Илиан Илиев привлече бивш играч на Локо Пд

3
475

Треньорът на Черно море Илиан Илиев потвърди първия летен трансфер на отбора. С „моряците“ договор ще подпише защитникът Ивайло Марков.

„С нас подписа младият защитник Ивайло Марков. С него сме работили в Локомотив (Пловдив).

Гледаме доста футболисти за селекция. На този етап няма нищо конкретно. Няма да ни трябват много играчи“, заяви Илиев след успеха на Локо (Пд).

Ивайло Марков е роден през 1997 година. Той е юноша на Славия. След това кариерата му минава през „смърфовете“. В началото на годината подписа с Дунав (Русе), където не изигра нито един мач.

3 КОМЕНТАРА

  1. ПРАКТИКА В ЛОКОМОТИВ Е ДА ОСВОБОЖДАВАТ МЛАДИ НАДЕЖДИ И НА ТЯХНО МЕСТО ДА ВЗИМАТ ПЕНСИОНЕРИ / примери много / .А ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СМЕ ТРАГИЧНИ . ТОЛКОЗ ЖАЛКИ НЕ СМЕ БИЛИ И В Б ГРУПА . . КАКВА ЕВРОПА , ЗА СМЯХ ЛИ ДА СТАВАМЕ . АКЪЛ НЕ ДАВАМ , НО СПОРЕД МЕН НЕЩАТА СТАВАТ ВСЕ ПО ТЪЖНИ И КОМИЧНИ .

  2. ПРАКТИКА В ЛОКОМОТИВ Е ДА ОСВОБОЖДАВАТ МЛАДИ НАДЕЖДИ И НА ТЯХНО МЕСТО ДА ВЗИМАТ ПЕНСИОНЕРИ / примери много / .А ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СМЕ ТРАГИЧНИ . ТОЛКОЗ ЖАЛКИ НЕ СМЕ БИЛИ И В Б ГРУПА . . КАКВА ЕВРОПА , ЗА СМЯХ ЛИ ДА СТАВАМЕ . АКЪЛ НЕ ДАВАМ , НО СПОРЕД МЕН НЕЩАТА СТАВАТ ВСЕ ПО ТЪЖНИ .

  3. Жалко, трябваше да го оставят в Локо стабилен играч е!

Comments are closed.