Днес в Ботев Пловдив очакват да научат решението на Дисциплинарната комисия на УЕФА по казуса “Ш*бай шиптъра”. PlovdivDerby.com научи, че вероятността жълто-черните да отнесат наказание заради скандиранията на феновете е напълно реална.

Ако се вземе решение за наказание на пловдивчани, то санкцията ще бъде доста сурова. Канарчетата ги грози глоба от поне 30 000 евро и затваряне на сектора, от който са дошли скандиранията. Наши източници разкриха, че може да стигне дори до затварянето на целия стадион.

В Ботев Пловдив се надяват обаче да не се стига до такова сурово наказание от страна на УЕФА и са направили всичко по силите си, за да оневинят постъпката на привържениците си.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 40
    1

    Много ми е интересно, дали някой ще накаже ония селяни от Черна Гора, които викаха на мача им с Левски “цигани”. Никой няма да ги накаже, щото всяка членка на УЕФА има някво лоби и с едно обаждане потулва нещата. Ние имаме алкохолика Боби, който никой не го брои за жив. Пак вчера ми направи впечатление терена, на който играха говедата. Ебахти счупената нива, тва и на Монтана на терена не беше така!

  2. 35
    9

    Aман от комплексари пеещи за шибане и …

  3. 54
    5

    А в този мач, ще трябва нашата подкрепа ,защото тия евреи си еба му мамата от атаки! Вчера мача беше добър и най -вече интересен ,нещо което рядко виждаме ,така че трябва да напълним стадиона! Без шибане ,без ебане,пеем за нашия отбор и надъхваме момчетата,ако наистина затворят стадиона,някои хора ,ще си го отнесат вече,омръзна ми от слабоумни гниди без сърца в публиката!Визирам псевдо хулиганите.

    • 5
      26

      Мангал гледай си отбора ваз няма кой повече да ви наказва господ достатачно ви е наказал….айде в дивия

    • 9
      5

      ей такива смелчаци много ги обичам, на живо ми се напикават в ръцете все, ама по коментари и форуми в интернет сте големи мъже всичките

      • 13
        2

        Като си много отворен що не идеш да шибаш шиптъри на живо, ами го пееш от трибуните. Сега трябва и да ви пляскаме, че сте пели подобни простотии заради, които не си водим децата ли.. Ако ни накажат 40К евро и още толкожа заради билети вие отворените дето ви пикаят в ръцете ли ще ги платите…

        • 5
          4

          Не си водиш децата, щото се псува ли? Че то може да чуе псувни и на улицата – всичко опира до възпитание, така че не ми се прави на много отворен.

    • 10
      4

      Кратка извадка от тълковен речник:

      Значение на думата шибам:

      1. Какво/кого. Удрям, бия с нещо дълго и тънко, но жилаво, еластично, което държа в ръце. Шиба коня с пръчка.
      2. Кого/какво. Удрям, бия. Бурята ги шибаше в лицето.
      3. Прен. Разг. Какво. Слагам в изобилно количество или безразборно. Шибам сол в яденето.

      Шиптър: планинец, орлов син

      За какво да ни наказват??

      Стигне ли се до наказание, това би означавало, че или някой от ръководните фактори в клуба не знае как да си върши работата, или преводачът в Уефа е фен на по-малкия отбор в Пловдив 🙂 …

      • Обичаш ли ги бе C.C. ,пускай джойстика, идвай в зала К2 ,да те видя колко си отворен женчо!

Коментарите са затворени