Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров определи група от 18 футболисти за утрешното градско дерби с Локомотив Пловдив. Двубоят е от 17:30ч. на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”.

Наставникът на “канарчетата” няма проблеми с контузени и наказани футболисти и залага на състава, с който “жълто-черните” разгромиха Берое. В ранния следобед ботевистите тренираха на един от естествените терени на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част.

Ето и групата на Ботев:

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Костадин Ничев, Кристиан Димитров, Йордан Минев, Димитър Пиргов, Джонатан Перейра, Радослав Терзиев, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Стивън Петков, Диого Кампос, Кристиан Добрев, Густаво Афонсо

27 КОМЕНТАРИ

  1. Да, в интернет сте непобедими! Ама само там! Един потребител с по 20 положителен линк! Жълти курви!

  2. 3
    2

    Феновете на Ботев са два пъти повече от тези на мангалите това се вижда от положителните линкове в темата

  3. 7
    4

    Пич , взел си се насериозно ми се струва? Кой се плаши от вас бре приятелю, за нас вие сте поредния мач, да, дерби, но нищо повече. Докато при вас е на живот и смърт, само за това говорите..Никога няма да разберете думите: КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА. Нека победи по-добрият на терена, въпреки че аз съм песимист за качеството на мача, в последно време и двата отбора не правят хубави двубои. Само Ботев и успех на Локо в другите мачове !!!

  4. 4
    10

    Кефя се как жълтите курви са се насрали от страх въпреки че днес всички предпоставки са за лесна победа за тях! Няма по-големи курви от жълтите!

  5. 4
    13

    Га жа почвами строежъ ва кьнари?

  6. 10
    3

    Стивън е болен , не тренира ………….Така , че не всичко е наред …….

  7. 19
    28

    Кур за мангалите от ботяф коматево. Само Локо!

  8. 13
    21

    Това е най-твърдата единица

    • 13
      1

      Залагам хапартамента от принс Чарлс!

  9. 9
    16

    Този път нямаме оправдание дори при равен! Не ги ли бием сега няма да стъпя ппвече.

    • 15
      6

      Личи, че си мангал от 100 километра…миришеш отдалеч.

  10. 23
    9

    Ако и с този отбор не бием, при положение че сме по-добри уж, а на тях ще ум липсват наказани, значи не сме нищо особено!? Локото нямат шанс утре!

  11. 30
    7

    Дано това дерби да бъде по хубаво, че няколко бяха ебати каруцарския футбол
    То вярно че само единия отбор може да играе футбол, ама все пак

    • 12
      24

      В предното дерби едният отбор победи и можеше още да вкара! Другият, загубилия нямаше удар в очертанията на вратата!

  12. 42
    14

    Успех на Пловдивския Любимец.Мачкайте черно-белите мишоци,ние ще ги мачкаме по трибуните.Пловдив е само наш,насраните цигани в Кюстендил.

    • 12
      33

      Пловдивския любимец е било наречието за Спортклуб и респективно Локомотив Пловдив през 40-те години на миналия век! Така са наричали Локото всички национални медии, след като цял Пловдив се е вдигнал на протест, заради изваждането на най-елитния по онова време отбор от националното първенство! Така, след като пловдивчани са се надигнали, Локомотив е бил върнат в първенството и е жънел победа след победа! Вие няма как да бъдете наричани така, защото сте селяни! Тя и жабата завидяла на коня и вдигнала крак да я подковават ама….та и ваща същата! Селска, жълта сган!

      • 32
        6

        Тая история вечер пред лагерния огън в Столипиново ли си е чувал,от стария вожд Вълчо нелегалния бизон?Вашите митове и легенди нямат край,дори рожденната година си сменихте,като истински цигани.Винаги Ботев е бил Пловдивския Любимец,с много повече привърженици от останалите отборчета в града,другото са митове от махалата.

