Още двама футболисти ще подпишат договори с Локомотив днес. Вратарят Мори Диао и халфът Самер Хашед са били одобрени и ако се представят добре в контролата срещу Панагюрище, ще им бъдат предложени контракти. Двамата се представиха добре в двете последни тренировки. Пловдивчани вчера си осигуриха бекът Марк Готие Бедиме.
Черно-белите ще се представят официално днес пред своите фенове. Церемонията започва в 18 часа на Лаута, а 30 минути по-късно започва спаринга с втородивизионния тим.

41 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    ДА ВЗЕМАТ САМЕР ХАШЕТ И НАЗЪМ ХИКМЕТ И СНЕ КОМПЛЕКТОВАНИ!!!! НАШИ АПАПИ СА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ. ЮРУШШШШШШШШШ. ПУФ ПАФ…………..КЕНЦ:)

  2. 6
    5

    Kолкото и да обичам Локомотив и д ане искам да създавам напрежение, не мога да не попитам ръководството – защо при положение, че нямаме никакви централни защтници, изгонихме Котев? Защо Венци Василев подписа с Етър, а не с нас? Същото важи и за другите двама нови в Етър. Ясно е, че няма пари, но защо не се търсят варианти – като например съдружници…?

  3. 16
    9

    нека сега да кажа и аз малко за разликата. Вижте какво стана в двата сродни комунистически отбора – малката и голямата кочина. Натрупаха милиона дългове, с което естествено постигнаха минимални победи и успехи, след което си направиха нови търговски дружества и оп – ние пак сме тука. Димек пребоядисаха се и преебаха данъкоплатците и кредиторите си. Че чак искат и в Европа да играят на първат. Свикнали са “хората” да крадат и да им се дава на готово. А прекараните с хиляди лева футболисти и служители, а данъкоплатците които трябва да се лишат от милиони левове дългове към хазната …. да го духат силно и мощно.. Това са те!! А как се издържат в момента? От къде имат пари да плащат заплати? Тъмна Индия!! А и никой не ги пита от продажните подлоги наречени журналисти. И питам ви аз за да си обясните поведението им – какво се прави в такива ситуации, когато си омацан с лайна?! Ами много просто – почват да хвърлят лайна и измислици по другите, просто за да заприличат на тях. Това за съжаление е редовна практика в Булгаристан. Това е и соновната причина да се нарича Булгаристан, а не БЪЛГАРИЯ! Но няма как плиткоумниците да го осъзнаят и съответно да го променят….

    • 7
      12

      И аз да ти кажа.Само мръсен и долен циганин като теб може да нарече родината ни – Булгаристан . Заминавал в твоята родина Турция и не се връщай !!!!!!!!

      • 13
        6

        Ава бай Джон от Скутаре няма ли кърска работа за теб ва та сиреш тук ба ахмак…..а иначе и аз с тейко жа напрайм фирма у Стряма жа излъжем хората и после кът нашия Бутяфъ жа са преструкторираме ва да гоейба.

      • 7
        3

        хаха. намери с какво да се заяде и да не отговори на въпроса. Аз за разлика от теб съм се аргументирал. Знаеш ли какво значи това? Мисли си, че съм “мръзен и долен циганин” …от “Турция”?! …слеад като това те успокоява. Виждам ти си голям патриот щом си се нарекъл… Джон!!…. мъка, мъка…

      • 1
        2

        Точно ти пък, дето кълнеш, като циганин на другите ли викаш така?
        Обвинява другите в злоба и цигания, но ти заедно с ония дебел тиквеник сте с най-злобния и циганорски манталитет, така че не обвинявай другите в нещо, в което падаш ти самия.

    • 1
      4

      Еми, цигани сме и ще ни преебават. То кой ни брои за живи нас

  4. 7
    4

    Да съй и глухата кучка дебелогъза!. Никой не ма ще да ма пори

  5. 7
    10

    Коматевските селянки пак са се разпищолили – серат и квичат, квичат и попръцкват !

  6. 6
    7

    “ако се представят добре в контролата срещу Панагюрище”
    Май май не е сигурно много,да не спукаме балона……

    • 19
      6

      През оная работа ми е, кой подписва с “ГРАЖДАНИТЕ” от с.Говедарци, камо ли дами трябва линейка!

  7. 19
    10

    Само негри!…Ужас!!!Гот мит унс да не са минали на другият бряг?!!

  8. 10
    23

    Много Мюмюни от Ботив коментират много селянин много помак Ей огледайтеси кривите глави и се замислете

  9. 17
    12

    Щяхме да залагаме са на българчета, ама…

  10. 22
    14

    През сезон 2017/2018 Локомотив ще изпадне !

    • 14
      17

      Вярваш ли потен секянино, че това ще се случи, ако изпаднем?
      Локомотив е изоадал в далеч по-тежки ситуации. Изпадал е дори, но нищо фатално не се е случило и добрите дни един ден отново се връщат! Така е в живота.
      В монента имате поводи за радост и това е нормално, но поведението на жалки същества като теб не е нормално. То просто доказва простотията и селянията на фена на жълтия клуб, както и той данарича опонентите си!
      Аз и моите съмишленици не сме “цигани и мамгали” и ти го знаеш! Ти и човекоподобни като теб обаче сте комплексирани и злобни селяни и нищо не може да промени този факт! Това също го знаем всички, но тъпи кратуни като теб, просто нямат сивото вещество да го осъзнаят и да се писпрат! Радвай се на добрите дни в любимия ти клуб и толкова!
      Когато говориш за “Кънчова поляна” ,”Христолов”, “Ушите на идола ти”, тези факти са си просто част от истината и никой не може да я промени! Затова и няма как тя да бъде спряна!
      Иска ти се, но е невъзможно!
      И вие бяхте в Б група, когато ние жънехме успехи в елита. Даже по-лошо. Когато ние вдичгнахме шампионската титла, в този момент вие изпаднахте! Тогава обаче, никой от нас не се занимаваше с вас и дори в един момент бяхте забравени!
      Вашата комплексарщина обаче е пословична, защото в момента, оптрепки като теб злобеят повече по адрес на Локото, отколкото да се радват на собствените си успехи! Ето, на това му се вика цигания и селяния! Но това не е просто обида. Такива са фактите!
      Правиш ли разликата? Хйде, давай , че сега ти се е паднало! Всичко обаче се връща и се променя, точно в обратна посока! Запомни го! Няма да е далеч това време!

