Новината на новия ни автор Първан Априлов за Иван Цветков разбуни духовете в цяла България! Всички се питат, ще играе ли Вуйчо?

8
1875

ВЧЕРАШНАТА новина на новия ни автор Първан Априлов, в която още в първите минути на 01 април 2017 г.  разкри сензационно, че Иван Цветков е отказал да играе срещу Ботев Пловдив, обиколи цяла България. Меридиан Мач, Спортал, Блиц, Топ спорт, Трибуна Пловдив са само част от родните медии, които се довериха на стажант-репортера ни, на който мислим да предложим след точно 364 дни отново да публикува статия в PlovdivDerby.com.

Междувременно Първан Априлов продължи да работи по темата, а не остана да лежи на стари лаври. Оказа се, че въпросният изпит е на път да взриви Благоевградския университет. Студенти са използвали случая, за да възроптаят срещу изпитите „на осветление“, които организират от учебното заведение. Студентите ще използват отзвука от въпросния случай и ще се противопоставят с митинг на насрочването на изпити по това време на деня (мачът между Пирин и Ботев е от 20:00 часа).  Бъдещите висшисти дори обмисляли протестно писмо до министъра на образованието и до омбудсмана Мая Манолова. Съдържатели на кръчми и дискотеки в благоевградско също щели да подкрепят студентите, защото въпросните изпити удряли по оборота им.

Статията в Меридиан Мач
Статията в Спортал
Статията в 7 дни футбол
Статията в Топ спорт

 

Статията в Блиц

 

Статията в Трибуна Пловдив

 

Подписаната от Първан Априлов статия в PlovdivDerby.com

 

 

8 КОМЕНТАРА

 1. 8
  5

  ЛОШО КУЧЕ 01.04.2017 at 11:04
  Днес е 1 април селяни !
  Не ви ли стигат другите филми ?

  КОГАТО ЛОШО КУЧЕ ВИ ГОВОРИ , ЩЕ СЛУШАТЕ , НЯМА ДА СИ БЪРКАТЕ В НОСОВЕТЕ !

 2. 20
  18

  Андро, значи повечето новини за Ботев са измислици и лъжи, защото повечето неща излизат от лизачи като пчелата. Ми то излиза че информацията, че сме създадени 1912 е лъжа, писана от някой като Първан Априлов

 3. 11
  4

  Първан да не се показва ако играе Вуйчо хахс бахти ПР

 4. 12
  11

  Най-големия майтап ще е сега ако на мушне два парцала

Comments are closed.