Фенове на Ботев Пловдив ще надъхат днес играчите на канарчетата за предстоящия двубой с Лудогорец за Купата на България, научи PlovdivDerby.com. Някои от по изявените привърженици на жълто-черните ще проведат кратък разговор с футболистите в опит да ги мотивират допълнително за мача на сезона. Това ще се случи преди днешното занимание на Ботев Пловдив, което е последно под тепетата преди финала в сряда.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    30

    Коматевски мисир срещу орел, изхода е ясен .

    Елате повече д ни поздравите с Купата .

    • 24
      3

      Шайка платени резаци срещу история и традиции. На трибуните ще се чуват само песни за единия отбор и ще се гледа как Ботев играе финал срещу някакъв там зелен отбор.

      • 5
        20

        Една тройка без гарнитура ще ви изсулим караибрахимово чаве !

        • кога започнахте да разбирате от футбол бе ахмак, дърво без корен сте, еднодневки сте, потури, никаква полза от вас в републикански мащаб, бръснати пу.ки, излишъци неграмотни, ела на стадиона и обяви, че си там, мухльо миризлив…

    • 14
      4

      Ей рязан манго – нямаш място в темите за БОТЕВ ПД!

    • 11
      1

      Поздрав незнам,ама бой може и да ядете.Чакай да почне да ни реже тоя къдравият и ще видиш откъде изгрява слънцето.И ти и всички около тебе,ама първо тия на терена.Ние няма какво да губим,но почне ли с подигравките съдийската бригадка,мача няма да свърши,отбор няма да имате,а и ти няма да си идеш вкъщи.Седи,та гледай

    • 14
      1

      Тия чаветата от Бразилия и региона,знаят ли за какво играят?въобще знаят ли какво е купата на БЪЛГАРИЯ?????

    • Абе малоумник, вие сте единствената публика в света с 5039463 различни знамена на държави на турския ви стадион. За колко пари духа на гелосания да пишеш тоя коментар ?

Коментарите са затворени