Тимът на ФК “Садово” разби с 9:1 “Марица” /Цалапица/ в баража за попълване на “А” ОФГ. Разликата в показаното от двата отбора на терена на стадион “Пловдив” беше доста осезаемо и “новите пожарникари” заслужено стигнаха до успех с изразителен резултат.

В “Садово” се състезават играчи като Емил Аргиров-Животното, Ивайло Димитров- Шведа, Даниел Божков-Дънди, Стефан Харлов, Петьо Димитров и други.

Баражите бяха насрочени поради отказването на втория отбор на “Марица” /Пловдив/ от участие в “А” ОФГ. След днешния мач групата е окончателно попълнена и първенството ще стартира на 26 и 27 август. В първия си мач “Садово” ще гостува на “Металик” в Сопот.

8 КОМЕНТАРИ

  1. В Садово им обещават пари за В група,затова се преместиха там, и ще ги получат ако се класират там-переспективи кво да прайш,такъв е живота.Кмета е много стабилен и след 30г. прекъсване Садово отново ще има отбор в А окръжна.

  2. 2
    3

    Няма как да се играе срещу ведомствен отбор.Надушиха някакви парици и се преместиха в Садово.

  3. 4
    1

    Ей, специалисти от Пловдив Дерби. Проверявайте информацията преди да я публикувате.Иначе много се излагате.
    Светльо Асенов и Недко Миленов играят във В група за отбора на Марково. А във Садово има още мнооооогооооо момчета минали през А и Б група. Да, те сега работят в Пожарната, но знайте, че могат много голям футбол да играят. И ще бият наред всички.

  4. Тия да не са ония от Големия Чардак..Ако са те,тея къде са тръгнали,аматьори,те само ще ги оплюят и пак ще ги бият

  5. Тия,Цалапица що не си стоят кротко,къде са тръгнали…Маричката ги би в най-важния мач..и сега пак се напъват..ама те днес са си го получили хубаво..взели са им фланеклите тея Пожарникарчета

Коментарите са затворени