Локомотив Пловдив и Кирил Котев вървят към раздяла, научи PlovdivDerby.com. Според наша информация опитният бранител не попада в плановете на спортно-техническото ръководство за следващия сезон и черно-белите по всяка вероятност ще се разделят с него.

Както вече в съобщихме смърфовете искат да задържат в редиците си Ванчо Траянов. След освобождаването на Луке и обявеното от Горанов намерение да се раздели с Локо Пд, към този момент други играчи не заявили гласно, че искат да напуснат. От това дали ще има още играчи, които ще разтрогнат с тима до някаква степен зависи и бъдещето на Кирил Котев. От спортно-техническото ръководство на черно-белите се надяват на първата тренировка играчите да получат забавените си заплати.

Междувременно голмайсторът на Втора лига Димитър Георгиев ще напусне столичния Локомотив. Интерес към нападателя има от няколко отбора от Първа професинална лига. Част от тимовете, които вече са влезли в контакт с младия футболист са Пирин (Благоевград), Черно море и Локомотив (Пловдив). 25-годишният играч, който завърши сезон с 18 гола, обаче все още не е взел окончателно решение за своето бъдеще. Въпреки че фаворити изглеждат “смърфовете”, Георгиев все още е категоричен в своето решение.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Две седмици минаха от пристигането на КУПАТА в Пловдив,,а буферите още кръв пикаят.Гадно ли ви е.?Ще ви става още по гадно.

    • 2
      1

      2 седмици ни спим, ни ядем, само кълнем и газ пикайм.
      тия жалтури не ни дават мира, ноктите си изгризахме от яд .
      ше ходя при Ходжата да ми бае!

  2. 11
    12

    ПИШЕТЕ СИ ЗА ЗАСРАНИЯ НОСИТЕЛ НА ПОСЕРКОВСКАТА КУПА,ПОДАРЕНА ОТ СПОНСОРА ДОМУСЧИЕВ ДЕЦАТА В 3 КЛАС ВИЖДАТ!!!!

  3. 14
    16

    Жълтата сган мръсна ги спонсорира големия Домусчиев! Ти как мислиш, че тоя селски отбор взе купата?! И тия селяни много добре знаят, че купата им я дадоха по кръвна линия.Нали помниш срещу нас, какъв мач изнесоха Лудогорец, а срещу тая паплач циганска за цял мач две атаки, но и затова нито ред, щото те си знаят.Какво очакваш от жълта медия да пишат оди за Локомотив ли? Коя медия не е жълта Пловдив24, тия тук или Трибуната? Те ако има как ще ни затрият от футболната карта, както навремето затриха славния отбор на Спартак ти иска за Бонев да пишат, дето го мразят в червата жълтите.

    • 15
      10

      Срещу вас в Разград играха с втория отбор.А когато ви мъндръсаха,вие толкоз си можехте.Не че сега ще можете повече де.

  4. 17
    18

    Спасов, жълта курво долна, днес по БТВ имаше предаване за Христо Бонев а ти гнидо селска и ред не си написал! Ако беше някой жълт боклук до сега поне 5-6 теми щеше да публикуваш! Мама ви мръсна селска.

    • 1
      1

      абре , нас кой ни брои за живи ?

Коментарите са затворени