Представителят на мажоритарния собственик на акциите на Ботев Пловдив в ръководството на клуба Борис Гиздаков заяви в ефира на bTV, че стадион Христо Ботев може да бъде довършен със заем, който в последствие да бъде възстановен. Георги Титюков пък заяви, че стадион Христо Ботев е крайно необходим не само на Пловдив, но и на България.

След публикуването на материала от bTV се свързахме с Борис Гиздаков, който хвърли повече светлина и нанесе някои уточнения. “Малко подвеждащо са вкарани част от думите, когато се говори за помощ от държавата. Аз заявявам пред репортер на bTV, че един от вариантите пред нас е да вземем заем, но от банка, а не от някой друг. Това е мое лично мнение и Сдружението не е предприело такива действия. Подчертавам, че това е само един от вариантите за довършването на Колежа.”

98 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Ава а га жа върнем парите на държавата дет Цецо -сомлето на издокара ба….такъв У..й ни заби че ни мой да излява ва да гоейба.

  2. 7
    8

    Ачо щял да купи заместник на Косоко с напарични средства

  3. 11
    14

    Бившият защитник на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА Юнес Бенжелюн започна работа в английския гранд Манчестър Сити.
    Французинът стана част от скаутското звено на “гражданите”, заменяйки Ромен Поаро.

    А АЗ САМО КОЛЦИТЕ В МАЙНЦ НОСИХ.

  4. 11
    11

    Бате, шъ праъ идна сфирка за непаръчнатъ фноскъ.

  5. 13
    14

    Като влязат съдия-изпълнителите , и подарената купа ще ви опишат, д’ейба и крадливото племе, не ги искат на село, те за на попа къщата питат.

    • 7
      12

      Освен подарената купа нямат нищо хайваните , ама и за нея не се знае, да не са им я дали за ползване .

      • 13
        8

        А на мюмюните от Кюстендил купата къде е, че не съм виждалм Емо Наков наскоро?

  6. 6
    10

    Да вземеш заем от държавата хахаха абе тия жълти цинганьори са изперкали ххахаах Първо-няма какво да заложат.
    Второ- който отпусне такъв необезпечен заем е за прокуратурата.
    Трето- този заем , няма връщане
    Четвърто- държавата ,трябва да отпусне , такъв криминален заем на всички отбор
    Пето- Държавата в ситуация ,че отбор хикс не може да си погасява кредита , какво прави хахахаах После ще излезе виновна, че си иска дължимото

    За това има Банки!!!

    • 8
      4

      Да те еба в простия цигански калъф. Тоя стадион не е на Ботев. Той е общински. Държавата просто може да помогне на общините да построят или подобрят тези свои съоръжения, както направи това по селата, но полза никаква. Сега мястото е неизползваемо и нерентабилно. Построи ли се стадион, то става атрактивно и за потенциални инвеститори. Разбра ли, капут прост?

      • 5
        10

        Жълто циганче завършило 3 -ти клас. Стадиона е на концесия. Съмнява ме циганчетата от ботяф 2010 да сте чували за такава дума хахаахх Нали ги знаеш , циганките от Ботиф 2010 хахахаха

        • 8
          7

          Правиш ли разлика между концесионер и собственик, бе, столюпиновски каун недорасъл? Мангалът взел акъл да ръси. Но като построим стадиона, какво ще прави жалката и дребнава душица? Най-много жена ти общата на маалата да набиеш от яд.

  7. 7
    8

    това посмъртно не може да се случи – да играем с циганите на един стадион!

    • 2
      2

      Пък ний с посерковци кат вас бозави жълтъци:)))))))

  8. 11
    10

    хаха. пак с “непарични средства” искат. Абе за смях станахте, бе папагали с тези селски номера

  9. 12
    11

    НАЙ-ДОБРЕ ДА ПОСТРОИТЕ СТАДИОНА С НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА!!!ТОВА ГО УМЕЕТЕ НАЙ-ДОБРЕ..КАКВО СТАВА С УВЕЛИЧАВОНЕТО НА УСТАВНИЯ КАПИТАЛ С НЕПАРИЧНА ВНОСКА???

