Локомотив Пловдив не успя да победи ЦСКА на Лаута в отсъствието на най-голямата си звезда Мартин Камбуров в състава.  Дани Кики отново както и на Армията отбеляза срещу червените в 13-ата минута с плътен удар с левия крак, но грешка на Харуби донесе точката на ЦСКА.

Гостите от София създадоха първата реална опасност чак в 42-ата минута. Кирил Десподов напредна и навлезе в наказателното поле. Талантът на “червените” намери Руи Педро, който бе заел добра позиция в наказателното поле, но за късмет на домакините ударът му профуча на сантиметри от страничния стълб.

Малко преди края на първата част Стойчо Атанасов шутира от удобна позиция над напредната греда.

Втората част стартира с опасна ситуация пред вратата на пловдивчани. Десподов влезе навътре и отправи силен изстрел над вратата.

В 50-ата минута Дино Мартинович изведе отлично Дани Кики на чиста позиция. Халфът пое, но се забави със завършващия удар и топката му бе избита.

Последва бърза атака на ЦСКА-София, при която Кулма подаде към Десподов. Младокът се хвърли да засече кълбото, но малко не му достигна да опъне мрежата, като стражът на Локо Пд Ел Харуби спаси със сетни усилия.

В 57-ата минута Рубен Пинто имаше възможност да изравни. Футболисът на “червените” бе заел добра позиция в наказателното поле и майсторски се освободи от прекия си пазач, но Харуби се хвърли и неутрализира опасността.

Натискът на гостите стана още по-осезаем. В 60-ата минута Антон Недялков също пробва да изравни с удар от границата на наказателното поле, но топката отново не посети мрежата.

В 80-ата минута Десподов изравни и оформи крайното 0:0, след груба грешка на Ел Харуби.

38 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ЦСКА разполага с много технични и офанзивни футболисти, не можем да се надиграваме с тях! Излезнахме с 5 защитника, за да не им даваме празни пространства, така че ЦСКА да не могат да си правят тяхната игра, която е изцяло офанзивна.Ако се бяхме оголели или да тръгнем да се надиграваме с тях щяха да ни разгромят, тъй като разполагат с футболисти, които с индивидуален пробив или с 2-3 паса могат да матират защитата на всеки отбор.С оглед на класите тактиката бе правилна, но лично за мен вместо Пламен трябваше да играе Шоко, който е много по-бърз, техничен освен това може да прави пробиви, както и да центрира или подава.В средата пък Ераносян можеше да пусне Серджо, когото високомерния арменец дори не включи в групата!?Със Серджо поне нямаше да губим толкова лесно средата, но арменска му работа.Играем отвратително грозен футбол под ръководството на Едо!!! Няма де се очудя, ако освободи и Серджо.

  2. 7
    2

    Пак само глупости! И двата пловдивски тима имат огромен отлив на публика и не виждам смисъл точно по този въпрос да се спори. За пореден път Харуби прави груба грешка и е време да седне на пейката така или иначе няма да подпише нов договор иначе за мача Локомотив се представи добре,а липсата на голови ситуации се дължи на това че Камбуров не игра пък и нямаме халф който да прави играта а бе с две думи това са ни възможностите на този етап!

  3. 14
    11

    Личи си селските мърши в жълто, как се радват на телевизионно предаване с микрофоните забите в грухтящите фенове на хибрида.

    Цигани от коматево, които нямат агитка втора година и ходя под 1000 човека на мач коментират кой кой надвикал?

    Единствения друг по-измислен отбор от Хибрида – СОпот 2010 се обажда на тема автентичност?

    Няма по-безочливо животно от жълтия циганин!

    Успех на Левски утре срещу Коматевския Хибрид! ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ!

    • 11
      12

      е,те чорбата днеска ви нашибаха..отървахте се яко, цигани

      • 14
        7

        Какво са ни нашибали, хахха! Големи балъци сте, ей! Кюнлии…

  4. 13
    18

    Трибуна спортклуб полупразна,централна полупълна,сгъваемата трибунка пълна.Осемстотин чорбета ги надвикаха и цял мач се чуваше само техните скандирания.Смеете се на нас,а себе си не виждате.Кога ще го напълнете този полустадион.

    • 12
      14

      Срам нямате, жълти палячовци! Кога ще си напълните базата, а?

