Собственикът на Ботев Пловдив събра тази вечер целия борд на директорите и спортно-техническото ръководство на тима на вечеря в ресторанта на базата в Коматево.

Срещата е била планирана преди няколко дни, а предтекстът за нея бил – сплотяване на екипа. Самуилов е провел и разговор с Николай Киров – Белия, който отдавна искаше да се срещне със собственика, за да изложи собствената си визия за развитието на първия отбор. Самуилов от своя страна е изразил изненада, че футболисти с договори се спрягат по медиите като сигурни попълнения в други клубове. Вечерята продължи близо 3 часа.

27 КОМЕНТАРИ

 1. 11
  6

  Скарали са се на Тошко, за безподобната гавра с мангалската кочина. УНИЖЕНИ и бити насред Пловдив, бива ли? Вместо тихичко да си ги изплякаме, им организирахме як ганг банг, люта ебан значи.

 2. 19
  4

  Не случайно в Ботев се сключват договори за по 1 година. Целта е да се продават футболисти под масата, срещу комисионни и клубът нищо да не хваща! Продаваният футболист си уговаря пари на ръка за да премине в искащия го клуб, а шефовете го освобождават без претенции (комисионна под масата). Въпросът е: Самуилов знае ли за това? Щом като е задал въпроса как така футболисти с договори се спрягат за сигурни попълнения на други отбори, значи, че всичко става зад гърба му! Сега изниква въпроса: Самуилов ще разследва ли кой точно ги върши тези неща и ще вземе ли адекватни мерки? Крайно време е някой да си плати и да бъде изгонен позорно! Бъдещето ще покаже накъде върви Ботев, дали към прозрачност, или към ново покриване на батака! Самуилов ще бъде ли почтен собственик, или ще възприеме мафиотските похвати и ще оглави задкулисните действия? Като се има в предвид, че спонсор на всички отбори е един и същ играч, който храни и БФС и съдиите, става ясно защо имаме такива изненадващи резултати всеки кръг. Клубовете пищят като загубят, мълчат като им бутнат аванта, но най-главното е, че ХОРАТА НЕ СА БАЛЪЦИ И ПРЕСТАНАХА ДА ХОДЯТ НА МАЧОВЕТЕ! ФУТБОЛИСТИТЕ И ТЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СЕ ТРУДЯТ, КОЛКО СА ДОБРИ, А НАЙ-ВАЖНО Е КОЛКО ИМ ПЛАЩАТ! СЛУШАТ, ИЗПЪЛНЯВАТ, ПЪЛНАТ ДЖОБОВЕ, АКО СЕ НАЛОЖИ ИЗНУДВАТ И САМО НАЙ-МОРАЛНИТЕ СЕ МАХАТ ОТ ДЪРЖАВАТА!

  • 6
   10

   Не всеки футболист иска да сключва продължителен договор,защото заплатите в Ботев не са от най-високите в А група.И не всеки подписва за 1 г.В момента само на 4 човека им изтичат договорите и то през лятото.Също така клуба не винаги предпочита да подписва продължителни договори защото привлича само свободни агенти и много пъти са някакви пълни ментета,от които после се чуди как да се отърве,а те си стоят на хранилка в клуба и си взимат заплатките,без значение дали играят или не.Аман от мрънкачи и разбирачи,селски тояги с по 3 гънки на мозъка пък много компетентни по всички въпроси.

   • 7
    1

    Ти да не си адвоката на тези дето крадат? Че се правиш и на загубен, че не разбираш за кои футболисти става въпрос! На края си и ироничен! Ти като си с повече гънки на мозъка, вземи и се научи къде се слагат запетайки!

 3. 5
  5

  Мръсните мангали да си гледат разбития мангалски катун не да ми се правят на ботевисти.После като ви изклати и Враца ще се покриете пак по ламаринените колиби,рошави магусти.Най-смешния и бездарен отбор в цялото първенство имат тия клети циганки,жълтите ги шибат дори от центъра.

 4. 3
  5

  За навлеците сааде Локу сааде тото Круши великан…

 5. 15
  6

  Битите и позорно шибани от центъра дънни риби пак изпълзяха. Последна мода да си турнат канарски ник и да се правят на ботрвисти. Поне веднъж в живота си да са от страната на победителя. Цигански живот.

