Чавдар Цветков си пожела финал с Ботев

11
885

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков изрази надежда ти­мът да елиминира Лудогорец на четвъртфиналите за Купа­та на България и в битката за трофея да срещне градския съперник Ботев.

„Надявам се да се предста­вим добре. Надеждата умира последна. Един мач е. В него може да се случи всичко. Още повече че сме домакини. Нашата вярна публика ще ни бъ­де 15-ият играч. Не се съмня­вам, че феновете ще напъл­нят стадиона и ще създадат невероятна атмосфера. Зало­гът ще е голям. Всички знаем какво представлява Лудого­рец и колко силен отбор е, но ние си имаме своите шансове. Само трябва да ги използва­ме“, сподели шефът при черно-белите пред „Тема Спорт“.

„Съдиите не ги коменти­рам. Ивайло Стоянов за мен е един от най-добрите ни рефе­ри и мисля, че няма да има проблеми в този мач. Нямам никакви съмнения, че каквото види, това ще свири. Ние от Локомотив Пловдив не се за­нимаваме със съдийството. Важно е какво ще покажем на терена“, категоричен бе спортният директор на черно-белите.

„Малко часът на мача ме притеснява. Можеше да е един час по-рано – от 19:00, но вече е решено. Дано да бием Лудогорец и да играем финал с Ботев. Това би било перфект­но“, завърши Чавдар Цвет­ков.

11 КОМЕНТАРА

 1. 5
  4

  Ще паднем утре, ясно е – така, обаче, имаме повече шанс да играем в Европа, ако Лудогорец спечели купата. После 5-тия ще играе бараж с Ботев или Берое.

 2. 11
  10

  Хубаво ще е селянките да се класират на финал с Локото, взимаме си купата поради фалит на сдруженците.

  • 9
   10

   Манго, какви селяни, каква купа бълнуваш? Пак си пил менте при Бай МЮМЮН на версия …Стягай се !!!Бягай на работа по казаните ,че гладно куче хоро не играй…

   • 16
    11

    Ко речи , ко ?

    Не ви чувам от долната осмица !

    А догодина в окръжните групи не ми се мисли как ще кудкудякате.

    • 5
     2

     Казах да внимаваш с ментетата и да БЕГАШ на работа, че циганетата в Шекера ги мори глад. Три марули в Зарата ти бяха достатъчни, ама ти искаш още. Няма горна или долна осмица.. Има едно мощно ЦИГАНИ ,когато любимото ти Льоко играе навън. Така, манго, ви посрещат като гости ….а как ви изпращат само ти си знаеш

 3. 19
  5

  Криви селски муцуни – истински путки майни…

 4. 20
  9

  Боже!Колко мъка има на този свят!Боже! И пиене…Този не е зле да изтрезнее преди да говори глупости!

 5. 19
  15

  Чаво пак е пийнал. Какъв Ботев, какви 5 лева. Те до един месец изчезват от картата. Фалит, капут, туто финото.

  • 5
   24

   Ей пловдивско мекеренце педерско ….Локото е велик отбор с велик треньор и няма да изчезне ….Разбла ли путьо

 6. 22
  12

  Хайде братя всички на стадиона ……САДЕ ЛЬОКО… САДЕ КРУША …..

Comments are closed.