  10. 8
    12

    А ва кво става? Уж патроните бяха нагласили парите, Копнежа го почваха….
    Сега заеми, маеми…
    Пак ни качиха на неуморния.

  11. 7
    19

    Сган, като искате заем отидете в банка и кажете – Мара ба, ние сме от Ботяф.
    Искаме едни 30 000 000лв.
    Като спечелим ЛЕ ви ги връщаме.

  12. 9
    12

    ЗА ПЛОВДИВ И ДЪРЖАВАТА НАЙ-ДОБРЕ БИ БИЛО АКО СЕ ЗАВЪРШИ СТАДИОН ПЛОВДИВ! Всичко друго е долно и пошло, особено, когато агресивно се прави от градоначалници!
    Ботев да се оправят сами! Това е частен клуб и никой няма право да помага едностранно само на този клуб, както и на който и да е друг!
    ПОМАГА ЛИ СЕ НА НЯКОЙ,ЩЕ СЕ ПОМАГА НА ВСИЧКИ ПОРАВНО! ИЛИ НЯМА ДА СЕ ПОМАГА НА НИКОЙ!

    • 19
      8

      Не бе, не си прав.
      Държавата помага на Ботев, Домуса им купува мачовете, Пеевски ги финансира, а Локо да го духат.
      Кратко и ясно, ти кво не разбра?

      Събудете се най-сетне и осъзнайте че абсолютно никой не го ебе за чернобялото кюстендилско недоразумение.

    • 10
      5

      Преди да плюеш, първо проучи за какво става въпрос. Ако довършим по този начин нашия стадион, това ще може да се прави и от другите клубове. Идеята е с промяна на закона за спорта да се улесни финансирането на подобен тип начинания. Че с назначени бизнесмени е ясно, че работата няма да стане. И като няма Пловдив нито един стадион за ШЛ, какво печмелите вие, като си стоите в коптора и ходите по 1000 души на мач максимум?

  13. 18
    5

    Добре, буфери, нормално ли е стадион в центъра на града да стои като изоставена бетонна грамада? Това, което важи за нашия сдтадион, важи и за стадион “Пловдив” – разликата е тази, че ние сме убедени и знаем, че можем да върнем евентуален заем с приходи от билети. Така или иначе стадионът е общински – ако не върнем заема, ще ни отнемат концесията. Ако за стадион “Пловдив” някой гарантира, че ще му върне инвестицията, защо и той да не се построи?! Направете си и вие вашия стадион. Но не като подаръци с отстъпени имоти, а дава ви се заем и вие връщате после с продадени билети. Стиска ли ви? Май, не. И затова сте завистливи и дребни душици.

    • 10
      4

      Много добре им е ясно на буфирити за какво става въпрос,но нали става въпрос са Ботев-как така,може да се минат нещо.А и съм говорил с някои от тях-нямат нищо против,но нали трябва да се лае и да се хейти.Така си говорят,може някой да се засегне и мангала ще е много доволен ако го постигне.Затова навсякъде ги посрещат с Цигани,Цигани,манталитет,кво да прайш.

    • 4
      7

      не се претеснявай за терена в центъра на града. Там Пеевски е планирал един чудесен и полезен за града ни мол. Може и детска градина да се направи. А вместо това искате държавата да плати 30 млн за някакъв си стадион на група наркомани

  14. 22
    9

    Жалките мангали не спряха да бълнуват тия 50 милиона вътрешнофирмени задължения ама то кво ли не беше – домуса ни бил дал купата, 50 млн задължения, Тръмп е жълтур…. Бахти смешната и жалка сган, нищо не заслужавате вие потници прости. Утайката на обществото, най-простата и необразована паплач.

