Христо Колев – Бащата няма да води Локо Пд срещу ЦСКА, научи PlovdivDerby.com. Днес легендата на черно-белите е имал разговор с шефовете на клуба, след които е станало ясно, че основна роля на скамейката срещу ЦСКА ще играе Иван Маринов, който в момента е шеф на школата на черно-белите. Христо Колев пък по всяка вероятност вече няма да е част от Локомотив Пловдив.

Тепърва ще се търси вариант, кой и как официално ще бъде обявен пред БФС като старши-треньор на смърфовете за този мач. Тежката дума за състава и воденето на мача обаче ще на Маринов, научи PlovdivDerby.com.

PlovdivDerby.com научи и подробности около тазвечершната среща на играчите с феновете. Припомняме ви, че група около 40 запалянковци е спряла тренировката 5 минути преди края й. Феновете на черно-белите са потърсили сметка от играчите за постната им продукция в последните мачове. Отсреща основно са получили мълчание, като единствено Мартин Камбуров се е обадил и е заявил, че отбори като ПСЖ губят с големи резултати. В крайна сметка заради малкото време, което е оставало до края на заниманието, тренировката е била прекратена. Ултрасите са били категорични, че играчите нямат право да поднасят такава продукция на терена и въпреки, че имат да получават по две заплати, то трябва да играят за емблемата с целите си сърца.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    вън директорите на Крушарски, вън и Крошарски – писна ми от малоумници и интриганти.
    Да си останем само локомотивци, да се успокоят работите и ще върви отбора.

  2. 3
    3

    “Лъжа, а тези, които са я тиражирили са мръсници. Това е версията, че аз не съм искал да водя Локомотив срещу ЦСКА”, обяви пред “Марица” легендата на “черно-белите” Христо Колев – Бащата.

    “Дойде един от директорите и ми каза, че Иван Маринов – Масларя трябва да влезе в екипа ми. Казах му, че нямам нужда от нов човек. На излизане от съблекалнята после този същия ми обяви, че Масларя ще води Локо срещу ЦСКА. Казах му, че аз такова унижение няма да понеса и ако иска той да го обяви. После същият казал, че аз съм отказал. Лъжец, измамник, помияр, това ще кажа за този, който разпостранява тези лъжи”, добави легендата.

    БЛИЦ СПОРТ научи, че уволнилият го от любимия му клуб е приближенията на собственика Христо Крушарски – Венко Рахталиев-Зетя.

    В срещата утре с ЦСКА “смърфовете” ще бъдат водени от Иван Маринов – Масларя.

  3. 20
    9

    Бащата напуска, майката пияна Клошарка и тя. Лоша работа братя Мангасарян. Каквито са феновете, такива са и футболистите. Курви. Така, че не им се сърдете. Сега и г-н Клошарски ще вдигне белия байряк и от Бразилия или от Северния полюс ще ви изпрати една картичка. На нея ще пише:- Сбогом Черни Кюстендилски Курви!!!

  4. 29
    9

    СЕГА САМО ЧАКАМЕ ЛЕПИЛАРЯ И АТАКУВАМЕ ЛИГА ЕВРОПА

  5. 23
    10

    Направо ще заплача,че Камбуров си е тръгнал!Говорим за доблест и чест,а явно при него липсват!Тупаш се в гърдите за лидер,а първи бягаш от отговорност!Този отбор ти отвори пътя към кариерно развитие,тези фенове те обожават,този отбор ти дава шанс да си легенда,а накрая феновете получаваме високомерие и безразличие!Играч се уважава,когато в най-трудните моменти застава пред всички и понася критика!Поздравления за тези момчета,които днес са били на тренировката!Стягаме се яко за четвъртък и пеем до последно,пък който иска да се появява в игра или на тренировка!Дано поне Траянов да не се е засегнал,защото той заслужава адмирации за всичко!

  6. 19
    6

    Даже загрявката на Динамо Киев е повече от тренировката на наште футболисти,иначе са отворили усти за заплати.Не може да работиш по 1 час на ден и 10 минимални заплати да получаваш.Кой треньор ще ги оправи никой звезди по Чалготеките..
    Потниците трябва да бъдат изгонени от стадиона,не дават и стотинка нямат право да командват или кроят да изгонят и Крушарски като Коко .Целта да изпаднат отбора в В група и собственици…

  7. 46
    20

    ЦИРК, голям ЦИРК на Джамията – няма собственик, няма треньор, няма футболисти, и фенове даже няма..
    Вече и с кебапчета не става. По-добре оранжерия да ни направят..

  8. 11
    36

    Престанете да ни занимавате с малоумщини и седнете да гледате Шампионска Лига. Никой не го ебе за Локо и Ботев тази вечер

Коментарите са затворени