      • 14
        7

        Ахахаха е го е Тони Близуто с нелеп коментар, сега съм зает но после ти обещавам че ше ти еба путчицата майна циганска.

        • 2
          5

          Ех, ако наистина знаеше кой съм и ако наистина можеше да те срещна, щеше да викаш Само Локо цял ден докато ми го лапаш в паузата. Мръсен урод жълт!

      • 5
        5

        аз искам да попитам почитателя на държавен вестник няколко въпроса. Питам, защото не чета някакъв си държавен вестник, в една страна където няма държава от 30 години. Какво пише в държавен вестник за АФД Тракия? Как е създадено и защо е закрит Спартак/Пловдив/ заради него? Къде е емблемата на АФД Тракия? Какво пише за Металик Сопот? Пише ли колко клуба с името Ботев има в момента? Факти, нали?!

      • хахахах факта, че самичак си противоречиш доказва, че или си циганин или шизофреник.Факта, че когато Велбъджа спечели купата през 2004 нямаше такива форуми, но дори и да има кво ни бърка нас , че Велбъджа е спечелил титлата.Само не разбрах, какви успехи сте имали, когато Ботев беше във В и Б група????Да не би да сте били шампиони или нещо такова.Отбора ви загива, а ти отново пишеш за нас ето още един факт , че си типичен шизофреник или аутист !Като говорим за факти – Всичко си го пише във вестиника как Г.Илиев премества Велбъджа в Пловдив и всички футболисти шефове и т.н се премстват в Пловдив.Също така пише, че отбора на Локо(закрития през 2001г) е бил създаден от 3 ромски махали ако не си запознат прочети си малко историята !Отделно от това вашият Герой,Легенда и Патрион – Бонев ви го каза в прав текст.Че феновете на Локо са от ромските махали.Факто е също , че 80% от децата ви са с турско потекло.Отделно през отбора са минали Турски представители който са управлявали.Вие нито имате някви успехи преди и след закриването нито нищо.Напиши – Пловдивското Юве в ютуб и ще видиш , че отново феновете са мангали.Явно днешния фен на локо е хем мангал и шизофриник , но и Аутист.Поздрави от ЛЕ там където няма да играете дълги години !

        • 2
          5

          Тоше, ти наистина си за лекар!! Най-тъпия си тук майна! И колкото и да си сменяш ника винаги се позначаш от първите думи… просто защото пишеш едно и също – само плюнки против Локо и избирателно споменаване на някакъв си вестник. Болен си. Честно, майна, иди на лекар!?

      • АЗ СЪМ РАЧО ПИДИРАЗЪ ИСКЪМ 100 ЛОКО ФЕНЪ ДЪ МЪ ЛАШКЪТ:)

    • 12
      6

      Тодоре разликата между нас и вас е че когато вие имате проблеми и бяхте в Б-група и няма кой да дава кинти веднага се отдръпвате от отбора и минавате в нелегалност докато дойдат по добри времена……но това е манталитета на селянина някогашния партизанин…..шамар да я аванта да е……ай ся духай супата и на село защото там има нужда от теб.

      • 10
        6

        Това е самата истина. Имам доста познати ботевисти и всичките “не се интересуваха от български футбол” когато отбора им играеше по села и паланки. После когато дойде най-големия крадец в българската история, те всички изкараха жълтите фанелки някъде из дълбините на селските си долапи. Даже ги базиках, че са забравили да махнат паяжината от тях. Толкова бързо пак се “заинтересуваха БГ футбол”. Така са те родните папагали – хамелиони, често си сменят боята…

        • 6
          6

          Явно си забравил, че ние имахме повече публика във В група и Б група от вас в А !

        • 6
          4

          хаха. глупости. Имахте малко повече само когато дойде мустакатия крадец и то на мачовете за баража. Нормално – от еуфорията…. И къде беше тази милионна публика на мачовете с Партизаните?!

        • 1
          4

          Идиот! Пишеш точно като шизофреник и малоумен циганин.

    • 5
      5

      не, не е само с ушите му. също така с кръглото му лице, типично за жителите на неговото село, с физиката на старец и псикиха на лузер, който предпочита да е първи на село, отколкото да опита да се докаже в града.

      • 6
        5

        Ава 032 1913 хуй смотан от лъжеш ва публиката бяйми само ний стрямалий ба 50 парчета и идувахме с един икарус ва да тейба.

  11. 16
    8

    ВИКАЙ ЛИНЕЙКИТЕ !!
    СЪБРАХМЕ БРОЙКАТА ЗА ОТБОР .

  12. 10
    17

    Току що свърших в на жена ти устата,не я целувай,мръсен миризлив селяк!!!

  13. 20
    5

    Лъжете себе си ,ГЛУПАЦИ ! С тая селекция сме в борбата за оцеляване…

    • 7
      2

      shte vidim novata zashtita..zashtoto s minalogodishnata bjahme za sram..zatova jaltite ni bazikaha dali igraem za toto…

Коментарите са затворени