        • 9
          23

          Така е селски наистина имате фиъенуви много ама от селата…..запомни го завинаги в квадратната ти глава…..и се радвай че баща ти блъскаше в строителството та ви дадоха една панелка жълт скапаняк.

          • 23
            7

            Спортклуб какво общо има с локомотив /Кюстендил/

          • 9
            3

            Аз съм горд селянин от Стряма….
            Анонимен ме нарече мама……
            Казват черно бяла тиква съм голяма….
            А чичо Гошо ебнал мама…………..

            В Шикера дадоха ни апартамент….
            За да имаме градски темперамент..
            Но нали сме селяни от сой………….
            Да ми го излашка с густо бай хой….

            ТАЗ СИМФОНИЯ КАК ВИ СЕ СТРУВА АААААААААА.СЯ НЯМА СА УБИЖДАМИ НИИ 99% ОТ ЛОКУ СМЕ ЦИГАНИ РОМИ ПУМАЦИ С КВАДРАТНИ КЪРТУНИ,ОСТАНАЛАТА ЧАСТ СМЕ СЕЛЯДУРИ И ВИИ ПАК СА ИБАВЪ ТЕ С БОТЯВ.
            ТА БОТЕВЪТ Е ОТБОР С ПРИЗНАНИЕ НАВСЯКЪДЕ ВА АХМАЦИ НАДРУСАНИ.
            ДА ВИ КАЖА ЧЕСТНУ НИИ КАТ ОТБОР КОИТО ВСЕ СА ДРЪНКА НАДОЛУ И НАДОЛУ СМЕ ДРЛЪЖНИ ДА НАПРАИ ШПАЛИР НА ПО ДОБИЯТ.
            КАК ЛЕФСКИ ПРАИ ШПАЛИР НА ШАМПИОНИТЕ ТЪИ И НИЙ НА ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВЪТ ЖА ГО ПРАИМ,ТА БРАТЯ ЦИГАНЬОРИ АЙ СА НАПРАИМ И ДА СМЕ ТУИ ДЕТ СМЕ ВА УТРЕ ЖА СИ ПРАИМ НАШТУ ШОУ ЗА СА ШИБАМЕ И ЖА НА ШИБАТ ДЕ ЖА ИМА КИЧЕЦИ МИМАТА СА ВЪРНА ОТ ФРАНЦИЯ ЗА МАЧА ЖА НА ОБЛИКЧИ С ПО ЕДИН КАВАЛ .
            КО ИСКА ТЕ ТОЛКУЗ.
            ЖАЛТУРЯТА НЯМА КАК ГИ СТИГНЕМ НИИ СМЕ СИ ДЪНИ РИБИ И СА ИЗХРАНВАМЕ С ТОТУ ДЕТ МОЖЕ ДО КАТ БАТ КРУШО Е НА ВЛАСТ ДЕ.
            ИМА МЕ ОФЕРТЪ КУМ КРУШАТА НАШИЯТ КМЕТ ОТ СТРЯМА ИСКА ДА ВЗИМА НАШТУ ЛЮБИМ ОТБОР И ЖА НА ПРАИЙ ШАМПОАНИ ЖА СИ ДРИТКА МЕ ВЪВ ШАМПОАНСКАТА ЛИГА И ТАКА ВА ДА ВА ЕБА АХМАЦИТЕ.

      • 17
        4

        Глупав,гурелив мангал! Любимият Отбор на Клошари и Отрепки – ЛОКО влезе през 1960 в А група и основната му цел беше да не изпадне. През 1967 окръжният секретар на БКП Кочо Гяуров заличи Спартак,преименува шампиона Ботев в безличното Тракия и назначи Локо за главен грдски съперник. Така жалкото ви отборче изплува.

  13. 52
    2

    Дано гледаме мач със заряд и положения пък , който заслужава да победи ! Това е празник за Пловдив от десетилетия насам , нека никой не забравя, че това е игра а не война !

Коментарите са затворени