“За пари, спекулации и изтичащите договори ще обясня: Локо Пд няма да продължава да е старчески дом. Остават само Мартин Камбуров и Ванчо Траянов. За Котев ще видим, докато Тунчев е вече треньор.” Това разкрива пред Меридиан Мач спортният директор на Локо Пд Чавдар Цветков, потвърждавайки информациите на PlovdivDerby.com от последните дни свързани с желанието на черно-белите да задържат Траянов и евентуалната раздяла с Котев.

Ще си върнем две наши момчета – Александър Любенов от Локо Сф и Ивайло Марков от царско село. Веско Марчев и той ме увери, че ще остане. Чух, че Дани Кики също иска да се маха, но той има договор. Крушарски се прибира и обеща, че ще плати всичко на играчите. Нека се разбере, че няма кой да остане насила в  Локо Пд. Горанов е говорил с Войнов и му е казал, че си е намерил нов отбор (PlovdivDerby.com първи ви разкри за решението на футболиста)”, заявява Чавдар Цветков.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    5

    Пролет е, валят градушки,
    Дон Крушони прави си оглушки.
    Хич пара не ще да дава,
    циганското лято, гладно се задава.

    Плаща само Крушито за резултати,
    но бай Мангаля кой не го изклати….
    Стиснали го Крушито за цицата,
    не го грее обаче него петицата.

    Слънцето както всеки ден изгрява,
    така и Докоспор всички забавлява.
    Базата на село Говедарци,
    нямало да бъде дом за старци!

    Това го вика Чаво пияндето,
    От утре да му викате “детето”.
    Макар, че, верно, Камбура като ром,
    по ромския критерий си и баш за старческия дом.
    На 36 за правнуци му е време,
    а на младите циганета в отбора да е бреме.
    А той си цъка тото и за скелето на Джесика хич и не му дреме.

    Тук е момента да похвалим сирийския бежанец,
    С типичен поглед на овдовял молец.
    Не смейте като мотики,
    говоря ви за Дани Аман-Заман Кики!
    Направи добър сезон,
    заслужи бенефис от старческия дом.

    Тежка е братя, циганската орисия,
    лишена от смисъл, прилича на черна магия.
    Няма какво толкова да пиша,
    Доко по всички параграфи издиша,
    Обречен на БОТЕВ ПЛОВДИВ, вовеки прахът да диша.

    Пак си пускам да гледам головете ни за купата, а Доко,
    Доко да духа…….
    СУ ПА ТА

  2. 7
    22

    Спасов, нищо не пишете, за делото заведено от КТБ? Пак се натискате, пак ще кажете, че няма такова нещо, като ония 50 милона дълг към кредитори? Няма да ви се размине и рано или късно отивате при голямата сестра, дето днес я наричат цеца а я събраха от 3 села и Ловеч! Те така 4-5 години, все се спасяваха, все вдигаха бюджети и накрая ги закриха. Той оня горе си знае работата! До тогава, давайте. Винаги накрая другите са се смяли най-много. И сега ще е така, жълти пикни.

    • 18
      3

      Прост турчино, или си гледай циганския коптор, или се оплачи на УЕФА да не ни дава лиценз, щото сме имали 50млн. дълг. Хахаха… Да ти еба майката проста турска, байрамска, левентска.

      • 3
        10

        Ава ни са косите ва….ако на закрият я съм подготвил сливане със стрямската бригада и жа минем в нелегалност ба да вейба.

    • 6
      13

      Неслучайно жълтите ги наричаме – сган, паплач, пасмина, селяни и папагали, щото никога не са гледали реалността в очите! Крият, мълчат, лъжат увъртат само и само да заглушат истината и да не излезне наяве.Няма скрито-покрито! Рано или късно истината излиза наяве!!! Когато има проблеми в Локомотив никога не сме ги криели…винаги сме ги изкарвали наяве и сме се опитвали да ги разрешаваме. Жълтите с право ги наричат третия държавен отбор, щото винаги са били на хранилка на държавата.То не бяха кметове,депутати, министъри или президенти да им бършат посраните жълти задници.Те така са научени цял живот все някой да ги оправя.Нали колко пари събраха от членски внос…клауза Колежа също е пълен провал, щото те не са научени сами да се оправят.При нас феновете издържаха отбора 1г. нещо, което при тях не може да стане, иначе си милеят много за отбора само да не дйде моментът с даването, щото те са научени само да взимат и някой да хрантути.АФД Тракия, какво да говорим повече…отбор на властта, на шапкари! А Локо винаги ще бъде отбора на работническата класа, на народа…на обикновения човек, който работи и си плаща данъците,Пловдив е черно-бял!

