Отборите на Локомотив (Пловдив) и Левски не се победиха и завършиха при резултат 0:0 в мач от втория кръг на Първа лига. Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на легендата на “черно-белите” и България Аян Съдъков. След това пък реферът Светослав Тодоров бе награден с плакет за своя мач №200 в елита.

В 8-ата минута Митрев и Марчев се сблъскаха силно при атака на домакините, но за радост и двамата останаха на терена, след като получиха лекарска намеса.

Панайотов пробва първи удар в 25-ата минута, а Пиргов без сериозен проблем улови. Пет минути по-късно Гомес направи страхотен пропуск. Испанецът пропусна да даде аванс на “сините” след удар с глава от пет метра, който Пиргов спаси. Първата опасност за пловдивчани бе в 35-ата минута. Тогава Бакалов стреля над гредата с глава.

Буш в 40-ата минута проби отляво, но стреля в аут от малък ъгъл.

Втората часта започна по-открито, а Мапуку получи жълт картон, а след него и Ивайло Марков бе санкциониран. Прохазка пробва силен удар, който не попадна в очертанията на вратата, докато Бакалов се размина на сантиметри с хубаво центриране.

Дино Мартинович замени Ванчо Траянов в 64-ата минута. Три минути по-късно младият Марков замени фаулира Мапуку, като бе изгонен с втори жълт картон. Антонио Вутов влезе в игра и веднага пробва удар,а Георги Башов смени Дани Кики, за да подсили защитата. Това е дебют за него в Локо.
Дълго подаване към Бакалов изненада защитата на гостите, а ударът с глава на играча на домакините мина покрай дясната греда на Митрев.

След това дебют направи и Янко Ангелов. Аденинджи също влезе на мястото на Мапуку, който не бе доволен, че трябва да напусне терена.

В 80-ата минута Вутов стреля добре, но Пиргов спаси. В продължението на мача Дино Мартинович можеше да остави и трите точки на Лаута, но малко не му стигна за да порази вратата на сините.

22 КОМЕНТАРИ

  1. А ва сигъ куту ги гледъм тее нащи нъ “Спиртклубъ” ми иди нъ ъкълъ нещу. Оти ни седнити саму нъ чернити сидалки тъ дъ нъпишити “ЛУКУМУТИВ” ва? Зъ толкуз имъ нърод! Дъ изтрелями другее път иднъ градубойнъ ръкетъ ва а? Дъ пуцъми пу облъцити!

  2. 2
    4

    А ве и един мач като хората не може да наредите без мен, да ва ева!

  3. 6
    6

    Абе защо нито един мангал не си коментира мача и зарята !?

  4. 14
    6

    Циганите надупени, говедата с меки пишки. Какво да стане? Поцелуваха се малко, лизнаха се тук там …и се разделиха. Курви!

  5. 4
    7

    Големия-малък Ттошко!Бог да го прости Челсито,навремето под строй всички селянчета ви записа в Изгрев бойс и вместо да станите граждани ,станахте селяни-цигани с мюсолманско вероизповедание.Доказана още веднъж максима,че селянина си остава селянин!Н икакво развитие в какъвто и да аспект.Съжалявам,мислих те за умен човек но и като цялата жълта пасмен си бетонирал жълтите очила и на всичкото на това си сложил иконски капаци.Много те съжялявам!!!

  6. 9
    6

    Имаме доста добър отбор! Сега трябва само нещата да се нормализират и да се успокоят и отбора ще заиграе още по-силно. За Мартин само искам да спомена, че вместо да подкрепя отбора си той отиде на море. Е, все пак има напредък – в предишния мач позорно ги иззостави….

  7. 9
    9

    Тодоре, Тодоре, хал хабер си нямаш колко си смешен, посинял от злоба! Междудругото, селски, левскарите си пяха Жълта кочина! Аз за разлика от теб няма да обобщавам, въпреки че кюнлии като теб има много и я им дойде акъла следващите 20 г, я не! Тодор д грийт, хаха ебати и глупака, чесно!

  8. 8
    20

    Ава пичаги да си га кажем правичката Локото си направиха хикса заслужено ами ний пак ли га играйми на точен или на обрат ва да сейба.

    • 2
      4

      Изглеждаш човек със сериозен интелект,не се вързвай така лесною!

  9. 8
    19

    Ава пичаги да си га кажем правичката Локото си направиха хикса заслужено ами ний пак ли га играйми на точен или на обрат ва да сейба.

  10. 21
    9

    Само един истински древен бес може да пусне заря по случай домакинско равенство. ЮРУШ!

  11. 10
    21

    Друго си е Пеевски да ни дава парите. Цецо Ага, Пеевски, дпс ама важното ние да сме добре. Кво ни интересува че сме се накичили по всичките ни парцали с лика на великия Христо Ботев. Свикнали сме да вдигаме ръцете и краката и това е.

  12. 9
    16

    Ем,да.Все пак уефски не е гранд от категорията на Пирин,ама сме доволни от точката.
    Смешни,злобни и анално незадоволени жълти дрисъци,трудно и тежко ви е да повярвате,че Локото без да е нагъзено на мангизлии от етнически партии,като един друг отбор и дори без МК11 играе и не губи,нали?!?

    • 7
      6

      Вие наистина не сте за обичане!Повремето на адаша ти ,ви оправяшемилата ПАРТИЯ, ВОЕННИТЕ,КЦМ-то,сега КТБ-то,ПЕЕВСКИ,ГЕЛОСАНИЯ,Т О Т О-то!На това малъ Тошко му викат КУРВИНСКА работа!!!

  13. 9
    16

    Тоше, ти пак си при нас. Иска ти се

    • 19
      10

      ХАХА КУПАТА ЛАЙНУТСКА Е НА ЛИНИЯ… я си запей песента -имаме велик отбор с велик президент. И започни да псуваш срущу Камбура…

  14. 16
    11

    Вие тука ли спите бе жалкари нещастни. Двама нещастника без друг живот освен да пишат за буферите с по 5 ника. Жалка картинка

  15. 23
    16

    И накрая по традиция песента за “жълтия комплекс” Ха-ха-ха ???

    • 5
      11

      Левскарите я пяха, хаха, папагал смотан..

Коментарите са затворени