Интересът на ЦСКА към Стивън Петков и Весо Марчев е реален!

17
1801

Интересът на ЦСКА – София към футболистите на Ботев и Локо е реален, показа проверка на PlovdivDerby.com. В последните дни Меридиан Мач разкри, че червените се интересуват от Стивън Петков и Веселин Марчев. Наша проверка установи, че това наистина е така.

За голаджията на Ботев обаче столичани ще трябва да се бръкнат, докато за привличането на Марчев те могат да минат метър, тъй като крилото на черно-белите е с изтичащ договор.

17 КОМЕНТАРА

 1. Ясно е, че Стивън иска да си ходи и няма сила, която да го задържи при нас. По-лошото е, че и Жоао и Неделев също ще напуснат. Ако това е цената да се построи Колежа, трябваше да я платим много по-рано!

 2. За СтиФънчо целувача на имблематъ с доматъ ли иди речЪ ?

 3. 4
  5

  Партенки на Софийски журналя с празни кратуни!

 4. 11
  9

  Къде са големите приказки на говедарския цървул Крушо, че щял да печели от Локомотив? Вече 3г тоя клоун е начело да е продал някой? Само лъжите му са големи и все още има хора, които му вярват, но нищо въпрос на време е да се осъзнаят.Всички, които стават за чеп са с уговорката Крушо да ги пусне, ако си намерят отбори, където да взимат повече.Смятайте какъв ръководител е тоя прокъсан говедарски джоб.И вие очаквате нещо от тоя паляк ли? Вярвате ли си? Ок! Да видим докога обаче.

  • 9
   5

   Анонимник,знаеш ли кой плаща дълговете от Топалова на сам,а?Няма да плюете!Като се правиш на тежък, извади мангизи и оправи във финансово отношение Локо!

  • 9
   4

   Ей „вечен спасителю “ , теб какво те е грижа за финансите на Крушарски ? Вече 3 години той може и да не печели от Локомотив , но “ тоя прокъсан говедарски джоб “ издържа отбора . И не само това , той плаща и дълговете натрупани от Топалова и твоите приятели , другите „вечни спасители “ Така че , спри да говориш глупости и да плюеш ръката , която те храни . А какво ще стане , ще поживеем и ще видим . Засега имаме един добър отбор с добри резерви и отсъствието на един или друг играч не се отразява на играта му .

  • 8
   4

   Жълт Клоун тебе какво те засяга кой си тръгва без пари???Досега освен Карагерен и Райнов, които си тръгнаха заради Камбуров няма никой друг кадърен да е напуснал Локомотив.
   Скоро си връщаме Карагерен, а ако имаш 4-5 милиона на година вади ги и плащай рапон!
   На приказки всички сте ръководители с 2 лева в джоба!!!

  • Шшшшт тихо да не чуе плешивия или някой друг от гму че ще ядеге шамари

 5. 14
  15

  Да дават 150 000 ееро и да го взимат Веско. Лично ще им го закарам

  • 23
   6

   Лошото е, че няма да дадат нищо. Веско не е подписал с Локо.

   • 16
    4

    Кой луд би подписал с Локо? Всички са с уговорката ако намерят по-добър отбор с по-голяма заплата си тръгват.

  • 17
   6

   Защо да дават като той не е подписал с нас и отива като свободен агент , това е защото Чаво е кретен .

  • 24
   4

   Виж за Стивън ще дадат ама той има договор с Ботев , а за Весо ще пиете чаша вода и тва е

Comments are closed.