  3. 18
    2

    Камбуров остава, Траянов също,за Котев ще видим,Тунчев треньор,тогава кой си отива от дома.?

    • 4
      19

      Ми то излиза, че от 25 футболисти, само 3-ма са “пенсионери” плюс Тунчев!? За къв дом, за кви 5 лева говорим? То ся турците от куматюу, като вземат Андонов и Минев, дома се мести на село! В куматюу.

  4. 10
    28

    Ава братя кайнари нека да не разлайваме кучетата че чух на ушенце скоро от КТБ щяли да на плякат…..та затуй съм поръчал на всеки кайнар комплект памперси ва да гоейба.

    • 21
      6

      то нас ни пляка който ни фане , да гоеба.

      • 4
        16

        Ми вас? Локото ви пляка от две години! Вие кво сте плякали? Гъзовете ви са като комина на кремиковци от дупене на тоя и оня за една купичка!

    • 26
      2

      тъй е – и тая година си останахме само с амбалажа

  5. 38
    6

    Чаво и Крушата се гаврят яко с тоя турско-цигански коптор 😀

    • 8
      36

      По-добре те, отколкото дпс и домуса. Жълти подлоги. Тя гаврата при вас ако си мислиш че е спряла?

      • 23
        5

        ДПС и Домуса може да се гаврят с майка ти, но не и с нас, турско падлого. На нас нас те не са ни никакви, нямаме и никога сме нямали каквото и да е общо с тях, за разлика от вас, турски мекерета с разтворени дупЕта – https://www.youtube.com/watch?v=Z1GaB_shjE4
        Историята помни, анадолски курви!

        • 5
          15

          А с Делян Пеевски тогава? Той от кои е? Нещастник! Цяла България ви знае чии сте, само кретени като теб се правят. Затова винаги ще си останете жълти утайки.

  6. 9
    29

    Проблема на Локомотив не е никак в старите футболисти! Напротив! Задължително трябва да има такива и Ванче Траянов е живото доказателство! Някой да каже, има ли той реална алтернатива? Няма! Играе на супер ниво и е незаменим. Котев също е класа! Кретените, които се заяждат да се оправят. Истината е съвсем различна. Защо тогава отбора на трите Д-та (Делян, Доган,Домус) иска да взима Минев и Андонов? Ами и двамата са класа и никой млад не може да се мери с тях!
    Махнем ли всички стари, ще берем ядове!
    За задължително махане е единствено Кики! Камбуров също, не заради друго, ами заради интригите, които прави в съблекалнята.
    Проблемите на Локомотив са предимно от страна на ръководството! Такова на орактика няма! Там трябва пълна сняна, а не в отбора! Крушарски да назначи двама професионалисти и всичко ще си дойде на мястото. С алкохолика Цветков и ония двамата роднини, нищо няма да се промени! Имаме отбор с голям потенциал и с новите, които ще дойдат няма да изглеждаме никак зле през новия сезон. Важното е, да има нови попълнения в ръководството!

    • 18
      2

      100%факт е , че не се ръководи клуба правилно но най – лошото е , че няма финансова стабилност , иначе и със стари пушки се гърми , като сложиш и празния стадион , и всичко си идва на мястото . Абе с две думи Крушарски свърши курса . Висока летва са Пловдивските тимове не са лъжица за всяка сура . Иначе става това , което става и нищо ново …..

      • 4
        22

        ДРУГО СИ Е ДА СИ САТЕЛИТ НА ДОМУСА И ЛЕЕВСКИ ДА ДАВА ПАРА А ДПС НЕДОРАЗУМЕНИЕ

        • 10
          2

          Не знам кво си е , ама га яди кифтета 2004 година си бил по-нисък от морков и си мякал колко сте велики , нека да си имаме уважение …ако ли не съм длъжен да ти припомна кой е Левент и т.н.

    • 2
      11

      Това е баща ти бе. Питай оная курва дето те е родила.

  7. 25
    5

    Ще платя до края на месеца! Обещавам!

  8. 26
    5

    Вече не сме просто старчески дом, братя правоверни кюмюри ! Подали сме документи в общината и съвсем скоро ставаме “Дом за възрастни хора с ментални увреждания” .
    Чакаме дон Крушони за откриването. Той ще е почетен президент на новия Дом, щото е ебати ненормалника . Като цяло, преонтираме предмета на дейност, щото с футбол не става. Скоро ще отворим и клиника за отказване от пиене. Дотогаеа…Ай нъзз-рай!

  9. 35
    4

    Вече имаме и официално самопризнание – старчески дом 😀

Коментарите са затворени