    • 5
      7

      това за “вътрешнофирмените” задължения и с “преструктуриранията с непарични вноски” си ги говорете с Цацаров. Ние, нормалните хора изпозваме пари

  15. 11
    22

    Странно и нагло нещо за това пловдивските селяни от родопската Яка – все искат да им се дават народни пари и да не си плащат. Ядоха през комунизма, ядоха в зората на демокрацията при брокерите, фалираха Митко Командоса, ядоха при Цецо Крадецо и сега пак искат да ядат. Наглеци! Мислят си, че като сменят името или като се “преструкторират с непарична вноска” и се нагъзят на силните на деня под формата на Пеевски, Дормуша и Бойко и хоп готово …. народната пара потича към тях. Защото видете ли – те играли в ЛЕ. ами по тази логика дай сега и на Левски и на Дунав по едни 30 милиона и готово. А на Лудогорец понеже са в шампионска лига – дайте 50!! Кво ви пука. Народа да го духа и да плаща!!!

  16. 18
    5

    Влизаме в групите на ЛЕ и вдигаме стадиона

    • 10
      17

      така може. това биха били вашите пари, а не да просите пак народна пара

      • 23
        4

        Как точно заем от банка се определя като “народна пара”.

        Ти банка знаеш ли как изглежда?
        Знаеш ли за какво служи?
        Кредит знаеш ли какво е?

        Всъщност кво ли питам, ясно е че си неграмотен столипински мамул, който разбира от финанси колкото Ники Жадното от футбол.

        • 3
          6

          знам, но ти явно не знаеш щом се опиташ а ни заблудиш, че някоя нормална банка ще даде заем на нередовен платец с огромен дълг

        • 1
          1

          Кой ще ви даде Кредит ве цървул,вие нямате сабственост какво залагате???Базята Държавна,Стадиона Държавен…Едни жълти задници с какво гарантирате заема точно???
          Измишльотини ала-бала!

    • 6
      20

      Парите от ЛЕ да отидат за погасяване на 50-те милиона!

  17. 14
    4

    Нещо не ми е ясно, нали имаше осигурени 20 млн. От Самуилов,Пимк и още някой си.Сега тези средства ще ги има ли или не?

  18. 6
    28

    Докога Община Пловдив, ще е майка за едни и мащеха за други?! Феновете на Локомотив спят ли? Защо не сезират прокуратурата да се види как ще се крадат отново народни пари?!

    • 17
      1

      Абе говедо жалко, вашия Спас Русев какви пари мислиш, че краде от 1 година чрез Виваком бе олигофрен прост? На мангалите Крюшо с кви пари мислиш, че ги издържа бе? ТО бива да сте толкова прости, ама тва вашето е направо плашещо!

  19. 26
    9

    Напълно нормално е държавата да иска да помогне на ГОЛЕМИЯ пловдивски клуб-клуба, който прославя по света името на майка България и чиито футболисти играят за националния отбор.
    От чисто бизнес гледна точка БОТЕВ ПД е много по-важен със стотиците си хиляди фенове, в сравнение с неплатежоспособната, некъпана и смърдяща на кисело зеле посред Август чернобяла тълпа.

    Освен това замислете се-за публиката на Ювентина вече се дават милиони левове под формата на програми за интеграция и образование, тъй че една финансова помощ за БОТЕВ по-скоро ще уравновеси нещата.

    И тук няма място за сръдня-не може държавата хем да ти дава пари за социални, хем да те образова за сметка на данъкоплатците, хем пък да вземе да ти построи стадион, да не говорим че Джамията е в перфектно за вашето ниво състояние-има си и Спорткулюбю, има си и тенекиена Джесика, въобще, за циганските стандарти си е едно уютно и кокетно местенце, напълно достатъчно за 200те привърженика, които ходят на домакинствата.

    • 14
      11

      пич, ти честно си един малоумнен хейтър. Правиш мечешка услуга на Ботев, но дори не го и разбираш. Ако се помага, ще се помага на всички. Време е дори и ти да го разбереш

      • 15
        7

        Дам пич, мечешка услуга, щото АМА ТОЧНО мненията по форумите са определящи за държавната политика,хахахах, аре да не се надценяваме толко..,

    • ХАХА АЗ СЪМ ЗА ПСИХО ДИСПАНСЕРА:)

  20. 5
    15

    Това е наглост без граници. Прави се атака за и пропаганда за нова кражба в крупен мащаб с поредното участие на държавата и безучастие на прокуратурата. Няма как легално да се даде такъв огромен заем на платец, който не си плаща концесионните такси и друг заем от 50 млн. По-скоро има как, но той би бил незаконен. Не бих се учудил защото просто отдавна няма такава държава….

