Локомотив Пловдив и Мигел Луке са се разбрали да се разделят по взаимно съгласие, научи PlovdivDerby.com. Испанецът се оказа пълен трансферен провал и записа изключително малко минути, след като бе привлечен на Лаута. Същевременно Иван Горанов е заявил преди няколко дни пред треньора Войн Войнов, че иска да премине в друг отбор. Предполага се, че тимът е Левски, но на Лаута не знаят със сигурност, къде ще продължи кариерата си играчът. От ръководството на Локо Пд обаче все още не са отписали крайния бранител и днес с него са били водени разговори, които евентуално могат да променят решението му и да го оставят на Лаута.

Черно-белите имат няколко преотстъпени футболисти, които ще си върнат за началото на подготовката. Това са вратарят Александър Любенов, Ивайло Марков, Иван Колев и Жак Пехливанов. След подготовката Войн Войно ще преценява, дали да остави някои от карето в отбора.

Първата тренировка на Локо Пд е насрочена за 15 юни.

56 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    8

    Аз вярвам единствено на Бонев .Това е човекът, който винаги е подкрепял безрезервно Локото и никога не е поставял финансови искания .Той скоро каза ,че в отбора всичко е наред…. останалото са интриги на жълтурите и продажници. САМО ЛОКО!!! Имаме велик отбор с велик президент!!!

  2. 9
    8

    Пак опираме до казаното от Едо:” Рибата се вмирисва откъм главата”! Камбура заедно с още няколко футболисти продадоха мача на Дунав и го заложиха.Такава е, когато имаме за собственик лакърджия като мосю Крушьо! Играчите ни продават мачове и играят тото, щото не им се плаща!!! Няма как да стоиш без пари месеци наред.Тях не ги интересува клуба, фланелката или феновете те си искат парите, и като не им се плаща си ги взимат по втория начин.Така е, след като имаме не собственик а клоун, като лаладжията Крушарски, който хич не го е еня за клуба. Трябва да се търси нов собственик тва е положението!

  3. 11
    8

    ГЛАДНИ СМЕ !!!!! Само ние си знаем как я караме на пасти. ПЛАЩАЙТЕ, БРЕ ?????Докога така, КРУШАР АГА ?????

  4. 14
    23

    БОТЕВЪ ПОСТИЖЕНИЯ :
    ЕДНО НАЙ-СКЪПО ЧЕТВЪРТО МЕСТО С 50 МИЛИОНА ОТКРАДНАТИ ОТ КТБ И ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И ПОДАРЕНА ЗАСРАНА КУПА ОТ ЛАЙНОГОРЕЦ ЗА ДА ГИ МАНДРЪСАТ ОЩЕ 20 ГОДИНИ…
    НИЕ 5 ТО МЕСТО АМА БЕЗ ЗАПЛАТИ И В ЛИШЕНИЯ…ВИЕ КАКВО” КОЙ ” НАЛИВА КИНТИ ВИЕ ГИ ИЗЯЖДАТЕ И СЕРЕТЕ ЖЪЛТИ ГОВНА…
    АЙЙЙ ПУМАЦИЙЙЙЙ!!!!

    • 12
      9

      А за мангалите от Лаута – калъфффккккааа!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

    • 15
      7

      Разпадате се, а ти пак за Ботев мислиш. Ей затова няма да се оправите, а ще си останете посредствено отборче – каквото винаги сте били. Любовта на хората прави един отбор голям! Не се напъвай, няма да го разбереш.

  5. 21
    11

    Сезон 2016/17
    Локо – Постижения – Едно 5 място и един селски терен в Говедарци
    Без пари, привикани футболити в прокуратрата за черно тото, Някой футболисти вече си отиват,Злобата към Ботев се увеличава,Фенове 100-150 на стадиона,Сумати треньори се смениха,Пенсионерския клуб се събра на Лаута.
    Ботев – Постижения – Шампион за купата на България,Участие в ЛЕ, Финал с Верея за мач бараж за ЛЕ, Собственик,Пари,Футболистите оставт,Взимат се нови попълнения,СВЕТЛО БЪДЕЩЕ !
    -Феновете намаляха на мачовете, Колежа не е построен още !
    Правете си сметка кой е по успешния отбор.Както и да го гледате както и да го въртите това е истината може да играем в Коматево, може да нямаме стадион, но направихме толкова , колкото вие не направихте със стадион и собственик.Нежния ви го каза абсолютно същото , но по друг начин написано явно злобата ви към отбора на Ботев ви прави по спокойно нощно време.Останете си с “БАЗАТА” в Говедарци и нека Крушата ви дава ракетно гориво през другия сезон , че жална ви майка.

