Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров сподели мнението си след постигнатото много ценно равенство като гост на Бейтар.

Резултатът е факт, той е такъв какъвто е. Динамичен мач с положения пред двете врати. Ние има какво да си направим като изводи. Имаме време да поправим грешките, които направихме и да излезем победители. Скоростта на Бейтар е доста висока, а ние не сме отбор, който ще се затвори и ще се защитава. Ще си направим изводите за реванша! Имам мач от шампионата и трябва първо да помислим и за него. Трябва да си направим поуките и да изглеждаме по най-добрия начин на Лазур в реванша. Вияна не може да играе срещу Пирин, защото е наказан, но се надявам той и Лъчо да са на линия за реванша с израелците.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Лошото е, че бяхме принудени да го продадем, за да вържем бюджета.
    Но тези лайнари объркват кариерата на много футболисти!
    Купува го и го закотвя на пейката!

  2. 21
    2

    Мисля че с Лъчо и Вияна ще изглеждаме много по добре и със сигурност ще победим на лазур. Само дано да няма контузии следващият мач. Оптимист съм че ще ги бием. Напред мой БОТЕВ!

  3. 45
    4

    Тоше имаме достатачно бърз нападател като Т.Тасев.Трябва ни висок и стабилен играч в защита.

    • 28

      Прав си.Крум направи силен мач.Стила на Бейтар е същия като нашия но с една идея по добър в защита !Дано се поздравим с победа в Бургас

Коментарите са затворени