  21. 11
    6

    За стадион много лесно ще се получат нещата, трябва феновете да притиснат корумпираните общинари и държавата да даде поне 5-10мил.
    Не може да се краде само, суджуци и държавни субсидии за талибаните в България.
    Накой кмет да не го събличат или стрижат пред общината.

    Срамота е Ботев да играе в Бургас.
    Тези мачове за Лига Европа трябва да са в Пловдив, градът да привлича туристи и да има и да е един истински празник.

    Пари има !!! Държавата има пари !!! Само за талибаните в Лагерът в Харманли дават над 10мил годишно, даже и стадион и басейн им направиха в Лагерът.
    Правителсвото е затънало до гуша в корумпирани сделки.
    Трябва малко зор да му се даде от феновете.
    5 до 10мил могът да бъдат дадени за няколко години да речен, не наведнъш
    Това ако бяха на левски или цска феновете досега техните знамена щяха да се веят над общината

    • 7
      12

      Срамота е държавата да е майка за едни и мащеха за други. Не може да се дава за БотевЪ, който вече е взел огромните 50 млн, който не си плаща концесията, а на Локомотив да не се дава нищо. Дори и една елементарна концесия. Време е прокуратурата да започне да си изпълнява задълженията и да влезе в корумпираната община Пловдив, където се правят далавери за милиони!!!! В кой век живеем?! Докога законите няма да са еднакви за всички?!

      • 14
        2

        Ей Депутатката, май си работила преди и за БХК !!!
        Не ми говори за справедливост !!!
        Половината войници на ислямска държава са на хранилка в Лагерът в Харманли и за тях държавата харчи милиони.
        По-добре е да се направи стадиона на Ботев и да остане за поколенията и следващите 100 год, отколкото талибани да изяждат и изсират милиони български пари на година!!

        • 3
          12

          А за Локомотив? Или него кучетата го яли, нищо че е отбора на поне половин Пловдив? И за талибаните питай Меркел, а не заблуждавай феновете

          • 15
            2

            За Локомотив, както вече изтъкнахме, има програми за интеграция и образование на малцинствата.

            Цифрово парите които се наливат по този начин в чернобелите мюмюни са ДАЛЕЧ повече отколкото парите за стадиона.

  22. 6
    14

    Е Тютюкпв, а стадион Лаута не е ли нъжен на Пловдив и Бтюългария, бе жълт селянино?! Интересно коя банка ще даде заем на дружество с над 50 млн дълг, което не си плаща дори вноските за концесията?! Това е против всички правила на банкирането. Явно се прави атака пак да се дават пари на данъкоплатците за частно дружество – Тютюков, bTV…. Цацаров спиш ли?!

    • 15
      4

      Ей неграмотен циганино,първо-стадиона на лаута е функциониращ и няма належаща нужда от инвестиции,той така или иначе е празен на всяко домакинство.Второ-дружеството,което притежава акциите на Ботев няма никакви задължения.Дълговете са на ТЦ ИМЕ и за тях отговарят те,а не клуба.

      • 4
        11

        тези ги разправяй на малоумната ви дрогирана и селска публика. Това се нарича измама във всяка една нормална държава. Значи ТЦ ИМЕ решава ей така да тегли един кредит от 50 милиона и да ви ги подари…. даааа. И на Лаута има спешна нужда от ремонт и база за тренировки. Има нужда и от общежитие за децата и за лагери на отбора. Да ама не… вие винаги сте специални само защото сте от едно село!!