    • 8
      19

      РОСЕРКОВЦИ В ЖЛЪТИ ЕКИПИ И КРАДЕНА ИМБЛЕМЪ:))))

    • 3
      2

      Шампион, но на черно тото и подарени купи. За ЛЕ нямате никакъв отбор и шоуто ще е голямо. Срама също…

  6. 20
    12

    СИНЬОТО ПРЪСЧЕ ВДЯСНО ВИНАГИ Е В ПОЛЗА НА БОТЕВ ТОВА Е ГРАНДА НА ПЛОВДИВ!

    • 6
      14

      Ти ходил ли си на училище?Граматика за теб няма ли?Селски .и.и!

    • Ами за вас това явно е много важно и гласувате по 100 пъти. Тук поне е лесно…

  7. 20
    27

    НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!

  8. 22
    12

    Да се маха продажник неден .Ние трябва да запазим Камбура, Траянов, Тунчев, Котев И Крумов,СД тях догодина сме в Европа

  9. 36
    20

    КЛАСИРАНЕТО Е ЯСНО НИЙ С КУПА ВИЙ ДУХАЙТЕ СУПА

  10. 27
    16

    Към Иван Горанов НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГРАНДА НА ПЛОВДИВ А СИ ГЛЕДАЙ ЦИГАНСКОТО ЛОКУ

  11. 33
    19

    В КЮСТЕНДИЛ СЕ РОДИХТЕ В СТОЛИПИНОВО ЩЕ УМРЕТЕ

  12. 23
    13

    Горанов Марчев Кики Везалов Велковски приятно пътуване към новите ви тимове и късмет

  13. 24
    37

    В Сопот се родихте, в Коматево ще умрете!

  14. 28
    37

    Първа лига, крайно класиране:

    1. Лудогорец
    2. ЦСКА-София
    3. Левски
    4. Дунав
    5. Локомотив Пд
    6. Черно море
    7. Верея
    8. Ботев Пд
    9. Берое
    10. Пирин
    11. Славия
    12. Нефтохимик
    13. Монтана
    14. Локомотив ГО

    Класирането ясно показва, кой как се е представил в първенстворто на България. Както си личи и от коментарите, жълтите хич не са доволни от това класиране, но за тяхно съжаление това са реалностите. Взеха една подарена купа, беез никаква стройност, но класирането явно показва нивото на отборите. Едните са 5-ти, на точка от 4-тия, а другите 8-ми и се бориха за последно за оцеляване в Първа лига. Локомотив направи и много запомнящи се мачове, като победи в София и Левски и ЦСКА, както и победа надшампиона Лудогорец в Разград. Само няколкото издънки на Лаута лишиха тима от заслужено участие в Лига Европа, там където ще играе едно селско тимче на което му подариха една купичка. Това са фактите и реалностите.

    • 25
      5

      Прекрасните новини за Локо не спират-https://sport.plovdiv24.bg/726617.html?vpos=1489

    • 31
      8

      Пий си хапчетата редовно , че ако знаеш какво те чака , ще си ” теглиш “ножа ! Пълен разпад и този път няма спасение !!!

      • 2
        8

        Иска ти се ,но няма да се получи!Сега внимавай:лягай жълти изроде и доброволно си гълтай езика,за да не ти се случи случка като край Ст.Загора!

    • 22
      4

      там сте от подаянието да не избяга крушоъ а сега няма никакво значение какво е обещавал…

    • 29
      8

      Класирането като го погледне човек който разбира от футбол вижда, че имате същия брой победи 14 колкото Ботев но в 36 мача а не като тях в 34. Получили сте същия брой голове 52 ама за сметка на това сте вкарали с 5 по-малко. Общо взето правите повече равни мачове, браво. Ботев прави по-малко равни но спечели Купа съсвисока емоционална стойност а като материална стойност ще играе в Европа. Кой отбор е имал по-добър сезон всеки сам да прецени!

