Ботев покани Йотков обратно в клуба

17
2276

Бившият административен директор на Ботев Пд Иван Йотков най-вероятно ще се завърне в клуба, съобщава Marica.bg. Информацията, че е поканен се носи усилено из града. Засега никой от Коматево не коментира темата.
Очаква се съвсем скоро да се разбере дали Йотков ще се завърне официално при жълто-черните. След това ще се изясни отново ли ще заеме поста административен директор или ще му бъде поверена по-висока длъжност.
Йотков напусна Ботев Пд в началото на март. Не е тайна, че макар и извън клуба той неофициално е продължил да помага на канарчетата през последните месеци. Йотков е допринесъл за уреждането на професионалния лиценз за предстоящия сезон, като е помагал и на президента Ангел Палийски за разрешаване на редица административни проблеми, възникнали след като си тръгна. С оглед на появилия се административен дефицит и нуждата от запълване на дупки в това звено, Йотков отново е станал актуален за канарчетата. Твърди се, че след оттеглянето си от Коматево той е започнал работа в компанията на Георги Самуилов.
Йотков започна работа в клуба от самото начало на възраждането на Ботев Пд след края на ератата на Димитър Христолов. За няколко месеца по време на управлението на Иван Джиджев и Тервев Златев той си тръгна. След това финансистът се превърна в дясната ръка на президента на жълто-черните Ангел Палийски.

Проверка на PlovdivDerby.com показа, че информацията на колегите е достоверна и Иван Йотков наистина има покана от Ангел Палийски да се завърне на работа в клуба. Дали финансистът ще приеме предложението предстои да се разбере.

17 КОМЕНТАРА

 1. 4
  8

  Жълтурския цирк край нема ейй,утре други ден и Чико ще поканят вероятно..Нали уж Лигендъ!!!!!!

 2. 5
  9

  Скрити зад анонимност буферняци сеят интриги и разколи.Простотията ги издава.Те дори не знаят за Йотков както и аз за техният административен директор,който и да той.През буя ми е.Но не пиша глупости като тези жалки твари.

  • 3
   10

   БОТЕВЪ Е САТИЛИТЪ НА ЛУДОГОРЕЦЪ И СИПТЕМВРИТУ:))))))

 3. 25
  9

  Остани безразличен към Локо, не коментирай техни статии и техни постове !
  Убии ги с безразличие !

 4. 31
  23

  Йоткоф наистина се връща , но не завинаги , а само за да вземе Палийски със себе си и да ни отърве от него, като го отведе при Маринчо , Юли водката , Христолов и всички други вредни , некадърни , хрантутници живуркали на гърба на любимият ни Ботев.

  • 8
   15

   И като отведе Палийски при Маринчо, и другите вредни некадърници,ще ти дадем клуба на теб ,защото досега сигурно не си направил за него нищо друго освен да плюеш.Писна ни от такива като теб които викат само Ботев, а в същото време вредят на клуба.Направи нещо за „любимият“ ти Ботев,затвори си устата и не пречи.А може би си черно бял трол.

 5. 6
  20

  Ава за Йотката разбрайми ами дон Цецо га жа довадя ва чи цяла Стряма на завлече с туй КТБ ба да гоейба.

 6. 17
  13

  Разграничавайте спортно техническите от административните неща. И не ми коментирай как били тръгнали нещата когато го нямало Йотков, явно не си в час. А коментирай как последните 2 години благодарение на него го имаше Ботев, или 2010г когато нямахме и лев. Ама явно просто щото трябва да се изкажеш.

  • 15
   9

   Стига демагогия!Тези сме ги слушали,слушали…..как ако го нямало Христолов,ако не бил Юли Попов,ако не бил Палийски,ако не бил Йотков.. станаха много АКОТА!.Никой не е по-голям от „Ботев“Пловдив и много хора са паразитирали дълги години на гърба на този славен отбор!Само „Ботев“!

 7. 29
  22

  Три коментара, и трите на комплексираните буфери с провален сезон ,и неясно бъдеще.Йотков познава добре делата в клуба и това е добро решение.

  • 31
   11

   Как става така ,че точно когато“познаващия добре делата в клуба“Иван Йотков го няма в „Ботев“Пловдив отбора постига успехи и феновете са доволни?Визирам 2014-2015 година когато влязохме в първата шестица за сметка на „Левски“София/колко мъка имаше тогава при говедата и другите ни „доброжелатели“/ пролетта на 2017 когато взехме купата и направихме добри мачове!Няма случайни неща,а тези изпълнения които правиха с Марин Бакалов…..нека всеки сам прецени какво заслужават!Само „Ботев“!

 8. 32
  16

  Това не е добра идея,надявам се да не е истина!

 9. 11
  44

  Хич не искам при тез селяни ма какво да правя. Сълзата е мой приятел.

 10. 18
  43

  Малко работата е Със стари курви нов бардак. Ама кво да прайм като никой не иска на село.

Comments are closed.