Треньорите в школата на Локомотив Пловдив днес се наредиха пред клубната каса, видя репортер на PlovdivDerby.com. Специалистите получиха по две месечни възнаграждения и доволни излизаха един по един от стаята на счетоводителката на клуба.

 

15 КОМЕНТАРИ

 1. 6
  12

  Отсега-нататък пари, ако има, ще се плащат така – с голямо закъснение. Вече Тиквата не е на власт и няма кой да дава гювеч Крюшо. Затова той, завалията, се крие в Южна Америка, уж по бизнес дела. Ще играете тото, няма как. И ако Боко не се върне на власт, Крюшо на есен с песен ще ви бие шута.

  • 8
   6

   Ти за Крюшо дерт не бери,ти кажи вашия “собственик “къде е ? Задълженията се трупат,вече минават 20милки….

   • 9
    6

    Пак ще фалират мишоците, ще си отворят нов клуб и ще се бият в гърдите че са на сто и незнам колко си години.

 2. 7
  2

  А защо трябва да са доволни, че са си получили заработеното?

 3. 8
  3

  Тая новина седи цял ден – само в България такова нещо може да е новина, при това ТОП…

 4. 5
  6

  i kadaif i lokum za malkite 4aveta im e dal. a na jenite po edna arjentinska spirala 4e v posledno vreme mnogo mangal se narodi ne6to

 5. 16
  7

  Жълтите мърши се правите нещо на счетоводители , а ?
  Що не си гледате голите задници, бутнатата кочина и другата кочина на село ами ровите като мисири за някое зрънце клюка , а най-добре бегом на Скобелева да изкарате за нови гащи на куците пилета ?

 6. 15
  7

  А на футболистите кога???????????????? Трети месец без една стотинка.

 7. 12
  9

  Всичко беше платено па сега забавени заплати плаща….а другите две кога

 8. 18
  10

  На базата в Коматево също цари оживление и бурна радост, от македонски ТИР се разтоварват кашони с ябълки за заплати на футболистите.

 9. 22
  36

  значи наистина забавя заплати нашия вожд г-н Крошарски.

 10. 42
  22

  Масови самоубийства в помашкото гето,гранда в първата шестица всичко в клуба е платено,на злобните помаци задълженията нарастват,няма собсвеник,сбогом курви на никой няма да липсвате!

  • 17
   29

   ний сми гранда с буфосинхронисти, дърти магарета и куци коне. хубуу чи сми бая късметлий и на баба Айше магийте минават та натрупахми точки

Коментарите са затворени