      • 10
        4

        Че вие, дори с нас не можете да си напълните стадиона.Като извадим чорбарите и се оказва че сте били 3000 .На четвърто място сте,играете дерби с Це Си К А ,стадион в центъра на града, прекрасно време,и трибуни …..полупразни.Между другото вие така се представихте и в Бургас.

  5. 20
    9

    Днес го набутах на Лудогорец, но да си призная: най-обичам да боцкам жълти курви…

    • 10
      12

      Педерастче,ти си абсолютен дебил!Защо Биската не е на “Лаута”идиот такъв???

  6. 6
    7

    Тази вече манафите от маалата щъ та опънем без да плашащ Ще те разхлабим Бъди рахат

  7. 10
    13

    Видяхте ли ,че без нас най-верните фенове на “Локото”стадиона никога няма да се напълни!Осъзнахте ли защо Зума заяви- “повечето ни фенове са от ромския квартал”?Саде”Локу”.

  8. 14
    10

    Като разгонени кучки са жълтите шлюхи , сега няма да се стпрат да серат 24 часа, като ги изплющят по-големите им говежди сестри пак ще си църкат от мишите дупки.

    Нека им оставим тази радост , освен нея на какво друго да се радват в скапаното си настояще.

    • 11
      11

      Пич, вие нямахте нито едно положение, имахте един удар във вратата,който влезе. Чорбата направиха поне 10 люха и ако не бяха те отивахте на разлика!Не злобея а гледам реално на нещата! Ако някой си въобразява друго, да изгледа мача отново и да види за какво става въпрос!

      • 11
        8

        Пич ,прав си напълно, но мача се играе на голове .

        Сложи си ръката на сърцето и кажи дали и вие не сте се измъквали в такива мачове.

    • 7
      10

      Ти какво говориш за жълтурите? Ние се държахме като госпожички, които са си свалили гащичките и си ги държат в джоба. Ти кучко, помисли за нашия отбор, а не да ми говориш глупости…

    • 11
      9

      Не бе, вестник ще ви чета.
      Утре вкупом сте качени на Курдовия.

  9. 7
    12

    ЖЪЛТИ ПЪПЧИВИ КУРВИ ИСКАМ ВИ МЪЛЧАЛИВИ ,ЩОТО ТВА СА ЛИТЕКС А ПЪК ТЕ ВИ ПЛЯСКАТ 15 ГОДИНИ ВЕЧЕ…..
    НИЕ СМЕ ГИ БИЛИ МНОГО ПЪТИ ,ВИЕ СТЕ КУРВИ НА ДЖУДЖЕТО…

    • 7
      3

      всички в България знаят, че вие сте курвите. И във футбола и при турските тираджии и за 50 лв. за затваряне на магистралата.
      Тъй че искам ви тихо, продажни курви!

      • 6
        3

        На кой сме курви ве нещастни вие Лапат а на Джуджето и на занимания редовно педал.Често и на свинята свирите без ръце ПЕДЕРАСТИ с насрани гащи:))

  10. 7
    2

    Имам едно питане – Андрей Спасов, син ли е на Атанас Спасов и внук на Стоян Спасов – бивш Първи секретар на Общинския комитет на БКП в с.Калояново през 80-те години?

  11. 10
    12

    Така ви искам жълти курви, с яки комплекси в нашите теми!

    • 6
      2

      всички в България знаят, че вие сте курвите. И във футбола и при турските тираджии и за 50 лв. за затваряне на магистралата.
      Тъй че искам ви тихо, продажни курви!

  12. 10
    9

    мощно в дивия цигански гъз ни го туриха чорбявите

  13. 12
    12

    Бухахахахаааа, басии жалкия и смешен отбор. За нищо не ставате буфери, за нищо.
    Та за коя купа мечтае СМЕШНИКА кРЮШО? Някоя купа от магазин за 1 лев? бухахахааааа.

  14. 10
    3

    В 80-ата минута Десподов изравни и оформи крайното 0:0.

  15. 12
    12

    Ми ний ЦСКА къто нимойм да биим, кой тогава?Шъ нъ пляскат като коти в парапет.

  16. 14
    15

    Така ви искам жълти курви, с яки комплекси в нашите теми!

    • 15
      12

      Некой му е умрел куро за Кюстендилският Локу.

      • 8
        10

        Ми къв куро турсиш тук, да ти го напраскам в пуркото?!

  17. 19
    17

    Столипиновските минети пак ебани и по трибуните и на терена.

Коментарите са затворени