Новакът в елита Етър Велико Търново направи силен трансфер, подписвайки договор с бившия капитан на Левски Веселин Минев. Преди няколко дни стана ясно, че Минев не попада в плановете на Николай Митов и се раздели със „сините“. Интерес към играча има имаше и старши-треньорът на Локо Пд Войн Войнов. В Локо Пд бяха водили разговор с футболиста, който е бил крайно разочарован, че в Ботев Пловдив не са пожелали да го привлекат в състава си в комплект с неговия брат Йордан. Черно-белите се надяваха именно отказът на канарчетата да приберат Минев да окаже влияние на неговото решение и той да се съгласи да премине на Лаута въпреки, че е свързан с градския съперник на смърфовете.

Междувременно колегите от Марица разкриха още две имена, от които Локо Пд се интересува. Проектонационалите от Локо (Горна Оряховица) вратарят Николай Банков и халфът Милен Желев също са желани на Лаута. Те бяха викани два пъти за контроли от селекционера на държавния ни тим Петър Хубчев.
Банков и Желев са дали принципно съгласие. Те обаче са помолили за отсрочка на отговора, заради незавидното моментно състояние на черно-белите.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    6

    ХАХАААХААААА ХАХАХАХАХХАХХАХА

    ЗАКРИВАИ КАТУНА !!!!!!!!

    ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА

  2. 11
    4

    Той при нази не искаше в Локото щял да ходи. Пак измислици на журналистити

  3. 11
    6

    Как си представя Войнов тази жълта курва да стъпи на Ллаута ?

    • 5
      12

      Това си го измисли Пловдив дерби. Войнов не е искал Минев.

  4. 10
    14

    Прекпасна новина за Локомотив. Тия прадажници и рендета братя Миневи са само за тотаджийски и дърводелски тимчета като Путяф.

  5. 19
    5

    За всеки нов по една топка и ново гадже

  6. 21
    11

    няма финанс няма футбалери
    ей ше ни закрие тоя говедарец

  7. 12
    11

    Никой не ще при нас циганките от Лайнутджамия. Дори и цигани като Минев. И той е една курва ами.

Коментарите са затворени