        • 9
          4

          Ама да си прост ма чак пък толкова ????Ако Ботев имаше да връща дългове за 50 мил. сега нямаше да играе в първа лига и ако си мислиш, че Ботев играе там само защото е подложка на някой то тогава какво ще кажеш за Европа сигурно Платини ни е анонимния спонсор и за това ни е пуснал с тъкъв дълг !.Крайно време е да падне една бомба на Лаут Джамия и да закрият недорозомението Велбъджа 19?6 !

          • 2
            7

            ами просто никой не се е сетил да прати писмо на УЕФА. Не забравяй, че се води дело срещу вас. Докато не приключи УЕФА не може да направи нищо официално. А за А група нямай претеснения – там е мафия и дори хибриди като ЦСКА – СОфия играят там. Няма банка която ЛЕГАЛНО да даде невъзвращаем кредит на некоректен платец. А това предаване по bTV е поръчково

  23. 9
    17

    Титюков, гнидо мръсна, Пловдив и България имат нужда и ще имат полза, единствено ако се ремонтира и довърши, стадион “Пловдив”!!!!!
    От стадиона на “източен” ще има полза само един клуб и такива като теб!!!!

  24. 13
    17

    Ава а в Стряма га жа напрайти стадион ва….чудим са къде да си пасем козичките ба да гоейба.

  25. 29
    6

    Стадиона е необходим за Ботев и цял Пловдив. И това ще стане рано или късно. Дано да бъде по скоро. Представете си сега да го имаше, какво нещо щеше да бъде в четвъртък да се играе мача с португалците. Адът щеше да бъде пълен за Маритимо.

  26. 14
    2

    Целият мач Маритимо – Лас Палмас 1:1, отпреди два дни, с отлично качество.
    Свържете се с Николай Киров, който го познава и му дайте линка….

    https://youtu.be/9E5XeIQH0Ng

    • 9
      4

      Видеото е подарък от Канарската телевизия 😉

  27. 11
    44

    жълтите курви,пак се молят,защо бе долни еничери ?

    • 22
      5

      На майка ти путката изгни
      и се моли за жълти стотинки на магистралата

  28. 46
    10

    Ейй,цигани вашата завист няма край.Явно циганина не знае какво означава ЗАЕМ-пари,които после се връщат,но в на мангала речника такава дума като ВРЪЩАНЕ не съществува.И споменатите пари от КТБ са били инвестиции от Цецо Василев и за тях носи той отговорност,а не клуба!По-добре ходете да събирате желязо,по-ви се отдава отколкото да размишлявате и да се опитвате да втълпявате глупости.

    • 12
      33

      Ами давайте, върнете онези 50 000 000 лева и няма проблем. Ще ви се даде нов ЗАЕМ за 30 000 000. Ама като все още не сте върнали предишния, кой ли ще е тоя луд дето ще ви даде нов? Освен оня дето ви подари купата 😉

      • 26
        6

        Ей МАТГАЛ ,НОСЕY ИМЕТО КТБ …Не е твоя работа, кой ще заде или няма да даде пари.. Нито за КУПАТА, КОЯТО Е ВЪВ ВИТРИНАТА НА БОТЕВ.. А къде е КУПИЧКАТА НА ЛЬОКОТО ?И с какви МРЪСНИ ПАРИ бе купена тя, манго? Сега беж на работа ,…че камионът НА ЧИСТОТА няма да те чака

        • 9
          18

          Мангал ще викаш като се гледаш в огледалото, ясно ли ти е лешпер с лешпера!!! Пак питам – кога ще върнете онези 50 000 000 – откраднати от целия български народ, за ония предните от “Агробизнес Банк” да питам ли??? Или понеже сте много специални, някой трябва да ви даде нови 30 за да си осъществите “Копнежа”??? Вие по0добре си върнете ракиджийницата на коматевци, да не ви помете народното недоволство 🙂

          • 10
            7

            Ти не си българин, а гнусен, мазен мангал! В момента в който се преместите да играете в турското пътвенство лично на теб Левент ще ти даде половината, а другата половина ще бъде разпределена за цигански сватби от принц Чарлз! Ти си първи, Вълчо!

