Интересът на ЦСКА – София към футболистите на Ботев и Локо е реален, показа проверка на PlovdivDerby.com. В последните дни Меридиан Мач разкри, че червените се интересуват от Стивън Петков и Веселин Марчев. Наша проверка установи, че това наистина е така.

За голаджията на Ботев обаче столичани ще трябва да се бръкнат, докато за привличането на Марчев те могат да минат метър, тъй като крилото на черно-белите е с изтичащ договор.

17 КОМЕНТАРИ

  1. Ясно е, че Стивън иска да си ходи и няма сила, която да го задържи при нас. По-лошото е, че и Жоао и Неделев също ще напуснат. Ако това е цената да се построи Колежа, трябваше да я платим много по-рано!

  2. За СтиФънчо целувача на имблематъ с доматъ ли иди речЪ ?

  3. 4
    5

    Партенки на Софийски журналя с празни кратуни!

  4. 11
    9

    Къде са големите приказки на говедарския цървул Крушо, че щял да печели от Локомотив? Вече 3г тоя клоун е начело да е продал някой? Само лъжите му са големи и все още има хора, които му вярват, но нищо въпрос на време е да се осъзнаят.Всички, които стават за чеп са с уговорката Крушо да ги пусне, ако си намерят отбори, където да взимат повече.Смятайте какъв ръководител е тоя прокъсан говедарски джоб.И вие очаквате нещо от тоя паляк ли? Вярвате ли си? Ок! Да видим докога обаче.

    • 9
      5

      Анонимник,знаеш ли кой плаща дълговете от Топалова на сам,а?Няма да плюете!Като се правиш на тежък, извади мангизи и оправи във финансово отношение Локо!

    • 9
      4

      Ей “вечен спасителю ” , теб какво те е грижа за финансите на Крушарски ? Вече 3 години той може и да не печели от Локомотив , но ” тоя прокъсан говедарски джоб ” издържа отбора . И не само това , той плаща и дълговете натрупани от Топалова и твоите приятели , другите “вечни спасители ” Така че , спри да говориш глупости и да плюеш ръката , която те храни . А какво ще стане , ще поживеем и ще видим . Засега имаме един добър отбор с добри резерви и отсъствието на един или друг играч не се отразява на играта му .

    • 8
      4

      Жълт Клоун тебе какво те засяга кой си тръгва без пари???Досега освен Карагерен и Райнов, които си тръгнаха заради Камбуров няма никой друг кадърен да е напуснал Локомотив.
      Скоро си връщаме Карагерен, а ако имаш 4-5 милиона на година вади ги и плащай рапон!
      На приказки всички сте ръководители с 2 лева в джоба!!!

    • Шшшшт тихо да не чуе плешивия или някой друг от гму че ще ядеге шамари

  5. 14
    15

    Да дават 150 000 ееро и да го взимат Веско. Лично ще им го закарам

    • 23
      6

      Лошото е, че няма да дадат нищо. Веско не е подписал с Локо.

      • 16
        4

        Кой луд би подписал с Локо? Всички са с уговорката ако намерят по-добър отбор с по-голяма заплата си тръгват.

    • 17
      6

      Защо да дават като той не е подписал с нас и отива като свободен агент , това е защото Чаво е кретен .

    • 24
      4

      Виж за Стивън ще дадат ама той има договор с Ботев , а за Весо ще пиете чаша вода и тва е

Коментарите са затворени