Днес в 20:30 часа започва последният мач от 5-ия кръг на първа професионална лига. Един срещу друг на “Лаута” в Пловдив ще се изправят отборите на Локомотив (Пловдив) и Витоша (Бистрица). И двата тима не започнаха сезона по най-добрия начин и сега ще опитат да си стъпят на краката с три точки в актива си.

Локо Пр все се надява днес да зарадва своите привърженици с добра игра и със задължителен успех.

Абсолютният новак в елита Витоша се намира в още по-неприятна ситуация преди днешната среща. “Бистришките тигри” все още нямат победа на сметката си, като до момента могат да се похвалят само с едно реми и три загуби. Възпитаниците на Костадин Ангелов ще имат доста трудната задача именно днес да вземат първи три точки, но пък във футбола всичко е възможно.

В състава на домакините единственият липсващ си остава контузеният Димитър Везалов. В същото време с шанс да получат някакво игрово време са двете нови попълнения Симеон Райков и Асен Георгиев. По-вероятно е те да останат на пейката в началото, но няма да е изненада, ако в някакъв момент от мача ги видим на терена.

След мача с ЦСКА-София Дани Кики обяви, че не се чувства комфортно в ролята на централен нападател, но почти сигурно и днес ще бъде натоварен със същата задача, тъй като “смърфовете” още не могат да намерят заместник на напусналия Мартин Камбуров. Останалите в стартовата единайсеторка се очаква да бъдат Пиргов на вратата и Крумов, Николов, Марков и Бедиме в отбрана. Умарбаев и Траянов ще са двойката опорни халфове, а пред тях като плеймейкър ще действа Пауло Сержо. Марчев и Бакалов пък ще оперират по двете крила.

В състава на гостите към трайно контузения Четин Садула се присъедини и Румен Гьонов, който също отпада от групата за днешния мач. Треньорът Стоянов вероятно ще пусне в игра Иванов на вратата и Гочев, Върбанов, Христозов и Попов в отбрана. Кочилов ще е дефанзивен полузащитник, а пред него в центъра на терена ще оперират Лазаров и Отофе. Христов и Петров ще действат по крилата, а атаката ще води Долапчиев.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Ние почнахме с победа като гости? Това не е добре или авторът не е добре с главата?

  2. 6
    1

    Олоо диербиту ” И двата отбора не тръгнаха добре…”,а помашкото недоразумение как тръгна бе надувачи на балони?

  3. 1
    7

    ДА НЕ ВДИГНЕТЕ ЖЕНАТА НА СЕМКИТЕ !!
    ЧЕ ,ИНАЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ .

  4. 9
    6

    Мога ли да намеря билет, че всичко е разпродадено, както винаги?

    • 7
      3

      Абе мършо напълнете си поне веднъж селската базичка и тогава пиши !!!

      • 2
        2

        Има статистика бе мангал! Ботев е трети по посещаемост с 2275 души на мач след ЦСКА-София и Левски, сътветно 5913 и 3413 души. Източник:https://www.sportal.bg/news.php?news=657779 (Ако можеш да четеш)

        • Тая статистика е един голям смях. На око ли ги пишат тия цифри и откъде имат информация за билети. Смях

  5. 6
    3

    И двата тима не започнаха по най добрия начин.?!

Коментарите са затворени