          • 6
            4

            Майка ти започне да ги вади преди месеци,ама не си разбрал.Поема го във всички дупки за скоротечно погасяване на заема

          • 7
            4

            А ти кой си ,че трябва да ти даваме отговори на въпроса кога бе лилави Вожде!!!!!!!!Хайде във стлипинбург ,че измежду хора ти е трудно МАРШ да ти ……..майката лилав убавец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          • 4
            3

            ДО МАНГАЛА КТБ ..Прости, манго… Гледай си купичката с леща ,Крушарски, Зума и не се напрягай много, че могат да те изгонят от Чистотата ….КОЙ, КАКВО, КОГА И КАК не са въпроси за циганскотото ти злобно съществуване и интелектна форумен плъх под различни никове….

          • 1
            3

            Пак ти отговарям,манго.Този дълг не е на клуба или дружеството,което държи акциите.Отговорността за него е на Цветан Василев.

  29. 32
    6

    Никъде в репортажа не се казва, че държавата ще даде пари. Казва се, че е нужен заем с държавна подкрепа, тоест гаранции – като се направят необходимите промени в закона за спорта. Правете разлика между “подкрепа” и пряко даване на пари. Помощта от държавата и общината не означава непременно даване на пари.

    • 28
      7

      И още нещо – “заем” означава да да ти дадат нещо и ти после да го върнеш с лихвите. Тоест клубът ще върне заема. Никой не иска да се подарява на Ботев нещо, а да се спаси стадиона и 10-те милиона налети до момента в него да не потънат вдънземя.

      • 3
        7

        Като сте такива връщачи върнете 50 000 000-то милиона.

    • 25
      7

      Ха Та те от малцинствата са неграмотни.. Какво им обясняваш !

  30. 23
    6

    Никъде във видеото не се казва, че Гиздаков иска заем от общината, ама нали трябва да има кликвания и сензации. Да еба гаражната медия смешна. Андрейчо, никакво развитие нямаш моето момче, за тва ще си останеш вечен пухляр

  31. 24
    7

    Всички ком. поне повечето само от лилави убавци да им ……… майките и БОКЛУЦИ долни човечета!!!!!!!

  32. 21
    9

    Това е начина да се шуми и говори по-темата!!!!А относно тъпите ком. на мангалската пасмина да вложат и те 10 мил. във ново съуражение да нямат пари като нас да го достроят и тогава да се редят на опашка за пари като приказката са “Видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крак” демек да не видят нещо и да не се минат!!!!!!!!!

  33. 16
    41

    Комунистическото изчадие отново се проявява! От къде на къде ще искате заем от общината? От КТБ изсмукахте 50 000 000лв., които не връщате и искате още! Няма Българският народ цял живот да плаща вашите прищявки! Цялото нещастно съществуване на хранилка! Стойте си на село, никому ненужни! Върнете 50млн и тогава искайте други!

  34. 26
    6

    За метро има в София,за Пловдив хуй.Ще ви еба майката нещастна.Някой няма интерес от това.Всичко да е в София.Да лапат и хуя ми да лапат.Толкова години не можаха шопите да преживеят че панаира е в Пловдив и още не могат …..50 милиона за “Курудрум”,а няма стадион в града.Европейска столица

  35. 11
    23

    И ние искаме заем от Общината и Държавата за стадион “Локомотив”.

  36. 15
    25

    Ами да дадат 30 млн. и на нас…и ние искаме да си оправим стадиона.
    Като дават, да дават и на двата отбора.Аз нямам нищо против държавата да даде пари на жълтите за стадиона, но същата сума да дадат и на нас.

    • 22
      10

      Ами,вложете и вие 10 милиона и на вас ще помогнат

    • 27
      6

      Ами ако се намери някой да ви даде заем
      (защото става въпрос за заем който ще се въстанови)
      вземете си и вие, но надали ще се намери

      • 12
        4

        Купа подарена, ами заложи си задника и може и да говорим за заем ,нещастник ..Кой ще ги връща? Аз пари не давам…. на мене трябва да ми плащат, че играят в моето Локо …а който е протим ще яде дръвцето

Коментарите са затворени