Фернандо Виана се включи в сутрешната тренировка на Ботев Пловдив, но все още не е убедил на 100% треньорското ръководство, че могат да разчитат на него за тазвечершния мач с Монтана, който е от 20:00 часа. Както вчера ви съобщихме кариоката има проблем с един от пръстите на краката си, на който е паднал нокътят. Целият пръст за Вияна е син, а днес той е тренирал с маратонки, тъй като не може да сложи калеври. Ако все пак той играе довечера, то това ще стане на силни обезболяващи инжекции.

Междувременно и в момента продължават тестовете на вратаря Иван Чворович, който също е под въпрос за мача. Стражът може да пази, но има проблем, когато трябва да отиграе топката с крака.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Стрижи….пияниците и некадърниците които управляват клуба:

    Лицензът на елитния футболен клуб Ботев Пловдив виси заради договорени, но неплатени възнаграждения на трима бивши футболисти от състава, научи БТА.

    Ръководството на “жълто-черните” дължи по една заплата на Иван Стоянов, Милен Кикарин и Даниел Кутев от споразумението за прекратяването на договорите им по взаимно съгласие през зимата.

    Любопитното е, че общата дължима сума е около 10 хиляди лева, но адвокатите на Ботев вече са се свързали с футболистите с молба да се съгласят да подпишат документи за разсрочване на задълженията, за може клубът да получи лиценз от БФС./БТА

    • Това са партенки за лаутарските лепилари
      които има да си чакат за четвърта заплата

Коментарите са затворени