Чаво с откровени думи пред PlovdivDerby.com: За Едо, има ли бойкот, колко пари са си раздели играчите и колко им дължи Локо Пд

15
3240

Спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков коментира създалата се ситуация при черно-белите и хвърлената оставка от старши-треньора Едуард Ераносян.

„От вас разбрах за оставката (При първия ни разговор с Чавдар Цветков минути след хвърлената от Едо оставка, той помоли да му дадем около час, за да се запознае със ситуацията), но от това, което чух в последния час ми се струва, че нещата отиват към раздяла. Не знам, дали Едо ще реши да отстъпи от решението си. Нека преспим, знаете, утрото е по-мъдро от вечерта. Аз много уважавам Едо като треньор. Знам, че и футболистите без изключения го уважават много. За това отхвърлям всякаква вероятност за бойкот срещу него. Говорил съм с всеки един играч и знам мнението им за Едо, затова и не допускам да са го бойкотирали. Не допускам да са бойкотирали и ръководството. Мен не ме е страх да го кажа. Да, имат забавени по две заплати, но те добре знаят, че всичко ще им бъде изплатено. Знаете ли, колко пари са си разделяли, такива пари, които ги няма в договорите им. 70 000 за победата над Ботев, 70 000 за победата над Левски, 70 000 за победата над ЦСКА, онзи ден президентът им даде 50 000 лева отборна премия за класирането в шестицата. Това са все пари, които са им като бонуси. Поради тази причина не вярвам да са бойкотирали и ръководството. Днес направихме така, че Левски да се помислят за голям отбор. Не искам да коментирам нищо за нови треньори преди да сме изяснили ситуацията с Едо. Нека преспим, утре ще се чуем с него, вероятно ще се и видим, и ще си говорим. Ще ви помоля да изчакате до утре.“

15 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Жълтите мъстии да не плачат на чужд гроб, че не знаят къде му е главата, къде му е кура !

 2. 10
  2

  Чаво,
  тоя клуб сте го обърнали на бардак – пиене, галакси, танци, курви, тото млатите – само за феновете не мислите!
  Голям курорт карате с парите на г-н Крушарски. Но той ще се сети и ще ви бие шута на всички. Дано само не ни зареже заради вас.

 3. 12
  13

  Колко е жалко да подкрепяш локо… най-продажния отбор!
  То не беше разследвания от Уефа, то не бяха арестувани играчи,а те(локо) си продължават и хич не им пука!
  Имаше ли симулативна игра – питайте Ераносян !
  ЖАЛКИ черно-бели ИЗМАМНИЦИ !
  СРАМ за българския футбол!

 4. 14
  13

  Все ми е тая кой е треньор и как играят футболистите. Вчера нямаше как да отида до София защото имах работа, но на 16.10 Събота съм на Лаута срещу ЦСКА-София. И на следващият мач също ще отида където и да е ако имам възможност, без значение какъв е резултата. Убихте магията с жалката си игра. Сърцата ни няма как да убиете. LOKOMOTION NEVER ENDS

 5. 18
  4

  То едничката ни радост и надежда е да се случи нещо лошо с жълтити.Защото при нас…няма на какво да се зарадваме.

  • 19
   3

   Забравих-дайба ваща мама циганско локумотивска.

 6. 26
  7

  Странна работа са циганите. Ние празнуваме Цветница, а те отбелязват 5-ковден.

 7. 13
  37

  С ЗАГУБИ ИЛИ ПОНЕДИ ЖЪЛТИ КУРВИ ПАК ЩЕ СТЕ ЕБАНИ И ПОСИНЕНИ

  • 29
   7

   Манго, ти учил ли си, че пред дума , която започва с буквата „З“ се пише „СЪС“? Но как да научиш, като сигурно си още на ниво „предучилищна възраст“!

 8. 37
  13

  АЙ СЕГА КРУША КО СЪМ ТИ ГОВОРИЛ ИДВАЙ С НАШТУ ЛОКУ В СТРЯМА И ЖА СТАНИМ ШАМПОАНИ .
  КО СА ПРАИШ АААААААААААААААА ПА И ОБУРОТА ПАДА ВА АХМАК СМОТАН ОТ НА ЗАТРИВАШ ТАКА ВА КОПЕЛДАК АЗИ ОТ РАБОТЯ КАТ ВОЛ НА ЛАУТА ДЖАМИЯТАТА ВА НАМА ТЪКЪФ КАТ ТЕБ АХМАК.
  АХ КРУША КАК МИЧТАЕМ ЗА ТВОИТУ ДОНУРСТВО САМУ ДА НА ПРИМЕСТИШ В СТРЯМА ВА КАПУТНИК СМАЧКАН РАКАЕТАДЖИЯ ОТВОРЕН.
  ЕЙ ЛАЙНАР НИВГАЖ НЕМОИ ДА ГИ СТИГНЕМ ТИЯ ЖАЛТУРИЯТА ВА КАПУТ ОТ ТИЯ НЯМАТ СТИГАНЕ У ПЛОВДИВЪТ АМА ТИ НЕ ЛОКУ ТА ЛОКУ ЛАЙНАРИТЯ У ПЛОВДИВЪТ.
  КАК НЕ НА РАЗБРА ВА КРУША НИ СМЕ САМУ ЦИГАНЬОРИ ОРА ОТ МАЛЦИНСТВОТО КАК ДА ГИ ПОКРЕПАМЕ ТИИ ХРАТУТНИЦИ ТИЯ ДЪРТИ МУЛИТА ВА .
  АМА САМУ ТИ СИ ЗНАИШ ВА АХМАК СМОТАН РАКЕТАДЖИЯ ТЪП,ЗА КЪФ НИ БЕШЕ ЕДУ АРМЕН ДУДУ ЗА КЪФ ВА ТЪПАК СМОТАН ТУИ УНИЖЕНИЕ МАЙ НЯМА СА СЛУЧВА ВСЕКИ ДЕН АМА НИИ ВЕРНИТИ ЛОКУМОТИФЦИ КО ПРАМ ВА КРУША .
  ИДВАЙ В СТРЯМА ДА ПРАИМ ОТБОР КЛАСА ВА ЛАИК СМОТАН.
  ТАМ ПОНЕ ЦЯЛА ОКОЛИЯ ВЕРНИ ЛОКУМУТИФЦИ ЖА ПРАИМ АГИТКИ ЖА ДАВАМЕ ПАРИ ЗА НАШТУ ЛОКУ ВА КРУША.
  ЛОКУ НИ В СЪРЦЕТУ ВА ЛОКУ Е НАШТУ ИДУЛ ЗА ФУТБУЛА ВА КРУША.
  СЪС СЪЛЗИ НА СЪРЦЕТУ ЖА КАЖА САМУ ЛОКУ ВА АХМАЦИ.
  АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА

  • 39
   8

   браво – истински локомотивец!
   заедно ходим с каруците на Лаута и вързваме магаретата на сянка в горичката!
   само локото

 9. 38
  11

  не съм видял и лев. на кой ги давате тия левчета?

 10. 52
  12

  Къде са тея 190 бона премии бе прасе! Що лъжеш?

Comments are closed.