      • 4
        7

        Победи над отбори като локо горна,но не и над ЦСКА и Левски,жълта помиьо!

    • 8
      2

      До последно сме се били борили за оцеляване па всъщото време сме 8 и спечелихме и купа.Викаш Лудогорец сте били а ??Извинявай много има разлика между 2рия отбор на Лудогорец и първия.Втория трябваше да го биете без никъв проблем па то се оказа, че ви затрудниха.Какво ми гледаш класирането като много добре знаеш , че формата е разделен на две ма то нормално вие от Лаут Джамия сте малко сбъркани.Яд та е, че отбора ти се разпада, че няма пари, че нямате купа, а в същото време в Ботев има пари има отбор има и всичко има и База на която да се развиват всички млади футболисти предпочели гранда на Пловдив , а не жалкия ви отбор където отбор който се бори за оцеляване (Славия) го пука с 5-2 !!! Замисли се малко дали Комплекса Ботев повечете дразни от това да подрепяш Локото !

  15. 30
    7

    Никой не иска на Лаутя,сега ще спретнат една грандиозна селекция и…….цирка ще е пълен.Браво Крушо,браво великан,дръж ги още на изкуствено дишане,не спирай да ни веселиш!Да пребъде името ти!!

  16. 19
    34

    Жълти мангали, когато вие биете Левски, ЦСКА и Лудогорец като гости в един сезон, тогава ще имате право да говорите. До тогава тихичко, помияри.

    • 22
      10

      шъ биат друк път жалтурити тва да ни съ лукомутиф та да биат сичкити тиа утбори ма важнуту е чи ниа ги бихми та да излезни тотуту ма кви кинти напраихми а ма наи готину си беши с белити на венци-шупаръ ква убръшталка не йе истина направу къф куифицент бах мааму

    • 28
      6

      Аз разбирам да сте в европа или с някакво отличие,и какво като сте ги били.Срещу всички отбори се дават три точки.

      • 6
        20

        Пък нас ни Мандръсът Лудогорец и Литекс най-ридовну нъ унождът даевъ..

      • 5
        15

        Пък нас ни Мандръсът Лудогорец и Литекс най-ридовну нъ унождът даевъ..Сатилитъ сми им кво толкува..

      • 3
        7

        Каква Европа,какви 5лв?КОМАТЕВСКИ СЕЛЯНИ си оставате завинаги!

    • 30
      10

      Никоя победа над тези пумияри,не може да се мери с мача,с който спечелихме купата на България манго!Никой!!!А вие купа … кога???

    • 21
      3

      Урааааааааааааа!Бихме Левски и ЦСКА!!Онова 5:0 на Герена не го броим!!

  17. 30
    16

    Ами омръзна ми навсякъде да ми викат: “Цигани, цигани” заради тая бяло-черна паплач…

    • 12
      32

      Снощи на стадиона в Разград домакините пяха:” Жълтаа кочинаа….”!
      Цигани ни наричате само вие и голямата ви сестра от комунизма, цеца! Това обаче е оросто една обида изричана от жалка омраза и комплекси! Нищо повече! Това обаче си е ваш проблем, не наш! Разбра ли миризлив селяндур?!

      • 22
        3

        Да беше ги попитал защо не пяха така на финала за купата.

      • 20
        5

        Ама сичките трийсет от Рязград ли пяха ве?Или тримата от Локи?А?

      • 16
        4

        И Бонев,и Бонев! А,пардон грешка, той ви нарича роми,не цигани.

      • 14
        4

        Нормално! Ние сме два правоверни отбора! Трябва да се подкрепяме! Публиката на домакините в Разград е еталон за подражание! От новия сезон и на Лаута ще има кренвирши и лютеница!

        • 5
          7

          Изрод Столипиновски,ти да не членуваш във вашия циганско-мюсолмански фен клуб ИЗГРЕВ БОЙС?

Коментарите са затворени