 6. 11
  6

  След две седмици почваме стадиона!

 7. 12
  16

  БРАВО САМУИЛОВ ЕФЕНДИ ТАКА СЕ ПРАВИ ВЪВ БЪРДАКА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ КОЛИ И КОЙ БЕСИ .. ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ..ИМАМ ЕДИН НЕУДОБЕН ВЪПРОС …. ДОКОГА БЮСТА ПАМЕТНИК НА ВЕЛИКИЯ ЗА МЕН БЪЛГАРИН И ЧОВЕК СЪС ГЛАВНО…Ч.. ХРИСТО БОТЕВ ЩЕ ГНИЕ И ПРАШАСВА ЗАХВЪРЛЕН НЯКЪДЕ ВЪВ НЯКОЙ СКЛАД НА СЕЛО КОМАТЕВО НАЛИ ЕМБЛЕМА ТА ЩИТ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ВЪРНАТА ДО ДНИ .. ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И ИЗМАМА И НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ЗА ДА НЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ МОМИ ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕМ ДА НАБЛЕГНЕТЕ НА ТОВА ЗА КОЕТО СТЕ СЕ СЪБРАЛИ А ИМЕННО ХАПВАНЕ ПИЙВАНЕ И ЧАЛГА .. КОЛКОТО ДО БОТЕВ ТОЙ ЧОВЕКА СЪС ГЛАВНО…Ч..Е КАЗАЛ КАКВО МИСЛИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС НЕ СЛУЧАЙНО ЕДНО ОТ НАЙ ВЕЛИКИТЕ МУ ПРОИЗВЕДЕНИЯ ЗАВЪРШВА ТАКА…АЗ ВЕЧЕ НЯМАМ МИЛО ДРАГО А ВИЙ ВИЙ СТЕ ИДИОТИ…ВСЕ ПАК НАБЛИЖАВАТ ПРАЗНИЦИ БЪРДАКА ТРЯБВА ДА Е СПЛОТЕН И ЗАДОВОЛЕН ПОНЕ НА ПРИКАЗКИ ТА БИЛО ТО И ПРАЗНИ ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАЙ ПО СЪЩЕСТВО И ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ..И НЕ ГИ СЛУШАЙ ТИЯ ДЕТО КАЗВАТ ЧЕ ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА ЧУДЕСАТА СТАВАТ ВСЕКИ ДЕН

  • 3
   1

   жа има и секишмиш. Ти си поканен и другите гей бандити, жа ва шибаме.

 8. 9
  10

  Андро с пълна уста ли са водили разговорите?

 9. 8
  21

  Аз като ви разправях, че отиваме на закриване, вие ми слагахте минуси. Е, братя кънари, видяхте ли сега че сам бил прав.

  • 14
   7

   ТИ как го видя това нещо?Че са били на вечеря ли?Бахти тъпака!

   • колкото аз съм кондор!? Не му ли гледаш правописа?

  • 20
   5

   Неее, бандата гейове е на Лаутбахчия.

 10. 16
  11

  А какво става със стадиона? Босът май умишлено премълчава?

 11. 33
  10

  Който не иска да преподписва,много му здраве.Става въпрос за Серкан,Терзиев,Стивън и Густаво.Реал и Барса ги чакат.

 12. 21
  13

  ” Самуилов от своя страна е изразил изненада пред треньора Киров, че футболисти с договори се спрягат по медиите като сигурни попълнения в други клубове.” Ми` не знае човека бе.Крият от него.. Никой не му казва нищо. Добре,че все пак някакво птиче му е подшушнало под секрет какво става в клуба при което той направо се е слисал от изненада.
  Интересно ще е да научим какво ли мисли Самуилов за тия които са с изтичащи договори и вече имат законно право да водят преговори с други клубове?!

  • 10
   6

   Законно право имат, когато се открие трансверният прозорец. Той все още не е открит. Така, че….!

 13. 26
  21

  Време е в Ботев да се въдвори ред,че заприличахме на циганския катун.

Коментарите са затворени