Сериозно раздвижване има по концесиите, за които Христо Крушарски настоява от няколко години, научи PlovdvDerby.com. Както вече днес ви информирахме кметът Иван Тотев разкри, че общината е превела парите на фирмата, която ще направи концесионния анализ за Лаута и на терена в Тракия, на който Крушарски иска да строи база за школата на Локо Пд.

Днес 6 представители на столичната фирма, която е наета от общината, са посетили стадион Локомотив, а след това са отишли и на терена в квартал Тракия. На двете места те са се запознали с обектите, като са направили и множество снимки, които ще са им нужни за анализите.

Специалистите са били придружавано от Мирослава Сукарева (Директор на дирекция „Общинска собственост” към Община Пловдив) и Атанас Узунов.

След като двата анализа бъдат предоставен на Общината, ще се премине към следващите крачки за реализирането на двете концесии.

Припомняме ви, че първоначално от Общината бяха решили, че ще поискат от Христо Крушарски 20 000 лева за заплащането на анализа за терените в Тракия. Това обаче се оказа сериозен “Конфликт на интереси” и градската администрация реши да плати сама сумата, както изисква и реда.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    Нека има къде да играят циганетата от Кюстендил иначе само крадат

    • 6
      1

      Циганетата от Кюстендил са си в Кюстендил! В Пловдив циганите са в Изгрев бойс Столипиново, мухльо! Стадион Локомотив ще стане по-бързо от копнеж, лайнежа и т. н.!

      • 1
        3

        Лошото е че дойдоха в Пловдив кюстендилските цигани!

  2. 8
    2

    А НЯКОЙ ЖЪЛТУРИ ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ЗА МЕТАЛИКБОТЕВ СОПОТ .

  3. 16
    2

    Новоизлюпеният президентът на Ботев Георги Самуилов вкарва в сила нов правилник в клуба. Да въведе ред е едно от първите неща, с които се захваща Самуилов.

    Футболистите и треньорите ще бъдат запознати с новия правилник.

    Ще има сериозни глоби за всякакви нарушения. Освен това Самуилов ще бъде напълно безкомпромисен към всякакви изказвания уронващи престижа на клуба.

    В Ботев ще има и нов начин за изплащане на премии, които ще бъдат обвързани с резултатите.

    Този нов ред със сигурноат няма да се хареса на футболистите и феновете, поради което се очаква в клуба да настъпят раздори и катаклизми, а феновете да си поискат стадиона.

    • 2
      4

      Най-грозните коптори в Коматево са “гордо” украсени с емблемата на гордостта на ЖП-то!

    • 7
      2

      Вход в Коматево само след касова бележка поне за 20 литра гориво

  4. 5
    10

    Буфери,погледнете реално на нещата.
    Вашата школа (ако мога да я нарека така) е тотално разбита от шуро-баджанащина и никаква инфраструктура.Натискайте кмета,а не само с разни декларации. Съберете се пред общината,дайте гласност…. Нищо лично,но да има силен Ботев трябва да има силен Локомотив

    • 4
      5

      От селяни комунисти , приобщените към тях Изгрев бойски, столипиновски мангали акъл не искаме!

  5. 9
    16

    …не било в ТРАКИЯ най-ми било оризовите клетки в Маноле

  6. 11
    19

    Ако ми дадете терените и стадиона и още 200 000 000 почвам да строя на момента

  7. 23
    6

    Нищо няма да стане! Само предизборни глупости на боклуците от ГЕРБ! 7 години Тотев е кмет и нищо реално не е направил за стадионите! Само онещания и неизпълнени срокове! Като наближат избори и почват с обещанията.

  8. 15
    35

    Ботев има най-добрата база в България,скоро и най-модерния стадион а циганките се възбуждат за 3 теренчета в тракия за малките чавета.Разлика в класите .

    • 31
      11

      Базата на БотевЪ е с КРАДЕНИ НАРОДНИ ПАРИ
      Когато Тиквата падне от власт и базата вече няма да е на БотевЪ

      • 5
        8

        Така е,няма да бъде на Ботев,ще стане бежански лагер на кюстендилци. Хахахаха,дей и тъпунгери.

    • 12
      5

      пич, дори не знаеш колко си жалък!! Всяка една гимназия в чужбина има подобна. да не говорим за университетите…

    • 14
      7

      НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ БАЗАТА НА БОТЕВ Е НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ ПОСТРОЕНА С ОТКРАДНАТИ ОТ КТБ ПАРИ!!!СЪЩО ТАКА Е ОПИСАНА ОТ ОНЕЗИ ДЕТО КОНТРОЛИРАТ ТЕЦ ИМЕ А ТЕ ИМАТ 39 % ОТ БОТЯФЪ МОЖЕ ДА ИЗМЯКАТЕ НЯКОЙ ДЕН!!!

  9. 23
    13

    Няколко линейки с бясна скорост отпрашиха към родопската яка.

    • 11
      12

      Отишли са да шият разпрания гъз на майка ти, гурливата циганка.

  10. 7
    5

    Шумът в черепната ви кутия е от бръмбарите в мозъка ви.Свикнете с него, защото във вашия случай,няма приложимо адекватно лечение!

Коментарите са затворени