“Осем души за задържани след сбиването снощи в зала Колодрум. Сигналът е получен около 23.30 ч. Конфликтът е преустановен с намесата на Специализирани полицейски сили. По първоначални данни, участниците са фенове на ЦСКА и Локомотив Пд. По случая работят служители на Пето РПУ”, съобщават от полицията.

 

7 полицаи са леко ранени след мелето в зала Колодрума. Това съобщи директорът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков, цитиран от Трафикнюз.  Всички са прегледани в болница и изписани за домашно лечение. Един от униформените е напръскан със спрей от член на агитките.

Задържани са 8 души. В момента се изяснява кой и защо е започнал мелето. По първоначални данни се касае за емоционално приемане на резултатите от двубоя.

Пряк сблъсък между двете агитки в залата не е имало благодарение на бързата и адекватна реакция на полиция и охранители. В залата феновете са се замеряли с предмети и са хвърляли бомбички.

Първоначалните усилия на охранителите са били насочени към извеждането на майките с деца от публиката и недопускането на физически контакт между феновете от двата лагера. Агинтаката на ЦСКА, която е наброявала около 230 човека е била овладяна и изведена от залата.

В момента се гледат записи от камери и се разпитват свидетели на случилото се.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Какво правят на такива събития майки с деца? Какви са тези родители бе, какви са тези уроди гадни, да си водиш двтвто на тази диващина. Това не е спорт, това са едни античовешки и зверски побои, практикувани от изруди. Този спорт трябва да се забрани в целия свят. Бахти изрудите ще си водят децата, това са малоумници, а децата им ще станат същите побойници и психопати.

  2. 12
    8

    5 чорбара са в болницата. Това е равносметката

  3. 12
    10

    БЯХ НА МАЧА. НЕ МИСЛЯ ЧЕ ОЩЕТИХА МОМЧЕТО ОТ ЦСКА. РАВНОСТОЕН БОКС. ИМАШЕ ОСНОВНО ЗАМЕРЯНЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ, ТЕЗИ КОИТО ДОБЛИЖИХА ЦЕСЕКАРИТЕ ПРЕД РИНГА ИЗПОПАДАХА И ДРУГИТЕ СЕ ДРЪПНАХА И ПРОДЪЛЖИХА ЗАМЕРЯНЕТО. БОМБИЧКИТЕ БЯХА ХВЪРЛЯНИ ОТ СТРАНА НА ЛОКОМОТИВЦИ. ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ ЗА 1-2 МИНУТИ.

    • 11
      10

      Стига си срал във всяка тема бе урод жълт. Разбрахме че си комплексиран жълт помак

      • 8
        10

        Кое не е истина? Питай си батковците от Лаута З. и И.

        • Тия дето ги пишеш бяха там и се биха докао ти биеше чекии пред компютъра мършо

Коментарите са затворени