хърба е и ще си го изпратят пеша да си ходи.

    • 20
      5

      Ще го разберат как шиба голове от центъра на мангалите

      • 5
        15

        Насирането е типична черта на жълтите. Затова хората се бъзикат с тях, че екипът им бил изцяло черен, с жълто отзад на гащите. Ами, жълтури, спомнете си резултата 7:3. Тогава ние ви вкарвахме голове откъдето си искахме…

        • 11
          4

          Пфахахахахаха, абе пикльо, по времето на онова 7:3 баща ти е бил в мокрите мъде на дядо ти, не да се е мислило за тебе, ебати тъпия помияр ахахахахха…..

          • 5
            11

            Тук освен малки жълти дрогирани педалчета има и хора, които са гледали истински футбол навремето . Така че спокойно , може и да съм те правил на палавата ти майка в някой кенеф !

        • 9
          2

          Това 7:3 за локо,както и тия две по 5:0 за Ботев,са с онова истинското Локо,със заличената регистрация, а не със сегашното ГМО от Кюстендил!Тъй че да знаеш,гейбандата никога не е побеждавала Ботев с такъв резултат! Ето нещо да се ограмотиш-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Айде леко.

    • 2
      2

      бая път е!
      Ама нека го погледне от оптимистичната страна – поня няма да му се налага да преплува морета и океани

  11. 6
    7

    Чисто и просто.Цигани след баня.Комплексари без ръкави.Какво да говорим за безродници със сменена рожденна дата и баща.За тях или хубаво или нищо.Имат си фенове които не признават потниците,узурпатори.На които и ние ги признаваме че те са истинските привърженици.Хулиганите вън

  12. 22
    6

    Хем ви ебах здраво и то централно,хем пак говорите и си отваряте миризливите цигански усти,явно доста време влага ще ви държи!

  13. 16
    6

    Мангусти наистина от вас по прости хора няма
    Вместо да се радвате, че постояно ви и ще ви прави за смях Тошко, ще ходи в чужбина, все злорадствате
    Ебати и тъпаците. Ако остане за нас е много добре, но за вас незнам………..

    • 5
      9

      Че той нали вече ходи и изложи цяла България. Заради него европейците се отказаха да вземат наши играчи! Къса ти е паметта, жълтур!

      • Мое ли да си толкова залупен ве бандит?

      • 7
        1

        За той дето ни го наби от центъра!Хахахахахахахаа.

  14. 20
    4

    И тъй като трудно произнасяли името му, в Китай щял да се подвизава като “Цен Тър”…

    • 2
      8

      не. щяло да е Ба-Гаж-Ник …. щото има много опит от Майнц

  15. 8
    17

    Пак жълти лъжи. Този път за вдигане на цената на баберека. Няма вече будали обаче, които да се хванат на жълтите булшетс

  16. 7
    12

    САМО НИЕ ИМАМЕ ПРАВО ДА КАЗВАМЕ, ДАЛИ ЩЕ ПРОДАВАМЕ УШОТО В КИТАЙ ИЛИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ

  17. 8
    17

    Униклана снимка на най-грозния футболист на Пловдив, а може би, и на България.

    • 19
      5

      Уникално беше, когато ни показа фланелката след гола от центъра…

    • Карагерен с пинчерската захапка що го забрави?

    • И аз да ти го начукам от центъра, и аз ще ти се видя грозен.

  18. 4
    4

    Ако искат за 100 000 000евро да пробват бг Канарата от “Централен Шаолински Манастир-Пловдив”…

  19. 8
    19

    Майнц държат 70% от трансфера на Баба Неделя

    • 4
      6

      Май лъсна още една лъжа ,ако не се лъжа преди време се пишеше че неделев няма нищо общо със Майнц и че правата вече са 100% в Ботев? Или се бъркам нещо?

Коментарите са затворени