Полицаи напръскали със спрей Велизар Гърка в Каварна

5
1579

Агитката от около 50 бултраси, която подкрепяше Ботев при гостуването на Черно море (1:1) в Каварна, е създала доста проблеми на полицията по време на пътуването си до северния морски град, съобщава „Меридиан мач“.

След пререкания с полицията популярният в агитката Велизар Гърка е бил напръскан със спрей, за да бъде усмирен. Велизар Цолакидис е популярен герой и от клипче в интернет, в което обижда изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, докато той дава ивнервю след мач на Ботев в Коматево.

При друг инцидент, заради поврема на един от автомобилите, с които са пътували привържениците, те се забавили по пътя и пристигнали малко сред началото на срещата. Полицията обаче не ги пуснала на стадиона, тъй като момичето, което продавало билетите за гостите, вече било затворило касата. След доста разправии пловдивчани все пак заели местата си в сектора за гости, но веднага започнали да тъпчат две фланелки, свалени от фенове на Черно море и едно знаме на „моряците“, след което ги разпънали на оградата.

Органите на реда поискали феновете да свалят трофеите, за да не провокират останалите сектори, но след дълги разправии пловдивчани демонстративно ги запалили.

5 КОМЕНТАРА

 1. 6
  8

  Този като го гледам колко е пиян и надрусан се чудя как полицията не го е прибрала и как варненци са му извадили зъбите през дивия

 2. 12
  2

  Петричев се ебе със мургави мъже але але АХАХАХХАХАХАХАХА

 3. 11
  11

  Тоя ибрикчия с тая фамилия сигурно е от гръцките комунисти, които бяха приютени да си кютат в БГ, като им дадоха апартаментчета , работа и т.н. после даже им дадоха гръцки пенциийки да си живуркат в бг. И там не ги искаха

 4. 6
  15

  Велизар ли ги е взел тези важни трофеи? Които иска 1vs1 с Велизар да дойде до Коматево ,той ще го накаже!

Comments are closed.